sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ihana päivä

Tänään oli ihana päivä, lämmin, täynnä lintujenlaulua ja kirkasta aurinkoa jota sitten pakeninkin metsän uumeniin. ihailin  puita, sinivuokkoja ja valkovuokkoja, pehmoista sammalta. Tuli niin hyvä olo. Päätinkin että tulen viettämään entistä enemmän ja rauhassa metsässä kävellen, lähellä puita ja äiti maata. Lapsena, alle kouluikäisenä sain vapaasti juoksennella ja tutkia luontoa. Siihen aikaan ei vanhemmat ihmiset olleet koko ajan vieressä vahtimassa. Muistan sen ihmeellisen lapsuuden maailman ja taian. Katselin vaikka kuinka kauan kuusiaidan alla maaten mitä ihmeellisimpiä eläimiä ja olentoja... näin silloin paljon enemmän mitä aikuisen silmillä nyt näen.

Puut myös voivat antaa ihanaa energiahoitoa. Ystäväni oli ikuistanut oheisen  kuvan jossa näkyy energia ihanasti. Ystäväni ohjein:

 "Jokainen voi pyytää puilta hoitoa, joka muistuttaa Reikihoitoa. Ole noin puolen metrin päässä kuusesta, sano sitten: Tervehdys, suuri kaunis terve puu, Luojan luoma, annatko minulle siunauksesi? Laita sitten silmät kiinni, hoito alkaa välittömästi. Sitten kun tunnet että hoito loppuu, niin kiitä puuta ja lopuksi halaa sitä vielä  Erilaisilla puilla on eriväristä energiaa, itse olen huomannut, että männyllä on kullanväristä energiaa, tammella violetinväristä jne. Jokainen tuntee energiat omalla tavallaan."Tässä teille vielä nokkoskeiton ohje jonka myös sain tänään ystävältäni

 n. 4 dl nokkosen lehtiä/tai kuivattuja nokkosta
3 salottisipulia 2-3 dl maitoa 2 dl ruokakermaa suolaa mustapippuria öljyä Huuhtele ja ryöppää nokkoset kattilasssa. Valuta ja pilko ne pieneksi. Kuori ja silppua sipulit. Kuullota sipuleita hetki öljyssä kattilassa ja lisää joukkoon nokkoset. Anna hautua hetken aikaa ja lisää pienissä erissä maito ja lopuksi kerma. Voit soseuttaa keiton tässä vaiheessa halutessasi sauvasekoittimella. Anna hautua tai kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Suurusta tarvittaessa/halutessasi esimerkiksi vehnäjauhoilla. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti