keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Parisieluja ja kaksoisliekkejä

Nyt taas yhtä kokemusta viisaampana haluaisin kertoa kuinka sitä rakastumisten ja rakastamisen ja pettymisten jälkeen hukkaa aikaansa kaipaamalla ja miettimällä miten asiat olisivat toisin. Nyt ymmärrän että jos joku ei ala sujumaan heti, ei se suju koskaan ainakaan kovin tyydyttävällä tavalla. Tosi Rakkaus on niin suuri ihmeellinen asia ja kun löytää todellisen sielunkumppaninsa että vaikka olisikin ihastunut ja rakastunut aiemmin ihaniin ihmisiin tietää tämän uuden valossa ettei niistä mikään olisi voinut toimia oikealla tavalla koska siinä ei ole ollut oikeaa siunausta. Kaikki alkaa loksahdella kohdalleen kun tietää että Jumala on johdattanut tämän ihmisen luokseni, henkimaailma on nähnyt vaivaa saattaakseen meidät yhteen, he ovat etsineet ihmiset jotka ymmärtävät toisiaan heti, suhteessa ei ole minkäänlaista valtataistelua vaan suuri kunnioitus toista kohtaan. Näin jälkiviisaana kun katson jotain suhteita joihin olin toiveeni heittänyt eihän niissä olisi voinut onnea tulla, jos elämänarvot ovat niin erilaiset. Välillä kun olen saanut tutustua ja kokea yhteyttä ja pyyteetöntä rakkautta tai olen nähnyt pariskuntia jotka näyttävät onnellisilta, olen ajatellut että tuleva kumppani pitää olla sellainen että hän on löytänyt jo rakkauden ja tasapainon sisältään.
Haluaisin lohduttaa naispuolisia sielunsiskojani jotka vielä etsivät sieluntoveriaan että luottaisivat että kyllä se mies tulee jopa ulko-ovellesi, miehen tehtävä on löytää, sinä voit olla sillä välin itsellesi hyvä, arvostaa ja rakastaa, keskittyä kiittämään Jumalaa kaikesta ja muistamaan että kaikki on oikeasti Jumalan. Jumala antaa lahjansa varmasti, hassua kuinka sieluntoverini oli kuin suoraan repäisty jostain minun haavekirjastani, en olisi edes itse osannut toivoa näin sopivaa tai osannut odottaa häntä ilmestyväksi. Kannattaa luottaa, Luoja ja henkiauttajat tietävät parhaiten mikä on sinulle hyväksi ja parhaaksi. Esimerkkinä voisin sanoa mitä jos sinä pidät valtavasti hellyydestä, läheisyydestä, turvasta mutta kumppani ei osaa sietää läheisyyttä kovinkaan paljoa. Onko suhteessa silloin onnistumisen edellytyksiä? Me emme osaa useinkaan ajatella näitä asioita, tyydymme helposti huonoon suhteeseen (tietysti kaikilla suhteilla on tarkoituksensa ja siten ovat arvokkaita) kun tulee se hetki että on kokenut jo suhteita jotka eivät ole perustuneet aitoon ystävyyteen ja rakkauteen alkaa vasta olla mahdollisuus kokea jotain rakkaudellisempaa. Tietenkin jotkut saattavat löytää tällaisen suhteen jo heti mutta ehkä vähän harvinaisempaa on kuitenkin.
Hassua kuinka minulle niin rakas kirja Jumala tulee harrikalla kertoo kuinka kirjan sydänsäryistä toipuvan naisen luokse saapuu Jumala harikkalla, hän antaa naiselle uudet käskyt ja tarkkailee miten nainen pärjää käskyjen kanssa,  Jumala lupaa naiselle että romantiikka ja suhteet tulevat vielä myöhemmin elämään ja niin kävikin sen jälkeen kun Jumala näennäisesti jättää naisen ja siirtyy auttamaan seuraavaa ihmistä. Nainen suree hetken mutta sitten muistaa että hänen pitää nauttia edelleen läsnäolevasta hetkestä ja siinä samassa hän tapaa miehen (joka on myös harrikkamies) ja nainen rakastaa heti häntä mutta ei kadota itseään,  vaan tuntee olonsa hyväksi.
Tällä kirjalla oli niin suuri vetovoima minuun ja olen lukenut sitä monesti ja niin siinä kävi että oma sieluntoverini on myös kiltti harrikkamies ja hän etsi minut. Muistan kiittää jatkuvasti Jumalaa, hän on Jumalan ei minun oikeastaan. :)

Amor
Dietas Saudáveis para Perder Peso


Tässä kuvaus kirjastaKuvaus
”Miten minusta olikin tullut näin onneton ja miksi elämäni oli muuttunut tällaiseksi?”
37-vuotiaalla Christine Moorella on paha kriisi: epätyydyttävä työ, muutama lopahtanut rakkaussuhde, ei aviomiestä, ei lapsia, kaikkea muuta kuin täydellinen vartalo. Hän ei aavista, että hänen elämänsä muuttuu täydellisesti…

”Tule esiin, Christine. Olet viettänyt aivan liian pitkän aikaa pimennossa.” Mies on komea – pitkä ruskea tukka, kauhtunut T-paita, musta moottoripyöräilijän nahkatakki – ja hän istuu Harley-Davidson -moottoripyörän selässä, joka on ilmestynyt kuin tyhjästä kuutamoiselle rantahietikolle. Hänen ruskeiden silmiensä ilme on vetoava; hänestä uhkuu lämpöä ja hellyyttä.
”Minä lahjoitan sinulle rauhan jollaista et ole aiemmin tuntenut. Niin ihanan ja tyydytystä tuovan rauhan että unohdat millaista tähänastinen elämäsi on ollutkaan.” Kuka tämä mies on? ”Jos haluat kutsua minua Jumalaksi, se sopii. Jos käytät mieluummin jotain muuta nimeä, sekin sopii.” Kun lempeä muuka-lainen jatkaa puhettaan, Christine alkaa tuntea selittämätöntä vetoa häneen. Mies tietää kaiken hänestä, hänen salaisimmat haaveensa. ”Meidän on tehtävä kovasti työtä, mutta minä lupaan ettei se tule tuntumaan työnteolta. Siitä tulee suurenmoista” Miehen ääni on lumoava, ja hän antautuu miehen sanojen valtaan.

Näin matka alkaa. Christina saa kuusi elämänohjetta, jotka suovat hänelle syvän mielenrauhan ja tyydytyksen. Hän oppii arvostamaan jokaista kallisarvoista hetkeä ja nauttimaan elämästä. Hän alkaa hyväksyä itsensä ja uskaltaa taas rakastaa.

Jumala tulee harrikalla on inspiroiva matka ihmisen sisimpään. Saamme seurata miten nainen etsii parantavaa totuutta ja elämänmuutosta - ja löytää sen. Jokainen joka uskoo, että haaveista voi tulla totta, onnen voi löytää ja ihmistä voi rakastaa hänen oman itsensä vuoksi, löytää näiltä sivuilta uuden, rikkaamman elämän salaisuuden.
(lieveteksti)


2 kommenttia:

 1. KIITOS <3 tekstistäsi ja tarinastasi, siinä on niin paljon yhtymäkohtia omiin ajatuksiini, ettei tämän tekstin tupsahtaminen eteen voinut olla sattumaa :)
  Tuota kirjaa ei valitettavasti saa mistään, mutta ehkä tässä oli jo tieto, mitä tarvitsinkin.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Sinulle :) Kaikella on tarkoituksensa. Hyvällä tuurilla voi jostain kirja löytyäkin :) Pitääpä tehdä postaus jossain vaiheessa kirjan aiheista ja ohjeista.

   Poista