lauantai 12. tammikuuta 2013

Internetlähetyksiä Oneness YliopistoltaONENESS SUOMENKIELISET SIVUT
Internetlähetykset

Oneness Yliopistolla on joka viikko lauantaina klo 18.30 talviaikaa (19.30 kesäaikaa) ja sunnuntaina klo 6.30 talviaikaa (7.30 kesäaikaa) internetlähetykset, joissa meditoidaan yhdessä Sri Bhagavanin, Oneness Yliopiston perustajan kanssa. Meditaatioiden tarkoitus on herättää Ykseyteen, mikä on ilon, rauhan ja pyyteettömän rakkauden tila.
Meditaation aikana jokainen osallistuja saa vastaanottaa Deekshan/Ykseyden Siunauksen Padukoiden (kts. Kurssit ja tapahtumat, Bhakti Yoga, lopussa) välityksellä. Meditaation jälkeen jokainen meditoi Viikon oppia.
Meditaation kulku:
Ota esille itsellesi pyhä esine. Se voi olla oman uskontokuntasi pyhä esine tai esine, joka on sinulle henkilökohtaisesti pyhä.


Meditaation aluksi Sri Bhagavan nostaa kätensä ja lähettää sinulle siunauksen. Ota se vastaan nostamalla kätesi kämmenet Bhagavaniin päin. Kun hän laskee kätensä alas, kosketa käsilläsi silmiäsi, otsaasi ja päälakeasi siunauksen vastaanottamiseksi.
Meditoi sitten silmät kiinni yhdessä Sri Bhagavanin kanssa.

Laita kätesi oman pyhän esineesi päälle ja vastaanota Deeksha (1-3 minuuttia), joka virtaa tuon esineen kautta. Jatka meditaatiota (meditaation kokonaisaika on 15 minuuttia)

Kertaa meditaation jälkeen näytön oikealta puolelta Viikon oppi (päivitetään maanantaisin kyseiselle viikolle) ja meditoi sitä haluamasi aika Pyhässä Paikassasi (=hiljainen, rauhallinen, pimeä paikka, jossa mikään ei häiritse)
Lisäksi on erikseen ilmoitettuvia meditaatioita kuten Sri Bhagavanin syntymäpäivänä 7.3. ja Sri Amman syntymäpäivänä 15.8. Ilmoitukset näistä meditaatioista näkyvät Etusivull

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti