maanantai 10. kesäkuuta 2013

OLEN MENETTÄNYT KAIKEN, MITÄ NYT TEEN?


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 5.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, kuluneiden kahden vuoden aikana olen menettänyt kaiken - työpaikkani, kotini, ystäväni ja tuskin puhun perheelleni. Vaikka olen etsinyt työtä, en löydä, ja asun nyt ystävän kanssa, jonka kanssa tulen hädin tuskin toimeen. En tiedä, mitä teen seuraavaksi elämäni korjaamiseksi, ja minun on vaikea tajuta seuraavia askeliani. Miten saan elämäni takaisin ja miten luon sen vakaan, turvallisen ja onnellisen elämän, mitä haluan?

Jenniferin vastaus:
Sen mitä koet, ovat tunteet hyvin monet ihmiset kuluneen vuosikymmenen aikana, ja on vaikeaa, kun kaikki elämässä muuttuu tällä tavalla. Surullinen, pelokas ja katuva reaktiosi näihin muutoksiin estää sinua luomasta uutta elämää, mitä haluat. Vaikka voi olla vaikea löytää energiaa ja rohkeutta nähdä uusia mahdollisuuksia itsellesi, se sinun on tehtävä, jotta mikään elämässäsi muuttuu. Ihmettelet ehkä, miksi tämä on tapahtunut sinulle, joten puhutaanpa todellisista syistä näiden tapahtumien taustalla.

Kaikki tulee elämäämme ja lähtee siitä tietoisella tai tiedostamattomalla kutsullamme, joten ei ole mahdollista todellisuudessa menettää mitään. Jos emme arvosta sitä, mitä meillä on, ja haluamme sen lähtevän, irrotamme energiamme siitä ja sen on lähdettävä elämästämme. Jonkin kutsumiseksi sisään meidän on luotava sille tila asettamalla aikomus siitä.

Tämä prosessi luo ihmisten, tilanteiden ja kokemusten sisään- ja ulosvirtauksen elämässämme. Silloin kun olemme kiitollinen siitä, mitä meillä on, ja arvostamme jokaista olosuhdetta ja tilannetta, saavutamme päätöksen siinä, minkä kanssa emme enää resonoi, ja sen ulosvirtaus on sujuvaa ja vaivatonta. Tyhjä tila täyttyy sitten uusilla asioilla, joista olemme ilmaisseet aikomuksen.

Mutta silloin kun tunnemme vihaa ja voimattomuutta, kun vihaamme elämämme olosuhteita ja olemme harmistuneita ihmisiin ja itseemme, luomme energiayhteydettömyyden luomatta ensin tilaa uuden saapumiselle. Voimme sitten löytää itsemme siitä tilanteesta, missä olet ja missä kaikki näyttää lähtevän kerralla ja elämämme on tyhjä.

Muutama kysymys sinulle mietittäväksi:

* Piditkö työpaikastasi vai olitko turhautunut, vihainen ja tunsit sen rajoittavaksi?
* Piditkö ystävistäsi vai olivatko he haastavia eivätkä palvelleet ja tukeneet sinua merkityksellisellä tavalla?
* Haudotko katkeruutta ja vihaa perhettäsi kohtaan, mikä sinulla on vielä ratkaisematta heidän kanssaan tai sisälläsi?

Energian liikkuessa niin nopeasti kuin nyt, vastauksia toiveisiimme voi tulla erittäin nopeasti. Sillä ei ole merkitystä, toivommeko tietoisesti vai tiedostamatta elämämme muuttuvan, mutta silloin kun pirstomme energiamme vihalla, pelolla ja voimattomuuden tunteella, saamme epätäydellisiä tuloksia. Universumi toimii kanssamme, ei puolestamme. Se ei luo meille jotain, mitä emme ensin luo itsellemme.

Täyttääksesi elämäsi sellaisella, mitä rakastat, sinun on ensin annettava itsellesi päätös siinä, minkä olet sallinut lähteä elämästäsi (minkä sanot menettäneesi), olemalla kiitollinen siitä ja arvostamalla sitä, mitä olet jo luonut, ja sen edustamia oppitunteja. Sitten sinun on alettava työskennellä aikomuksesi kanssa luoda jotain uutta elämääsi nyt. Se voi viedä vähän aikaa, mutta toisaalta olet valmis muutokseen, joten se voi tapahtua myös erittäin nopeasti. Se riippuu siitä, miten valmis olet näkemään itsesi voimakkaana etkä voimattomana, miten paljon voit antaa anteeksi itsellesi ja muille ja antaa itsellesi tarvitsemasi päätöksen sulkeaksesi nämä energiayhteydet vanhaan elämääsi ja luodaksesi jotain uutta ja upeaa elämääsi nyt.

Et saa vanhaa elämääsi takaisin (et joka tapauksessa pitänyt siitä tai muuten sinulla olisi vielä se), vaan luot uuden ja tyydyttävämmän elämän ja opit sen voimallisen oppitunnin, miten energia toimii ja miten voimallisesti se reagoi sinuun, joten ole kiitollinen ja arvostava ja käytä aikomusta luodaksesi elämääsi sen sijaan, että pirstot energiaasi tiedostamatta ja sitten löydät itsesi pelottavasta ja tyhjästä tilasta, kuten olet kokenut.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti