tiistai 15. tammikuuta 2013

TYRSKYRAPORTTI VUODELLE 2013 LAAJENTUMINEN UUTEEN TODELLISUUTEEN 

Kirjoittanut Solara (www.nvisible.com)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuoden 2012 yleiskatsaus
2012 oli massiivisen ja ennenkuulumattoman transformaation vuosi. Koimme syvää parantumista, kun karistimme kerros toisensa jälkeen vanhentuneita ja epätosia elementtejä, kunnes lopulta paljastuimme vuoden lopussa säteileviksi jalokiviksi.

Viime vuonna oli useita merkittäviä tapahtumia, mitkä auttoivat meitä kovasti. Ensimmäinen oli 'A Mu'a -seremonia Rapa Nuissa (Pääsiäissaaret) 21.4. 'A Mu'a on Rapa Nuin kieltä ja se merkitsee siirtymistä eteenpäin. Ja niin juuri tapahtui. Monet jumiutuneet paikat vapautuivat yhtäkkiä. Henkilökohtaisen ja planetaarisen kehityksemme pyörät, rattaat ja vaihteet voivat nyt kääntyä esteettä, mikä salli massiivisen kohtalonpyörän pyöriä lisänopeudella. Kun tämä tapahtui, kaikki alkoi siirtyä oikeaa paikkaansa kohti.

Toinen merkittävä tapahtuma oli yhdennentoista portin merkittävä aktiovoiminen 22.11. Tämä oli viimeinen 11:11-aktivointi ja se merkitsi 21 vuoden matkamme huipentumaa 11:11-oviaukon läpi. Tuolloin näkymätön timanttiulottuvuus tuli näkyväksi ja siirsi meidät täysin uuteen maisemaan tutkimaan äärettömästi laajemmalla asteikolla ja lopulta asumaan siellä. Tunnen syvästi, että tämä oli vuoden avaintapahtuma.

Yhdestoista porttiaktivointi synnytti myös AN:n* sydänenergiat planeetalle. Se laittoi ensimmäiset jalokivet kruunuun. Nämä kruunun jalokivet ovat uuden maailmamme peruskiviä.

Yhdennentoista porttiaktivoinnin jälkeen tuli syvällinen pyhä tauko. Meillä oli paljon integroitavaa ja harmonisoitavaa. Monet meistä tarvitsivat valtavan määrän unta, hyvin aktiivisen unitilan kera. Sitten meidät vedettiin syvälliseen hiljaisuuteen, mikä teki kommunikoinnin lähes mahdottomaksi. Monet meistä tunsivat kuin kulkevansa tyhjyyden pilvessä, mikä alkoi nousta uutena vuotena.

Vaikka päivämäärää 12.12.12 julistettiin laajasti, sillä osoittautui olevan vähän seuraamuksia. Sitten tuli Maya-kalenterin "loppu" 21.12. Vaikka monille tällä päivällä ei ollut ulkoisesti yhdennentoista porttiaktivoinnin tehostuneita energioita, tämä tapahtuma esitti tärkeää osaa oven sulkemisessa vanhaan, jotta voimme nyt avata täysin oven uuteen.

Kaikki nämä vuoden 2012 erityistapahtumat toivat meidät tämän hämmästyttävän vuoden 2013 sisäänkäynnille - vuoden jolloin kaikki on mahdollista.

VANHAN TARINAMME LOPPUUNSAATTAMINEN JA UUDEN TARINAMME ALOITTAMINEN
Kumpaa tarinaa sinä kirjoitat?

Monet meistä ovat saattamassa loppuun vanhaa tarinaansa. Tämä merkitsee, että monet vanhentuneet käyttäytymismallit, rajoittuneet havaintotavat ja pitkään tukahdutetut tunnejäämät nousevat pintaan vapautettavaksi. Tätä jatkuu, kunnes emme enää kanna niitä sisällämme.

Vanha tarinamme on saatettava loppuun, ennen kuin voimme alkaa kirjoittaa uutta tarinaa. Useimmat meistä ovat sitoutuneet viimeistelemään vanhan tarinansa, jotta voimme lopultakin alkaa elää aitoa elämäämme aitona sieluna ja harmonisoitua uuden ja aidon tarkoituksemme kanssa. Onneksi useimmat meistä eivät enää vastusta siltojen polttamista menneisyyteen päästämällä irti vanhasta tarinastamme. Mutta meissä on edelleen joitain, jotka pitävät siitä kiinni pelosta tai "hyvin kuluneesta" tuttuuden tunteesta. Ja sen aika on yksinkertaisesti loppu ...

Jotkut meistä ovat jo viimeistelleet vanhan tarinansa ja siirtäneet sen sivuun. Olemme odottaneet uuden tarinamme alkamista. Yhdennestätoista porttiaktivoinnista saakka olemme olleet syvällisessä pyhässä taukotilassa, integroituen ja harmonisoituen näkymättömän timantin paljon laajempaan uuteen maisemaan.

Se elämmekö tällä hetkellä vanhassa tarinassa vai uudessa tarinassa, on merkittävä tekijä sen määrittelemisessä, mitä koemme tänä vuonna. Meillä on täysin erilaisia kokemuksia, jos kirjoitamme edelleen vanhaa tarinaa tai jos olemme aloittaneet täysin uuden tarinan. Tästä syystä on suurella prioriteetilla saattaa loppuun vanha tarinamme mahdollisimman pian.

2013 on täynnä vihreitä valoja, mehukkaita meloneja ja kultaisia tilaisuuksia toteuttaa hurjimmat unelmamme ja myös ilmentää elementtejä, jotka ylittävät hurjimmat unelmamme. Nämä unelmat ovat liian suuria nähtäväksi nykyperspektiivistämme. Ne ovat unelmia, joita emme ole uskaltaneet uneksia pelkästään siksi, että niitä haluamme ja tarvitsemme eniten.

Monet meistä ovat luopuneet hurjimmista unelmistaan ja hyväksyneet, etteivät ne toteudu tässä elämässä. Meistä tuli eksperttejä pitämään jokaista meille annettua murua kuin hienona kakkuna ja teimme unelmistamme pienempiä ja saavutettavampia. Ja kuitenkin olemme nyt hurjimpien unelmiemme täyttymisen partaalla. Ne toteutuvat tänä vuonna. Niitä tulee meille paljon sen yli, mitä voimme tällä hetkellä kuvitella. Meidän täytyy vain lakata kirjoittamasta vanhaa tarinaamme, siirtää se sivuun ja ottaa kynä ja kirjoittaa täysin puhdas, uusi ja raikas kirja.

Meidän täytyy muuttaa dramaattisesti peliämme 2013. Tänä vuonna meidän täytyy tehdä kaikesta, mitä sanomme, ajattelemme, teemme ja tunnemme, todellista ja aitoa. Emme voi enää tehdä kompromisseja tai piilottaa mitään osaa siitä, kuka oikeasti olemme. Meidän on oltava aitoja sieluja joka hetki. Kun teemme tämän, uusi tarinamme voidaan kirjoittaa ja hurjimmat unelmamme ilmentyvät yllättävän helposti.

KAKSI TODELLISUUTTA
Siitä lähtien kun 11:11-oviaukko avautui 1992, olemme eläneet kahdessa samanaikaisessa todellisuusjärjestelmässä. On vanha kaksinaisuusmaailma ja uusi ykseysmaailma. Monta vuotta yritimme haarukoida näitä hyvin erilaisia todellisuuksia, joskus hyppien edestakaisin niiden välillä. Mutta kun niiden jakautuminen tuli aina vain voimakkaammaksi, meidän on valittava, kummassa todellisuudessa asuisimme.

Kun ultrasuuremman todellisuuden ykseysmallin värähtelystä tuli jatkuvasti voimakkaampi, kaksinaisuusmalli heikentyi ja aloitti pitkän romahtamisensa. Kamalaa mutta täsmällistä vertausta käyttäen se oli kuin kanan pään katkaisemista. Kana alkoi tehdä pitkää kuolontanssiaan, syösten verta ja väkivaltaa ympärilleen. Tätä olemme kokeneet useita vuosia. Tänä aikana kaksinaisuus on kamppaillut henkensä edestä. Voi näyttää siltä, että asiat tulevat huonommiksi ja huonommiksi ulkoisessa maailmassa, mutta kaksinaisuuden päivät ovat luetut. Se ei pysty selviytymään enää kovin pitkään. Emme enää ruoki sitä, kun se ei ole enää vallitseva todellisuutemme.

Vuonna 2013 kaksinaisuusmaailma jatkaa romahtamistaan kammottavan rumina puhkeamisina. Samaan aikaan ultrasuurempi todellisuus jatkaa vahvistumista. Eikä vain tämä, vaan niiden välillä tapahtuu peruuttamaton jakautuminen. Kaksinaisuusmaailma ei lakkaa olemasta, vaan nämä kaksi todellisuutta tulevat lisääntyvässä määrin näkymättömäksi toisilleen.

Tämän aikana on selkeää jakautumista uuteen ja vanhaan. Tapahtuu jakautuminen niihin ihmisiin, jotka ovat aitoja, ja niihin joita edelleen motivoi itsekäs erillisyys. Jakautumisesta rikkaisiin ja köyhiin tulee näkyvämpää. Mutta kun monet ihmiset menettävät taloudellisen perustansa, se muuttaa heidän näkemystään elämästä.

Sillä kumpaan todellisuuteen päätämme ankkuroitua tänä vuonna, on kauaskantoisia vaikutuksia - enemmän kuin koskaan ennen. Emme pysty nyt sekoittamaan energioita, jotka eivät kuulu yhteen. Sen yrittämisestä tulee niin epämukavaa, että meidän täytyy yksinkertaisesti päättää elää se, mikä tuntuu aidolta. Meidät pakotetaan olosuhteilla tai itse aiheuttamallamme sisäisellä paineella tekemään elämässämme päätöksiä, mitkä resonoivat aidon sydämenne tietämisen kanssa.

Näiden kahden todellisuuden välinen värähtelyero luo kaksi eri maailmaa, joilla on vähemmän vaikutusta toisiinsa, vaikka ne elävätkin jonkin aikaa samalla planeetalla. Uusi maailma syntyy suoraan sen vanhan maailman keskelle, mikä kuolee kaikkialla ympärillämme.

LAAJENTUMINEN UUTEEN TODELLISUUTEEN
Yhdennentoista porttiaktivoinnin aikana 22.11.2012 laajentunut näkymätön timanttiulottuvuus tehtiin näkyväksi. Tämä on käsittämättömän laaja ja moniulotteinen maailma, mitä ei ole aiemmin ollut tällä planeetalla. Siitä lähtien olemme sopeuttaneet olemustamme tähän paljon suurempaan ulottuvuuteen. Tämä vaatii massiivista uudelleenkalibrointia joka tasolla. Tämän vuoksi syvällinen pyhä taukojakso seurasi tätä voimakasta aktivointia.

Koska olemme astuneet kovasti laajentuneeseen uuteen todellisuuteen, usein tuntuu siltä, että olemme ajoneuvoja, joissa on kahdeksan sylinterin moottori, mikä toimii kahdella sylinterillä. Tästä huolimatta ei tunnu siltä, että automme on rikki tai että jokin on pielessä. Meidän ei tarvitse korjata mitään. On vain täysin erilaista kuin ennen.

Syynä siihen, että tunnemme toimivamme kahdella sylinterillä tavanomaisen kahdeksan sijasta, on, että olemme siirtyneet täysin uuteen maisemaan. Ajoneuvomme kulkee edelleen täydellä kahdeksan sylinterin voimalla vanhassa tunnetussa maailmassamme, mutta tunnettu maailmamme vaikuttaa nyt paljon pienemmältä kuin ennen. Niinpä kahdeksan sylinteriä tunnetussa maailmassa vaikuttaa nyt kahdelta sylinteriltä uudessa maisemassamme.

Samalla tavalla täysi nopeus vanhassa tunnetussa maailmassa ei tunnu täydeltä kiitämiseltä tai edes tavalliselta nopeudelta uudessa maisemassamme. Usein tuntuu siltä, että tuskin liikumme, vaikka täysi vauhti on edelleen käytössä vanhassa tunnetussa maailmassamme.

Hengittämässämme ilmassa on myös uusia komponentteja. Emme hengitä enää pelkästään kaksinaisuuteen perustuvan maapallon ilmaa. Hengitysilmassamme on nyt puhtaan aidon rakkauden uusi ja hyvin jalostunut olemus. Se antaa meille uutta elinvoimaa. Olemme virkistyneitä ja täynnä uutta innostusta, kun puhdas aito rakkaus täyttää nyt solumme.

Tämä massiivinen asteikon vaihtaminen kovasti laajentuneeseen uuteen maisemaan vaatii meiltä merkittävää sopeutumista. Tämä sopeutuminen ei tapahdu niinkään siinä, mitä teemme, vaan havainnoissamme siitä, mitä tapahtuu tai ei tapahdu. Näemme ehkä asiat yhdellä tavalla, koska sitä maailma kertoo meille tapahtuvan, ja sitten yhtäkkiä pystymme näkemään asiat selkeämmin sellaisina, kuin ne oikeasti ovat. Silloin sanomme: "Hetkinen, tuota ei oikeasti tapahdu eikä minun tarvitse perustaa toimintaani vääristyneisiin havaintoihin."

Kun tutkimme uutta maisemaamme, seuraamme aitoa suuntaamme ilman mitään odotuksia. Tämä uusi maisema tuntuu tahrattomalta ja puhtaalta. Täällä ei ole mitään tunnettuja maamerkkejä tai oppaita navigoimiseen. Se on täynnä mahdollisuuksia, jokainen niistä on aarre, mikä on kaiken tuntemamme ulkopuolella. Pysy avoimena, kuuntele ja katso tarkkaan ennen toimiin ryhtymistä. Jos toimimme automaattisesti tai tavalla, mihin olemme tottuneet, jatkamme niiden vanhojen mallien toistamista, joita on fyysisessä kehossamme ja joita korvataan hitaasti. Vuoden ensimmäisen kuukauden ajan on parasta pysyä hiljaa paikallaan ja kuunnella ja katsoa tarkkaan koko olemuksellaan. Älä liiku, ennen kuin tunnet sydämesi tietämisen voimakkaan ja selkeän kutsun. Muuten kaikki mitä teet, on vanhaa tarinaasi. Tarpeettomat liikkeet häiritsevät hienovaraista harmoniaa uuden kanssa ja saavat meidät kulkemaan päämäärättä ympyrää sen hyvin selkeän ja täsmällisen tekemisen sijasta, mitä tarvitaan tässä ja nyt, silloin kun tarvitaan.

Kun jatkamme olemuksemme laajentamista syventyneeseen sisäiseen ja ulkoiseen uuteen maisemaamme, huomaamme, että vähitellen alamme käyttää neljää sylinteriä ja sitten kahdeksaa - ja sitten yhtätoista ja kahtakymmentäkahta! Tätä tapahtuu koko vuoden, kun harmonisoidumme sen kanssa, kuka meistä on nyt tullut ja missä olemme nyt. Kun teemme näin, alamme tuntea ja kokea täyden kiitämisen, mikä sinkoaa meidät eteenpäin, jotta voimme ilmentää hurjimmat unelmamme ja elää aitoa elämää aitojen ihmisten kanssa aidossa kodissamme, täyttäen samalla aidon tarkoituksemme.

ONKO 11:11 TODELLA OHI?
Olemme kulkeneet 11:11-oviaukon läpi viimeiset 21 vuotta. Merkittävä ja viimeinen yhdestoista 11:11-porttiaktivointi tapahtui 22.11.2012. Kummallista on, ettei 11:11-oviaukko sulkeutunut tuon aktivoinnin jälkeen. Se on edelleen auki kaikille.

Mitä meidän pitäisi tehdä nyt? Ei ole mitään tarvetta etsiä jotain uutta tekemistä tai yrittää keksiä "seuraavaa suurta henkistä tapahtumaa". Kaikki mitä tarvitsemme, on jo täällä. Meillä on käsissä aidon elämämme työkalut. Meitä tuetaan enemmän kuin koskaan ruumiillistamaan rakkautemme ja aitoutemme.

Vaikka ei ole enää 11:11-aktivointeja, todellinen 11:11-kokemuksemme on vasta alkamassa. Matkamme 11:11-oviaukon läpi on onnistuneesti johtanut meidät aitoon määränpäähämme - AN:n* fyysiseen ilmentymiseen maaplaneetalla.

AN on malli, mikä leviää maailmaan ja luo aitoutta kaikilla tasoilla. Se on sen ykseyden muistamista, mistä me kaikki tulemme. AN on sen ikuisen ja loputtoman tarinan kukoistamista, kuka oikeasti olemme. Se on kruunu, mihin olemuksenne jalokivet laitetaan. Kruunun jalokivet ovat uuden maailmamme perusta.

11:11-matka on transformoinut meidät jalokiviksi paljastuessamme aidoiksi sieluiksi. 11:11-matkamme synnytti AN:n kruunun. Laittamalla jalokivemme kruunuun luomme uuden maailmamme perustan. Ja nyt 11:11:n todellinen kukoistaminen on alkanut …

Olemme valmistaneet valtavan herkullista juhla-ateriaa 21 vuotta. Nyt se on lopultakin valmis syötäväksi. Aiommeko istuutua alas ja käydä sen kimppuun innostuneena vai aiommeko lähteä pöydästä ja etsiä jotain muuta syötävää?

On aika yhdistää 11:11 täysin olemukseemme. On aika elää 11:11 olemalla aito sielu, joka elää aitoa elämää. On aika ruumiillistaa puhdas aito rakkaus joka hetki, olla rehellinen ja väärentämätön kaikessa, mitä teemme. On aika astua uuteen ja ihmeelliseen todellisuuteemme.

Meidän on aika ilmentää AN:n sydän fyysisyyteen …

AN:n sydämen fyysinen paikka on Perun Pyhässä laaksossa, minne luomme AN:n puhtaan ja aidon olemuksen keskuksen, missä kaikki voivat vierailla. Ilmennämme AN:n sydämen tänä vuonna. Tämän tekemiseksi tarvitsemme yhden olentomme tukea enemmän kuin koskaan. Sitten kun AN:n sydän on täysin ankkuroitu, AN:n energiat leviävät ympäri planeettaa, vahvistaen aitouden värähtelyä ja synnyttäen uutta maailmaa.

Tässä ovat AN:n sydämen nettisivut anvisible.com.

Katso lisätietoa kruunun jalokivistä vuoden 2012 tyrskyraportista.

VUODEN 2013 YLEISKATSAUS
Astumme vuoteen 2013 transformoituneena yli kaikista aiemmista rajoista. Monet ihmiset kokivat rakkausvalelua ennen kokemattomassa laajuudessa. Jotkut kokivat syvällisen ajattelumallimuutoksen pois siitä kaksinaisuuspohjaisesta harhasta, että joku tai jokin tulisi pelastamaan meidät, ja he heräsivät silmät täysin avoinna sille, että me olemme niitä! Tämä matka ulkoisista odotuksista sisäiseen tietämiseen vei vain nanosekunnin, mutta pyöräytti kaiken ympäri.

Nyt elämme ulkoisesti samaa elämää kuin aiemmin, mutta kaikki on dramaattisesti muuttunut. Meidät on työnnetty kovasti laajentuneeseen uuteen maisemaan. Kuvamme on niin laaja, että paljon siitä, mikä ennen sai huomiomme, nähdään nyt olemattomana. 2013 on syvällinen muutosvuosi, kun pääsemme omaamme aitona sieluna ja elämme "ylinormaalia" elämää ankkuroituna siihen ultrasuurempaan todellisuuteen, mikä on aina ollut tarkoitettu meille.

2013 on kiinalainen käärmeenvuosi, mutta sitä voidaan tarkemmin kuvata nahkansa luovan käärmeen vuotena. Tämä johtuu siitä, että kaikki mikä ei ole rehellistä ja aitoa, poistuu meistä kaikilla mahdollisilla tasoilla. Tämä tapahtuu usein yllättävän helposti, se vain häipyy pois. Kaivamme esiin uskomattoman määrän kauan haudattuna olevaa kamaa, mikä tarvitsee huomioitamme. Jos yritämme sulloa sen takaisin kätkettyihin nurkkiimme ja teeskentelemme, ettei sitä ole, voi ilmestyä terveysongelmia. Kaikkia kiinnikkeitä joita meillä on kaksinaisuuteen, korostetaan jatkuvasti, kunnes niistä luovutaan. Jos olemme edelleen kiinni vanhassa tarinassamme ja jatkamme vanhojen kaksinaisuuteen perustuvien mallien toistamista, tämä vuosi voi olla kuoppaista menoa, kunnes opimme siirtämään ne sivuun.

Kaikki on niin syvällisesti muuttunut vuoden 2012 viimeisten kuukausien tapahtumien jälkeen, että meidän täytyy löytää uudestaan se, kuka olemme nyt ja mitä oikeasti haluamme. Sitten kun olemme selvillä siitä, mitä haluamme, rajoittamatta itseämme vanhoihin unelmiimme, kaikki loksahtaa paikoilleen. Ole selkeä sydämesi toiveissa, sillä ne ovat kuin loistavia jalokiviä, joita on ripoteltu kuin leivänmuruja muistuttamaan tiestä. Kuuntele sydämesi tietämystä. Meidän on kysyttävä itseltämme uudestaan ja uudestaan: "Mitä oikeasti haluan?", "Kuka minusta on tulossa?", "Mitä olen luomassa elämääni?" ja "Mikä antaa minulle suurinta iloa?"

Meidän on valmistauduttava odottamattomaan. Odota odottamatonta koko vuoden. Kaikkea voi sattua koko tapahtuma-asteikolla. Voi olla upeaa, kamalaa, äärettömän kaunista, hyvin surullista, syvällisen koskettavaa ja kaikki voi ylittää hurjimmat unelmamme. On tärkeää, ettemme rajaa kehittyviä mahdollisuuksia millään uskomuksillamme tai ymmärryksellämme - mahdollisuudet ylittävät paljon kaiken, mitä voimme kuvitella. Ole avoin kiinnittymättä mihinkään väliaikaisiin askeliin, tuloksiin ja odotuksiin, koska kukaan ei voi vielä nähdä koko kuvaa. 2013 sisältää monia odottamattomia käänteitä ja kiemuroita, mikä tekee täysin joustavana olemisesta ehdottoman välttämätöntä koko ajan. Tuoreus on oleellista. Meidän on oltava valmis korjaamaan kurssiamme joka hetki, kun uuttaa informaatiota tulee esiin. Jos odotamme odottamatonta, muutoksilla surffaaminen on hauskaa. Tämä pätee myös haastavimpiin tsunameihin, sillä ne voivat havainnollistaa meille uuden mestaruutemme.

***

Aloitamme tämän vuoden riisuttuna ja tunnemme, että suurin osa pinnallisen persoonallisuutemme nokkeluudesta on poissa. Havaitsemme, ettemme kaipaa ja tarvitse sitä enää. Integroimme edelleen niitä syvällisiä muutoksia, joita tapahtui viime vuoden marraskuussa ja joulukuussa. Kaikki täytyy kalibroida perin pohjin uudestaan. Kaiken täytyy kovasti laajentua, jotta se voi siirtyä valtavaan näkymättömään timanttiulottuvuuteen.

Jos olemme saattaneet loppuun vanhan tarinamme, astumme vuoteen 2013 tyhjä kangas edessämme. Meille on annettu tyhjiä kankaita ennenkin, mutta tällä kertaa voimme uskaltaa tuoda esiin rohkeimmat siveltimen vetomme, hurjimmat värimme ja syvimmät kaipauksemme hurjimmista unelmista. Meitä ei enää rajoita vanha havaintomme siitä, "mikä oin mahdollista" tai "mitä luulimme haluavamme".

Tunnemme pyhän tauon syvää hiljaisuutta ja paikallaanoloa tammikuun loppuun saakka ja kenties pidempäänkin. Tänä aikana puhdistamme lisää epäaitouskerroksia. Meille tulee monia uusia avautumisia, oivalluksia ja tilaisuuksia ja teemme valmisteluja tuleville kuukausille. Silti on tärkeää, ettemme yritä kiirehtiä asioita, vaan annamme niiden kehittyä oikealla ajoituksellaan.

Helmikuun alun vaiheilla kvanttityrskyn suuria aaltoja alkaa tulla taas. Kunhan olemme aitoja, selkeitä ja avoimia, ne eivät horjuta tasapainoamme. Jos pidämme edelleen kiinni vanhasta tarinastamme, ne ravistavat pois kaiken painolastin.

Hassu asia on, etteivät vanhat tarinamme ole ainoastaan tarinoita, joita olemme kirjoittaneet elämille. Ne ovat myös eilisemme. Se mikä oli totta eilen, ei ehkä nyt ole enää totta. Jos näin on, se putoaa pois ja tekee tilaa vielä suuremmalle aitoudelle. On tärkeää olla kiinnittymättä niihin työkaluihin, joita käytimme, ja niihin askeliin joita otimme tullaksemme jalokiviksi - asioihin jotka toivat meidät siihen, missä olemme nyt ja jotka toimivat ennen täysin ja palvelivat meitä hyvin. Ne eivät ehkä kuulu uuteen tarinaamme.

Maaliskuussa alkaa tulla tsunameja. Täysi viilettäminen alkaa ja monet elementit alkavat liikkua oikeisiin asemiinsa. Huhtikuu on 'A Mu'a-kuukausi, missä kaikki kiihtyy vielä lisää. Sen jälkeen on "yli hurjimpien unelmiemme" -aluetta loppuvuoden ajan niille, jotka ovat saattaneet loppuun vanhan tarinansa.

Uudessa ja laajentuneessa näkymättömässä timanttiulottuvuudessa monet asiat saatavat edelleen pitää tavallisen muotonsa, mutta näemme, miten niiden todellinen olemus paljastuu ja tulee näkyväksi, joten voimme käyttää niitä täysin uusilla tavoilla. Tämä antaa elämällemme enemmän väriä, enemmän kipinää ja täysin uuden mahdollisuusulottuvuuden. Tämä liittyy kätkettyihin aarteisiin ja näkymättömän näkemiseen. Kaiken paljastaessa aidon olemuksensa meille avautuu ikään kuin kätketty aarre. Näemme kaikessa ydinolemuksen ja olemme sen kanssa vuorovaikutuksessa, mikä antaa meille uusia havaintoja ja mahdollisuuden luoda uusia, syvempiä ja aitoja elämistapoja.

***

Monet rakkaat ihmiset lähtivät planeetalta viime vuonna ja vielä lisää lähtee tänä vuonna. Se on yllättävää, että joitain toisen aallon ihmisiä vedetään nyt pois. Tämä on valtava herätys meille aidon polun kulkemiseen koko ajan. Meidän on kohdeltava jokaista päivää, kuin se olisi ensimmäinen ja viimeinen. Kunnioita arvokkaita suhteitasi. Kerro kaikille, jotka ovat erityisiä sinulle, että rakastat heitä. Ilmaise kiitollisuutesi. Muista, että kaikki on pyhää ja joka hetki on elämän tilaisuus.

Joitain ystäviä ja perheenjäseniä lähtee myös elämästämme - ei kuoleman kautta, vaan koska suhteessa ei ole vankkaa rehellisyys- ja läpinäkyvyysperustaa. Emme voi jäädä epärehellisiin suhteisiin, sillä ne tuntuvat nyt liian epämiellyttäviltä. On oltava rehellisyyttä, avoimuutta ja keskinäistä tukea. Silloin kun nämä suhteet yhtäkkiä hajoavat, voi olla yllättävän vapauttavaa päästää niistä irti.

Tämän merkittävän vuoden aikana tapahtuu dramaattinen käänne ykseyttä kohti. Kaksinaisuus huutaa viimeisen kerran ja aiheuttaa paljon draamaa saadakseen ihmisten huomion. Mutta aidot sielut tietävät paremmin. Äiti Maa puhdistuu ja valmistautuu ja niin teemme mekin. Aitojen sielujen täytyy enemmän kuin koskaan opastaa ja avustaa niitä, jotka ovat vielä heräämässä.

Koko vuoden ajan kosmisen palapelin monia puuttuvia paloja loksahtelee paikoilleen. Pian suuresta kuvasta tulee paljon selvempi kaikille - ei ainoastaan niille, jotka ovat jo eksperttejä asioiden yhdistämisessä. Sitten kun riittävä määrä voi nähdä suuren kuvan, ihmiset aktivoituvat massana ja tietävät, mitä tehdä, koska he tietävät spontaanisti, keitä he todellisuudessa ovat.

***

Meille annetaan kaikki tarvittavat kokemukset paljastuaksemme täysin loistaviksi jalokiviksi, jotta voimme elää aitoa elämää uudessa todellisuudessa. 2013 tuo meille paljon kvanttihyppyjä, läpimurtoja ja uusia löytöjä. Vihreä valo vaihtuu lopultakin niille luoville projekteille, jotka ovat odottaneet meidän tulemistamme kruunun jalokiviksi. On tunne, että voimme olla ja tehdä kaikkea, tietämättä miten, mutta tietäen, että niin tapahtuu.

Suuri osa tästä vuodesta vietetään tutkien laajentunutta uutta maisemaamme. Tämän tekemiseksi meidän on laajennettava kovasti olemustamme. Olemme kuin vauva, joka löytää sormensa ja varpaansa, oppii kävelemään ja löytää oman äänensä tässä vieraassa, mutta ihmeellisessä uudessa paikassa. Löydämme uusia tapoja olla vuorovaikutuksessa itsemme kanssa, uusia tapoja olla vuorovaikutuksessa toistemme ja maapallon kanssa. Monet meistä tuntevat, että meillä on ylimääräistä energiaa sisällämme ja olemme valmiina uuteen vuoteen. Tänä vuonna tapahtuu paljon sellaisia luonnonilmiöitä kuin auringon ja kuun haloja taivaalla, mikä vahvistaa, että olemme täysin uudessa maisemassa.

On runsaasti luomistilaisuuksia ja -toimintaa koko vuoden. Nämä helpottavat tietämme tässä transformatiivisessa paluussa ei-kaksinaiseen elämiseen. Välitön ilmentäminen on rutiinitapahtuma nyt ja tulevaisuudessa. Energiamme on ylitsevuotavaa ja uskomattoman voimakasta. Voimme transformoida mitä vaan. On enemmän vanhan maailmamme ilmiöiden hajoamista, koska ne eivät enää sovi. Voimaa/valtaa ilmaistaan lempeämmällä, syvällisemmällä ja aidommalla tavalla - huokuen aitoa sydänrakkautta ja ykseyttä. Paljon asioita huuhdotaan, puhalletaan, poltetaan ja ravistetaan pois ja näiden voimakkaiden muutosten myötä pidämme aitouden värähtelyä olemuksemme ytimessä kaiken hyödyksi.

Oivallamme lisääntyvässä määrin, että uusi aito tarkoituksemme on kollektiivitarkoitus, ei yksilötarkoitus. Voidaksemme yhdistyä aitoon tarkoitukseemme meidän on ensin tultava yhteen aitojen ihmistemme ja aitojen paikkojemme kanssa. Tätä tapahtuu pitkin vuotta. Sitten hyppäämme yhdeksi olennoksi toiminnassa ja kaikki asiat ovat mahdollisia.

2013 tuo meille ehdottomasti uuden alun. Olemme valmiita - aidompia, rehellisempiä, voimaantuneempia, läpinäkyvämpiä ja rakastavampia kuin koskaan ennen. Meille annetaan kaikki tarvitsemamme tuki joka tasolla siirtääksemme elämämme mahdollisimman aidolle kehityskaarelle. Uusi MUA on täysin laskeutunut. Uusi aito elämämme on alkanut.

Tervetuloa vuoteen 2013!

Harmonisoitukaamme aitojen ihmistemme, aidon kotimme ja aidon tarkoituksemme kanssa, eläen aitoa elämää aitona sieluna.

Puhtaalla aidolla rakkaudella
Solara


*Suom. huom. AN merkitsee mm.: auringon ja kuun pyhä liittymistä yhdeksi olemukseksi ja maskuliini- ja feminiinipolariteettien yhteensulautumista ykseyteen, mikä tapahtuu omassa olemuksessamme.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti