sunnuntai 18. toukokuuta 2014

ENERGIAENNUSTE: TAPAHTUIKO SE OIKEASTI?


Kirjoittanut Emmanuel Dagher (www.magnifiedmanifesting.com)
Toukokuu 2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
Siunausta, rakas ystäväni.
Miten olet voinut edellisen yhdistymisemme jälkeen viime kuun alussa?
Huhtikuun ennusteessa kerroin, että meillä olisi useita taivaallisia asetelmia, mitkä inspiroisivat radikaalin muutoksen tapahtumista tietoisuudessamme, ja että suuri osa tätä muutosta sisältäisi mielen, kehon ja tunteiden syvällistä puhdistumista.
Auringonpimennys huhtikuun lopussa oli huutomerkki, joka sulki oven luultavasti yhteen intensiivisimmistä, kuitenkin transformatiivisimmista ajoista viimeiseen 10 vuoteen.
Jos liu'uit viime kuun läpi täysin näiden intensiivisten energioiden vaikuttamatta, niin olet luultavasti saavuttanut suuren tasapainon sisälläsi.
Jos kuitenkin taistelit noiden syvällisten muutosten kanssa, tiedä, ettet ole yksin ja että olet juuri siinä, missä sinun on tarkoitus olla polullasi.
Monet meistä viime kuukauden kokemukset ovat jättäneet kysymään: "Tapahtuko se oikeasti?"
Vapautuminen
Viime kuussa monet kokivat niiden syvälle juurtuneiden mallien, jotka tukevat erillisyyttä edistävän, pelkopohjaisen todellisuuden luomista, tulevan pintaan voimakkaammin kuin koskaan. Nämä mallit tulivat esiin niin voimakkaina tällä kertaa ja suoraan naamamme eteen, että voimme vapautua niistä kerta kaikkiaan.
Huhtikuussa tapahtuneen massiivisen irtipäästämisen tuloksena monet tunsivat venyneensä katkeamispisteeseen saakka. Tämä on saattanut näkyä sellaisilla alueilla, kuin henkilökohtaiset ja ammatilliset suhteet, ura, paikallisympäristö, elämäntarkoitus ja omanarvontunto.
Tukahdutettuja henkilökohtaisia menneisyyden kokemuksia (erityisesti lapsuudesta) jotka luulimme jo selvittäneemme, on ehkä tullut taas pintaan, syvemmän parantumisen tapahtumiseksi.
Se että selvisimme tästä intensiivisestä jaksosta, on todiste sinnikkyydestämme.
Kun kuljemme valtavan energiavapautusjakson läpi, jollaisen olemme juuri kokeneet, tavallisesti seuraa hiljainen itsetutkiskelujakso. Tämä sallii meidän pohtia, mitä juuri tapahtui.
Monilla nämä itsetutkiskeluajat tuovat valtavan tunnekirjon, korostuneista surun, hämmennyksen ja uupumuksen tunteista lopulta helpotukseen ja iloon.
Tiedä taaskin, että tämä on täysin normaalia. Kun ihmisen koko maailma on käännetty ylösalaisin, on selviö, että tulee luonnollinen sopeutumisjakso.
Avain tämän jakson läpikulkemiseen on rakastaa tiemme läpi riippumatta siitä, mitä koemme. Tähän sisältyy kaikkien tunteidemme rakastaminen, vaikka ne eivät ehkä tunnu kaikkein mukavimmilta.
Maadoittuminen
Toukokuussa meillä on tilaisuus alkaa tuntea maadoittuneemme enemmän.
Kun maadoitumme, harmonisoidumme välittömästi läsnäolevaan hetkeen. Siinä toimimme voimallisimmista itsestämme.
Läsnäoleminen sallii meidän ylittää aikaharhan. Tästä ajattomuuden tilasta (kiintymättömyyden tilasta) halutuimmat aikomuksemme voivat ilmentyä kokemuksiimme.
Tässä on joitain yksinkertaisia asioita, joita voimme tehdä ollaksemme maadoittuneempi:
* vietä aikaa luonnossa
* laita paljaat jalat maahan (multa, ruoho, hiekka)
* keskity tietoiseen hengittämiseen
* pohdiskele viiden aistimme lahjoja, mikä sallii meidän olla täysin läsnä niissä (huomaa äänet, muodot, värit, pinnat, tuoksut ja hajut tuossa hetkessä)
* ilmaise kiitollisuutta päivittäin
* tee aikaa iloiselle ja vatsasta saakka tulevalle nauramiselle
* katso silmiin niitä, joiden kanssa olet tekemisissä, ja muista, että he ovat universumin heijastus.
Ensin maadoittuminen voi tuntua vähän rajoittavalta. Tämä kumpuaa tavallisesti siitä ajatuksesta, että "maadoittuminen" vihjaa joustavuuteen tai joustamattomuuteen.
Olemalla maadoittunut tuomme itsemme välittömästi nykyhetkeen, missä olemme voimakkain.
Koemme eniten vapautemme läsnäolevassa hetkessä, koska emme ole enää sidottu menneisyyteen tai tulevaisuuteen. Tietoinen valinta maadoittua läsnäolevaan hetkeen johtaa elämiseen armon ja virtaavuuden tilasta.
Uudistuminen
Nyt kun huhtikuun energiat ovat ohi, monet meistä tuntevat uutta kiirettä polkumme suhteen. Koet ehkä uudenlaista tyytymättömyyttä nykyiseen työpaikkaan tai elämäntilanteeseen ja haluat tehdä muutoksia. Tunnet ehkä myös, että sinun täytyy "saada enemmän tehtyä" elämätarkoitukseesi liittyen.
On luonnollista tuntea tällä tavalla kasvu- ja irtipäästämisjakson jälkeen. Mutta selvittyään siitä, mistä tuli yksi haastavimmista ajoista monien henkisellä matkalla, hyvin ansaittu lepo on paikallaan.
Tämä antaa meille tarvittavaa ravintoa uudistuaksemme ja täyttyäksemme taas.
Päästetään irti tarpeesta selvittää, mitä seuraavat askeleemme ovat, ja käytetään tämä tilaisuus nyt vain lepäämiseen, leikkimiseen ja taakkamme keventämiseen.
Kaikki selviää aina, kun päätämme siirtyä pois itsemme tieltä ja annamme universumin hoitaa loput.
Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun
Emmanuel
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti