keskiviikko 24. lokakuuta 2012

INKARNOITUNEET ENKELIT JA TÄHTI-IHMISET

Pinterest

Anjos
Scraps e Mensagens para Facebook!
Viestiä saa vapaasti välittää edelleenKirjoittanut Doreen Virtue (www.angeltherapy.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ihmisiä on tullut kaikkialta maailmankaikkeudesta elämään maan päällä. Yksityisvastaanotollani olen oppinut tuntemaan monia ihmisiä, joiden alkuperä ei ole täällä maapallolla. Olen oppinut, että tällä hetkellä on monia avaruusolentoja, enkeleitä ja "vaihdokkaita".

Hätkähdin ensimmäisellä kerralla työskennellessäni inkarnoituneen avaruusolennon kanssa, jota kutsun tähti-ihmiseksi. Hän haastoi kaikki stereotyyppini heistä. Hän näytti tavalliselta ihmiseltä (vaikka on muutamia hienoisia, mutta selviä fyysisiä eroja, joita olen luetellut alla). Minulla ei kuitenkaan ollut aavistustakaan siitä, ettei hän ollut maan päältä, ennen kuin selvänäköisesti erotin hän työskentelevän avaruusaluksen kanssa.

Kun kerroin asiakkaalleni, että näin hänen työskentelevän ja kulkevan suurella avaruusaluksella, hän oli välittömästi samaa mieltä. Hän - toisin kuin monet myöhemmät tähti-ihmisasiakkaat - oli täysin selvillä alkuperästään. Tämän ensimmäisen tähti-ihmisen jälkeen minulla on ollut tilaisuus työskennellä monien muiden kanssa, ja olen huomannut heidän joukossaan mielenkiintoista kaavamaisuutta:

1. Tähti-ihmisten silmät ovat muodoltaan kuin puolikuut, joissa on kärjet alaspäin, niin kuin "n"-kirjaimessa. Ajattele Bette Midlerin silmiä ja saat kuvan. Useimmilla inkarnoituneilla tähti-ihmisillä on pienet luut ja he ovat hoikkia ja lyhyitä ruumiinrakenteeltaan. Heillä on usein hyvin yksinkertaiset/tavalliset kasvonpiirteet ja useimmat heistä pukeutuvat hyvin rennosti. Heidän aurassaan on sateenkaaren värisiä raitoja, jotka osoittavat kehosta poispäin.

2. Heidän elämäntarkoituksensa on "auttaa tarvittaessa". Heillä ei tavallisesti ole mitään erityistä elämäntarkoitusta, vaan sen sijaan he ovat suostuneet auttamaan niitä, jotka tarvitsevat apua. Heillä on siis usein tavallinen työpaikka, missä he voivat saavuttaa monia ihmisiä kannustavien sanojensa ja kohottavan asenteensa avulla.

3. Heillä on hyvin matala epärehellisyyden ja väkivallan sietokyky. He tulivat planeetoilta, joilla näitä piirteitä ei ole, joten he eivät tiedä, miten tullaan toimeen sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat epäaitoja, manipuloivia tai väkivaltaisia. Koska heiltä puutuu nämä "selviytymistaidot" yleisten maan ongelmien osalta, inkarnoituneet avaruusolennot luokitellaan usein väärin psyykkisesti ongelmaisiksi, mukaan luettuna ADD.

4. Koska heidän planeetoillaan on erilaiset tavat perhe-elämään, lapsien hankkimiseen, lisääntymiseen ja seksiin liittyen, monien tähti-ihmisten sopimuksiin ei kuulu maalista avioliittoa tai lapsia. He eivät ole linjassa tyypillisten, amerikkalaisten, romanttisten kuvien kanssa, koska tämä ei ole heidän tyylinsä. Lisäksi he tietävät, että perhe-elämä sekoittaisi sitä valotyötä, jonka he ovat sopineet tekevänsä tässä elämässä. Hyvin usein naispuoliset tähti-ihmiset rakastuvat paljon nuorempaan mieheen, joka on sielunkumppani hänen tähtiryhmästään.

5. Tähti-ihmiset tietävät syvällä sisällään, että he eivät ole maan päältä. He viettävät usein elämänsä tuntien, etteivät he sovi mukaan tai kuulu tänne. Yksi tähti-ihminen sanoi: "Minulla on aina ollut tunne, että minut on pudotettu tälle planeetalla, ja olen odottanut jonkun palaavan hakemaan minua kotiin." Tällaiset tunteet tuovat tähti-ihmisillä esiin hylkäämiskysymyksiä.

Olen oppinut yksityisvastaanotollani tietämään myös inkarnoituneista enkeleistä. Heilläkin on erottuvia ominaisuuksia:

1. Inkarnoituneilla enkelillä on suloiset kasvonpiirteet, tavallisesti sydämenmuotoiset kasvot ja lapsenomaiset piirteet.

2. Heillä on ollut riippuvuussuhteita ihmisiin, koska heillä on taipumusta antaa ja hoivata muita. He voivat myös nähdä parhaat puolet jokaisessa, joten he usein pysyvät hyväksikäyttävässä suhteessa pidempään, kuin mitä keskiverto ihminen kestäisi.

3. Inkarnoituneilla enkelillä on usein ollut pakollista ylensyöntiä tai muita riippuvuuksia. Tämä on totta erityisesti enkeleillä, jotka ovat irti henkisyydestään.

4. He ovat luontaisia parantajia ja auttajia ja heillä on usein parannus/hoitoammatti, kuten lastenhoito, hieronta, sosiaalityö tai opettaminen. Vieraat ihmiset purkavat sydäntään heille ja sanovat usein: "En tiedä, miksi kerron sinulle tällaisia yksityisasioita itsestäni. Tunnen vain sinussa jotain luotettavaa."

5. Inkarnoituneet enkelit ovat hyvin anteliaita ihmisiä, joilla on joskus vaikeuksia vastaanottamisessa. Sen seurauksena he voivat ilmentää puutetta tukkimalla rahan, rakkauden, energian ja muiden luonnollisten resurssien virtaamisen elämäänsä.

Molemmat ryhmät ovat hyvin intuitiivisia. Kuitenkin heillä on usein vaikeuksia luottaa intuitioonsa. Osittain tämä tulee siitä, että he ovat vuosia yrittäneet sopeutua maan elämään. Perimmiltään täkäläiset tavat ovat niin vieraita heidän luontaisille taipumuksilleen, että he oppivat lopulta vähättelemään sisäisiä tunteitaan.

Jos mietit, kuulutko näihin ryhmiin, niin sisäinen opastuksesi kertoo lisää. Sano ennen nukahtamisestasi tämä affirmaatio korkeammalle itsellesi ja henkiselle ryhmällesi: "Antakaa minulle uni, jossa on selkeä viesti alkuperästäni ja jonka muistan helposti herätessäni." Voit myös kirjoittaa tämän lauseen paperille ja laittaa sen tyynysi alle. Sitten kun alitajuntasi on tunteiltaan valmis, saat elävän unen, joka auttaa sinua ymmärtämään enemmän itseäsi.

Tähti-ihmisillä ja inkarnoituneilla enkeleillä on monia lahjoja annettavana maailmalle, esim. rakkautta, valoa ja oppitunteja. Rukoilen sitä, että jos olet näistä ryhmistä, niin sallit itsesi nauttia ajastasi tällä planeetalla. Toivon, että avaat sydämesi vastaanottamaan niitä lahjoja, joita maapallo ja sen väestö voivat antaa myös sinulle.

-----------

AVAIMIA SELVÄNÄKÖISYYTEEN
Kirjoittanut Doreen Virtue (www.angeltherapy.com)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ajatellessaan selvänäkijää useimmat ihmiset luultavasti kuvittelevat eksoottisen näköisen naisen tuijottamassa kristallipalloa. Tällä on valtavat korvarenkaat ja pitkä, laskeutuva hame. Mystisellä, vierasmaalaisella aksentilla hän paljastaa, mitä hän näkee tulevaisuudessasi - tavallisesti kohtuutonta palkkiota vastaan.

Kuitenkin voit olla oma selvänäkijäsi kehittämällä omia luontaisia voimiasi nähdä tulevaisuuteen. Sana "selvänäköisyys" merkitsee "selvää näkemistä". Toisin sanoen selvänäkijä näkee selvästi totuuden menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Olet luultavasti kokenut selvänäköisyyttä itsekin, et ole ehkä vain tiennyt sitä. Yleisiä selvänäkötilanteita ovat:

* Sinulla on elävä uni, joka toteutuu myöhemmin.
* Kadotat avaimesi tai lompakkosi. Sitten mieleesi välähtää kuva paikasta, johon jätit ne.
* Kun ajat autoa, näet ajatuksissasi kuvan, jossa edellä ajava auto kääntyy vasemmalle. Pari minuuttia myöhemmin tuo auto kääntyy vasemmalle juuri kuvittelemallasi tavalla.
* Yhtäkkiä näet sielusi silmissä kuvan jostain ihmisestä. Myöhemmin tuona päivänä saat puhelun tai kirjeen häneltä.

Nämä selvänäkökokemukset ovat täysin normaaleja ja usein hyvin hyödyllisiä. Voit myös oppia lisäämään selvänäkövoimaasi, jotta siitä tulee luotettava työkalu jokapäiväiseen elämään.

Parannamme ja kehitämme selvänäköisyyttä opettelemalla ja harjoittelemalla kuin mitä tahansa käyttäytymistapaa. Jos seuraat alla lueteltuja seitsemää askelta ja teet niitä seitsemänä päivänä peräkkäin, näet johdonmukaisempia ja luotettavampia selvänäköisiä kuvia.

ASKEL 1: PÄÄSTÄ IRTI PELOSTA KATSOA TULEVAISUUTEEN

"Yliluonnollisia" kykyjään kehittävät oppilaani tavallisesti muistelevat, että heitä on kutsuttu selvänäköisiksi lapsina. Itse asiassa tutkimukset osoittavat, että nuorissa ihmisissä on suhteellisesti enemmän selvänäköisyyttä kuin muissa ikäryhmissä.

Lapset usein "sulkevat" pelosta selvänäköisyytensä. Tämä pelko saattaa syntyä aikuisten ajattelemattomasta huomautuksesta, että lapsen näkymätön ystävä on hänen mielikuvitustaan (kun todellisuudessa lapsi näkee enkeleitä ja henkioppaita). Joskus vanhemmat sanovat lapsilleen, että yliluonnolliset näyt ovat pahuutta. Tai lapsi saattaa nähdä pelottavan kuvan vanhempien uhkaavasta avioerosta tai jostain muusta tuskallisesta tulevaisuuden tapahtumasta. Hän sulkee sitten selvänäköisyytensä, koska ei halua nähdä tulevaisuuttaan.

Mikä tahansa pelon lähde onkin, meidän on päästettävä irti tästä tunteesta saavuttaaksemme täydellisen selvänäkövoimamme. Yksi parhaista tavoista päästä eroon pelkotukoksista on sanoa vahvistuslause. Istu mukavassa asennossa ja vedä hitaasti pari, kolme kertaa syvään henkeä. Kun hengität sisään ja ulos, sano näitä sanoja joko hiljaa tai ääneen: "Olen valmis päästämään irti kaikista tulevaisuuteni näkemiseen liittyvistä peloista."

ASKEL 2: MUOTOILE KYSYMYKSESI TARKASTI

Tarkat selvänäköiset vastaukset vaativat tarkasti asetettuja kysymyksiä.

Aseta huolellisesti kysymyksesi, jotta saat vastauksen, joka todella tyydyttää tarpeesi. Parasta on olla rehellinen itsellesi perimmäisten, aitojen halujesi osalta.

Esim. saatat kysyä: "Tapaanko jonkun tänään tansseissa?" ja sitten näet selvänäköisen kuvan itsestäsi puhumassa jonkun uuden ihmisen kanssa, joka ei ole romanttisesti sinun tyyppiäsi. Parempi kysymys olisi: "Tapaanko seuraavan romanttisen kumppanini tänään tansseissa?" Kysymyksessäsi voi olla niin monia yksityiskohtia kuin haluat.

ASKEL 3: HENGITÄ JA KESKITY "KOLMANTEEN SILMÄÄSI"

Esitettyäsi kysymyksen, hengitä hitaasti ja syvään kolme kertaa. Keskitä huomiosi silmiesi väliselle alueelle. Tämä on energiakeskus, joka tunnetaan selvänäköä aktivoivana chakrana. Tällä chakra-alueella on "kolmas silmä", mikä antaa selvänäköisiä kuvia vastauksena kysymyksiisi.

Kun hengität, etsi silmiesi välistä ovaalinmuotoa vaakasuorassa. Huomaa, onko "kolmannen silmän" luomi suljettuna, avoimena vai osittain avoimena. Jos luomi on suljettuna tai osittain suljettuna, pyydä sitä avautumaan. Vahvista halukkuutesi päästää irti pelosta nähdä selvästi. Kun silmä on auki, sinut palkitaan lämpimällä autuaan rakkauden tunteella, kun olet yhdistynyt taas kauan sitten kadotettuun osaasi.

ASKEL 4: HUOMAA KAIKKI MIELEESI TULEVAT KUVAT

Selvänäköiset kuvat tulevat yleensä yhdellä seuraavista tavoista: yksittäisenä kuvana sielusi silmiin; yksittäisenä kuvana, jonka näet sielusi silmien ulkopuolella; elokuvana pääsi sisään; elokuvana pääsi ulkopuolelle. Kuvat voivat olla mustavalkoisia tai täysin värillisiä. Joskus ne voivat ilmestyä maalauksena tai sarjakuvana.

ASKEL 5: LISÄÄ KUVIEN KOKOA JA SELKEYTTÄ

Ajattele vain tätä lausetta: "Kuvat, pyydän, että kokonne ja voimakkuutenne kasvaa NYT!" Voimakkaan aikomuksesi ja päätöksesi myötä selvänäköisistä kuvista tulee välittömästi suurempia, kirkkaampia ja selvempiä.

Suurempia ja värikkäämpiä kuvia on helpompi tulkita. Jos tämä askel tuntuu aiheuttavan sinulle vaikeuksia, toista askel 1.

ASKEL 6: PYYDÄ TULKINTAA JA SELKEYTTÄMISTÄ

Sinun täytyy tietää selvänäköisten kuviesi merkitys voidaksesi tulkita niitä ja saadaksesi ne hyvään käyttöön. Jos olet epävarma siitä, mitä kuvasi yrittää kertoa sinulle, kysy joko ajatuksissasi tai ääneen: "Mitä nämä kuvat merkitsevät?" Saat vastauksen tunteena, ajatuksena tai äänenä. Jos vastaus on epäselvä, pyydä, että se toistetaan tai toimitetaan sinulle eri tavalla. Henkimaailma haluaa auttaa sinua vastaanottamaan selvänäköistä informaatiota ja se työskentelee kanssasi, kunnes ymmärrät selvästi vastukset kysymyksiisi.

ASKEL 7: LUOTA NÄKEMÄÄSI

Tämä viimeinen askel on oleellinen, koska jos vähättelet selvänäköisiä kuviasi tai mitätöit ne pelkkänä mielikuvituksena, ne ovat menetettyjä tilaisuuksia. Saat lisää luottamusta "yliluonnollisiin" kykyihisi, jos pidät kirjaa selvänäköisistä kuvistasi. Varmista, että olet selvillä jokaisesta toteutuneesta kuvasta. Tällä tavalla opit, miten luotettavaa selvänäköisyytesi todella on. Ymmärrät myös henkilökohtaista symbolismiasi, koska jokaisen ihmisen selvänäköinen psyyke käyttää ainutlaatuisia kuvia symboloimaan eri merkityksiä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti