tiistai 18. kesäkuuta 2013

Tämänpäiväinen johdatus

Kun odotat elämältä parasta, vedät sen puoleesi: ala siis nyt heti odottaa kaikesta, niin asioilta kuin ihmisiltäkin kaikkein parasta, ja huomaa kaiken parhaan muotoutuvan. Odota jokaisen tarpeen täyttyvän. Odota vastausta jokaiseen ongelmaan. Odota vaurautta kaikilla tasoilla. Odota kasvavasi henkisesti. Älä hyväksy elämääsi mitään rajoituksia. Tunne ja hyväksy vain, että kaikki Minun hyvät ja täydelliset lahjani ovat sinun, kunhan saat arvosi oikeaan järjestykseen ja asetat tärkeät asiat ensimmäisiksi elämässäsi. Odota kasvavasi kauneudessa ja komeudessa, viisaudessa ja ymmärryksessä. Odota tulevasi käytetyksi Minun jumalaisen rakkauteni ja valoni kanavana niin että se virtaa sisääsi ja sinussa. Hyväksy, että voin käyttää sinua Minun työhöni. Tee se kaikki ehdottomasti uskoen ja luottaen ja näe Minun ihmeitteni ja loistoni tulevan näkyviin kaiken aikaa, eikä vain sattumoisin, niin että koko elämäsi on pelkkää ilon ja kiitoksen laulua.
- Ovi sisimpään, Eileen Caddy

Montako kertaa olen sanonut sinulle, että tarvitsen sinut vapaama tekemään kaikkea sitä mitä on tehtävä? Et koskaan tule tietämään vapauden merkitystä ennen kuin olet valmis irtautumaan, luotat omaan selviytymiseesi ja otat ne muutamat horjuvat ensiaskelet. Vain sinä voit tehdä tämän, kukaan ei voi tehdä sitä puolestasi. Pelottaako sinua se mikä odottaa nurkan takana, pelottaako sinua, mitä tulevaisuus tuo mukanaan? Missä on sinun uskosi ja luottamuksesi? Miksi et oppisi elämään täysillä ja loistavasti ikuisesti läsnäolevassa nykyhetkessä, ja antaisi Minun huolehtia puolestasi tulevaisuudestasi? Minulla on ihania asioita odottamassa sinua, kunhan olet vapaa ja lakkaat tarrautumasta siihen mitä sinulla jo on, koska pelkäät menettäväsi kaiken. Ole valmis menettämään jotain saadakses jotain paljon, paljon suurempaa. Kaikki on Minun käsissäni, ja kaikki on oikein, oikein hyvin.
- Ovi sisimpään, Eileen Caddy

Myös Arkkienkeli Samuelilta tul viesti ihanan facebook kaverin kautta.
Arkkienkeli Samuel; Työskentelee rakkauden ja vaaleanpunaisen säteen alaisen, ja koska sinut siunattiin tämän arkkienkelikortin myötä,se merkitsee sitä, että olet valmis avamaan sydämesi pyyteettömälle rakkaudelle. Rakkaus ei aseta rajoituksia vaan hyväksyy kaikki sellaisena kuin he ovat.Se ei myöskään tuomitse.Todellinen rakkaus on niin väkevä,että se sulattaa pois tuskan,vihan ja erillisyyden. Anna rakkauden virrata sydämestäsi ja koskettaa sekä lähimpiäsi että niitä, joista et pidä,ja täysin tuntemattomiakin ihmisiä.Tuolloin luot valosillan,jota pitkin enkelit voivat kulkea toisen luo tuodakseen tälle toivoa ja rauhaa.Vastalahjaksi sinun elämäsi siunataan ja täytetään rakkaudella. VOIMALAUSE; Sydämeni täyttyy rakkauden liekistä.  

Kuten myös tämä viesti ihanalta ystävältä jolta sain myös eheyttävää energiahoitoa
ANTELIAISUUS. Anteliaisuus on hyve. Se on muiden hyvästä onnesta riemuitsemista,vaikkei itsellä olisi ainuttakaan syytä juhlia. Anteliaisuus on asenne ja merkitsee,että ole iloinen saadessasi antaa etkä odota vastalahjaa. Tämän kortin valitseminen kehoittaa sinua avosydämeisyyteen ja merkitsee,että olet valmis kohoamaan tämän jalon hyveen tasolle. Enkelit ehdottavat,että annat itsestäsi vapaasti,avoimesti ja rakastavasti. Avokätisyyden palkkio on valtava,sillä kaiken minkä annat avoimesti ja sydämmellisesti muille,saat moninkertaisesti takaisin.

JA VOIMALAUSE: OLEN AVOSYDÄMINEN


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti