sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Enkelipallo (Orb) talvellaSininen ORB, kuvattu ja pyydetty enkelipalloja kuviin.En saanut aiemmin kameraani näkymään orbeja koskaan, heti kun pyysin niitä alkoi tulemaan kuviin. Tuossa kuvassa hieno, vaaleanpunaista ja vihreätä mukana.

Netistä kopsattu

Arkkienkelit:

Azrael (kuoleman ja syntymän enkeli) on hohtavan musta

Butyalil (huolehtii kosmisesta voimasta Maan ympärillä) on valkoinen, kammioita pallon sisällä

Fhelyai (eläimet) on kullanhohtoinen, ympärillä kehä

Gabriel on puhtaan valkoinen, pallon sisällä samankeskeisiä kehiä

Gersisa (voimalinjat) on harmaa ovaali

Jofiel onhaaleankeltainen

Metatron on syvänkultainen, vivahteita oranssista ja punaisesta

Mikael on syvänsininen

Purlimiek (luonto) vaaleanvihreän valkoinen

Rafael on smaragdinvihreä

Rokiel (yhteys äiti maahan) on musta

Samuel onvaaleanpunainen

Sandalfon (maatähti) on mustavalkoinen

Uriel on syvänkeltainen, tai ruskea, voi olla koholla olevia kammioita

Zadkiel on violetti

Yksisarviset: mitä lähempänä se on ihmistä, sitä suurempi ja läpikuultavampi pallo on. Kaukana olevat ovat kirkkaita valopisteitä. Yksisarvisen tunnistaa valkoisesta kiemurtelevasta kuviosta sen sisällä.

Luonnonhenget: Keijut on pieniä valkoisia kipunoita, esiintyy kimppuina. Haltiat ja tontut ovat hyvin pieniä valopisteitä.

Eniten on henkiä kantavia enkelipalloja. Ne ovat valoon siirtyneiden henkiä jotka vierailevat maan päällä ja niitä kuljettaa enkeli mukanaan. Ne näyttävät valkoisilta, niillä on selkeä rajaviiva (tai ulkokehä) mukana olevan hengen kasvot saattavat näkyä pallon sisällä. Tai sitten niissä on tummempi piste valkoisen renkaan keskellä. Saattaa myös näkyä sinisen savyjä.

Suojelusenkelit ovat maidonvalkoisia je selkeitä, mutta pieniä ja himmeitä. Mitä enemmän ihminen tarvitsee apua, stä lähempänä ja sitä suurempi pallo on.

Rakkauden enkelit ovat hehkeän valkoisia, niiden pallot ovat kaikkein kirkkaimpia. Kun ne liikkuvat, niiden pyrstön voi nähdä. Joskus ne näkyvät vain valojuovina. Viivat saattaa myös sulautua yhteen ja muodostaa kuvioita esim. kukkia.

Pyöreä: tarkkailee tilannetta

Puolipallo: lähettää aktiivisesti energiaa

Kuusikulmio: täysin toiminnassa

Pitkulainen: liikkuu nopeasti

Kartio/sitruunamainen: ottaa energiaa auringolta tai arkkienkeliltä

Tärkeintä on tarkkailla palloja enemmän sydämellä kuin järjellä. Jos rentoutuu ja hengittää pari kertaa syvään ja sitten rauhassa katselee palloa, saattaa saada kuvasta myös viestin tai energia

4 kommenttia:

  1. Pisara linssissä, ei sen kummempaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kai, tiedän kyllä, mutta niitä saa pyytämällä kuitenkin usein ja valtaisat määrätkin, myös sisätiloissa .. mutta ikinähän ei voi olla varma :)

      Poista