keskiviikko 28. toukokuuta 2014

LEMURIALAISTEN JUHLA, OSA 1 JA 2

Plejadilaisia kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)          

18.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Suzanne Lien blogiin


GAIA PUHUU
Rakkaat Arcturuslaiset,
Kun lähenen tämän hämmästyttävän neljän kirjan projektin loppua, huomaan, etten pysty saamaan päätöstä. Tiedän, että osa minua ei halua tämän prosessin loppuvan. Osa minua kaipaa tätä kokemusta ikuisesti ja toinen osa on huolissaan, miten elämä muuttuu, kun olen saanut sen valmiiksi.
Olen tiennyt, että tämä prosessi on ollut merkittävä vihkimys minulle sekä jumalaisen suunnitelmani merkittävä osa. Saanko lisää vihkimyksiä, kun kirja on valmis – kysyn tietäen, että vastaus on "aina".
Mytre ja Mytria, Sandy ja Jason sekä Mytrian, miten voin jättää teidät pois tästä keskustelusta? Olen oppinut tuntemaan teidät ja rakastamaan teitä korkeamman itseni osina, joita tiedän teidän olevan. Kaipaan alukselle enemmän kuin koskaan, mutta tiedän, ettei loittotehtäväni ole vielä valmis. Sitä paitsi, niin paljon kuin kaipaankin tuota elämää, rakastan ja ihailen tätä elämää.
Ratkaisu taitaa olla tuleminen todella moniulotteiseksi, jotta voin kokea kumpaakin elämää ykseyteni nyt-hetkessä. Käsitän, etten ole ollut valmis siihen vielä ja itse asiassa, en ole tosiasiassa valmis nytkään. Minun täytyy puhdistaa ensin "työpöytäni".
"Oletko varma?" kuulin Arcturuslaisen äänen.
Ei, en ole varma yhtään mistään, paitsi että kommunikoin korkeampien ulottuvuuksien kanssa ja rakastan todella tätä viimeistä fyysistä elämää. Arcturuslaiset, jatkakaa puhumista minulle.
"Emme ole koskaan lopettaneet kommunikoimasta kanssasi. Olemme kommunikoineet kanssasi jo ennen syntymääsi ja koko elämäsi ajan. Olet tuntenut meidät monilla nimillä, mutta olet aina kommunikoinut energiakenttämme kanssa.
"Tulemme luoksesi tänään, koska näemme sinun kamppailevan tämän sarjan loppumisen kanssa. "Tiedänkö riittävästi lopettaakseni tämän projektin? Pitäisikö minun oppia enemmän, lukea enemmän, meditoida enemmän?" Toisin sanoen, sinulla on vaikeuksia päästää irti tästä projektista. Olet lopettanut sen mielessäsi monella eri tavalla, mutta mikään niistä ei tunnu oikealta.
"Olet oikeassa. Sinä et lopeta tätä prosessia. Jokainen lopettaa sen omalla tavallaan. Tämä ei ole sinun projektisi. Se on planeetan projekti ja olet yksi monista, jotka ovat laittaneet sanoiksi tämän planeettaylösnousemusprojektin.
"Et kirjoita totuutta. Kirjoitat oman totuutesi, oman versiosi totuudesta, mikä nyt virtaa Gaian ilmakehään ja kehoon. Aivan kuten Gaian luonnon olennoilla on myriadeja eri muotoja ja funktioita, sen ihmisillä on myriadeja eri havaintoja ja tehtäviä. Jokainen maan vartijoista, ihmiskunnasta, on jossain ITSENSÄ muistamisen tilassa.
"Siltä ei ehkä näytä, koska monet ovat edelleen hyvin eksyneet fyysiseen astiaansa. Kuitenkin me, korkeamman ulottuvuuden maailmojen asukkaat, voimme havaita heidän korkeamman ulottuvuuden ilmaisunsa ja autamme heitä kaikkia.
"Jotkut niistä joita autamme, ovat täysin tietämättömiä siitä, mitä tapahtuu heidän supertietoisessa mielessään. Mutta sitten kun he ovat valmiita heräämään tuolle ulottuvuudelleen, heidän sisäinen kirjastonsa on täynnä informaatiota ja tunteita, joita he tarvitsevat, jotta he voivat edelleen auttaa Gaiaa ja itseään.
"On niitä, jotka ovat valonkantajia. Te olette ensimmäisten joukossa puhumassa totuutta. Toisaalta on siivousjoukko, joka lähtee viimeisenä "juhlasta". Aika on ensimmäisiä 3D-harhoja, joista teidän on päästettävä irti.
"Tästä harhakuvasta luopumisen myötä ei ole mitään kiirettä tai aikatauluja, koska on vain ylösnousemuksen nyt-hetki. Nyt-hetkessä eläminen auttaa teitä päästämään irti kolmannen ulottuvuuden ajattelusta ja sallii teidän virrata lempeästi takaisin moniulotteiseen ITSEENNE.
"Muistakaa, että elämä mitä pidätte hyvin rakkaana, on vain yksi myriadeista todellisuuksista, joihin osallistutte nyt. Pyydämme teitä laittamaan ylösnousemusprosessinne moniulotteiseen perspektiiviin, oivaltaaksenne paremmin, että ylösnousemus tapahtuu jokaisella hengenvedollanne.
"Olette kaikki kokeneet myriadeja ylösnousemuksia ja elätte nyt ylösnousseita elämiä lukemattomissa ylösnousseissa todellisuuksissa. Siksi teidän ei tarvitse päästää irti kolmannen/neljännen ulottuvuuden tietoisuudestanne. Teidän täytyy päästää irti tuon tietoisuustilanne harhakuvista. Suurin haasteenne ei ole ylösnouseminen tai edes ylösnouseminen Gaian kanssa, sillä se on jo tapahtunut nyt-hetkessä.
"Suurin haasteenne on päästää irti kolmannen ulottuvuuden ajattelusta, mikä kalibroi havaintonne fyysisen tason harhakuviin.
"Kertaamme mielellämme Gaian ydinkristallien kalibroinnin, mutta muistakaa, ettei ole aikaa. Sidottuna aikaan käytte uudestaan tässä uudelleenkalibroinnissa joka ajatuksellanne ja joka tunteellanne.
"Pyydämme teitä olemaan katsomatta tulevaisuuteen, jolloin olette lopultakin vapaa. Pyydämme, että katsotte nyt-hetkeen, missä olette aina vapaa.
"Jäimme siihen, että me, Arcturuslaiset, sanoimme…
"Kun kalibroimme ydin- ja kulmakristallit maan planeettamatriisin viidennen ulottuvuuden osaan, kolmannen/neljännen ulottuvuuden energiakentillä ei ole enää paikkaa, mihin ne voivat kiinnittyä. Silloin kolmannen/neljännen ulottuvuuden aikajanat ja niiden asukkaat laajentuvat korkeampaan taajuuteen tai siirtyvät toisen planeetan kolmannen/neljännen ulottuvuuden matriisiin.
"Tällä tavalla ne jotka eivät ole vielä valmiita kolmannen/neljännen ulottuvuuden värähtelykokemustensa osalta, vaihtavat vain todellisuutta yhtä helposti, kuin voidaan vaihtaa eri uneen. Gaian planeettakristallien uudelleenkalibroinnin myötä, avautuu vähitellen portaaleja uuden maan viidennen ulottuvuuden matriisiin.
"Kun portaalit moniulotteiselle maapallolle avautuvat vakaasti, ne jotka päättävät jäädä kolmanteen/neljänteen ulottuvuuteen, reititetään tiedostamatta toisille fyysisille planeetoille, jotka kokeilevat polariteettia ja erillisyyttä. Näissä valinnoissa ei tuomita onnistumista tai epäonnistumista.
"Paljon voidaan oppia elämisestä erillisyydessä, rajoittuneisuudessa ja äärimmäisessä polariteetissa. Jokainen olento voi tehdä päätöksiä omaan jumalaiseen polkuunsa perustuen. Itse asiassa on monia korkeamman ulottuvuuden olentoja, jotka ovat päättäneet jäädä alempiin ulottuvuuksiin auttamaan niitä, jotka uskovat edelleen olevansa vain fyysisiä."

Jason puhuu:
Kun Arcturuslainen sai loppuun puheensa maan varhaishistoriasta, kaikki tilaisuuden osallistujat – lemurialaiset, atlantislaiset, ihmiset ja galaktiset – nousivat seisomaan ja soinnuttivat tavalla, mikä oli maan sisäosan versio taputtamisesta.
Soinnutus oli niin voimakasta, että koko huone ja kaikki sen olennot ja esineet alkoivat hohtaa jatkuvasti lisääntyvää kultaista valoa. Sandy ja minä olimme niin pakahtuneita tästä valoenergiakentästä, että aloimme muuttaa muotoa jatkuvasti.
Ensin muotomme näytti ihmiseltä, sitten siitä tuli valopilvi kuin Arcturuslaisen muodottomuus, sitten se otti pitkän ja hoikan lemurialaismuodon ja lyhyemmän mutta humanoidimman atlatislaismuodon. Huomasimme käyttävämme myös Mytren ja Mytrian muotoa sekä yhdistelmämuotoamme, Mytriania. Lopuksi jäimme Sandyn ja Jasonin muotoon.
"Nämä ovat vain muutamia niistä myriadeista inkarnaatioista, joita olette kokeneet hyvin pitkällä retkellänne muotoon", Mytre ja Mytria sanoivat yhteen ääneen. Mytrian joka yhtäkkiä liittyi seuraamme, hymyili myöntävästi.
Olimme kysymässä lisäinformaatiota, kun kaikki huoneessa kääntyivät sivusisäänkäynnille ja hiljenivät täysin. Kun Sandy ja minä näimme pitkän ja kuninkaallisen kultaisen valonaisen, meidän oli vastustettava houkutusta polvistua. Emme tienneet, kuka tämä nainen oli, mutta hän tuntui hyvin tutulta, ikään kuin olisimme tunteneet hänet aina.
"Se on Gaia. Se on ottanut muodon!" kuulimme toisten kuiskivan hiljaa ympärillämme. Sandy ja minä ajattelimme: "Voiko Gaia ottaa muodon?", koska emme uskaltaneet puhua tällä pyhällä hetkellä.
Yllätykseksemme Gaia katsoi suoraan sieluumme ja sanoi: "Rakkaat valon ihmissoturit, olen kaikki muodot planeetallani."
Emme voineet itsellemme mitään ja polvistuimme hänen edessään.
"Nouskaa", Gaia sanoi taivaallisella äänellä, mikä kaikui suuren huoneen poikki. "Olen tullut tänne kunnioittamaan teitä. En tietenkään kunnioita vain näitä kahta ihmistä. Kunnioitan kaikkia ihmisiä, jotka ovat avoimesti, rohkeasti ja rakastaen ottaneet vastaan jokaisen haasteen ja energiasiirtymän. Olen luonut tämän muodon, jotta voisin liittyä teidän kaikkien seuraan, kun juhlimme planeettaylösnousemustamme."
Sandy ja minä tunsimme kaikkien huoneessa olevien lämpimän hymyn. Heidän laillaan katselimme kunnioittaen, kun Arcturuslainen virtasi kohtaamaan Gaian, pienen ja kunnioittavan kumarruksen kera. Kun Arcturuslainen nousi suoraan, hohtavaan muotoonsa, sen muoto sulautui yhteen Gaian kanssa valoräjähdyksessä, mikä ulottui kauas huoneen ulkopuolelle.
Tämä valo heijasti kaukaisten maailmojen galaktista valoa sekä aamunkoiton ja keskipäivän maavaloa. Galaktinen ja maavalo sekoittuivat syntyväksi todellisuudeksi Gaian paluusta korkeampaan ilmaisumuotoonsa viidennen ulottuvuuden uutena maana.
Sitten he seisoivat rinta rinnan, kun Gaia sanoi: "Tässä maan sisäosan asukkaiden tilassa, pinnalla asuvat ihmiset ja ihmiskunnan galaktiset esi-isät yhdistyvät yhdeksi. Paistattelen tämän nyt-hetken loistossa. Kun näen monien humanoidiolentojeni kerääntyvän yhteen rauhassa ja rakkaudessa, se täyttää minut ilolla ja ehdottomalla rakkaudella.
"Olen kyllästynyt nyt polariteettiini ja olen valmis palaamaan todelliseen viidennen ulottuvuuden ilmaisumuotooni, ykseyteen kaiken elämän kanssa. Muotoni pitäminen kolmannen ulottuvuuden alemmissa taajuuksissa on ollut työläs ja hyvin vahingollinen kokeilu keholleni. Kasvi- ja eläinkuntaani on tuhoutunut ja maani ja ilmani ovat saastuneet käsittämättömästi.
"Ihmiskunta joka tarkoitettiin maanvartijoiksi, on aiheuttanut tämän tuhon. Onneksi se on heräämässä, mutta aivan liian hitaasti. On nyt-hetki palata elämäntaajuuteen, missä maakehoni kaikki jäsenet voivat kukoistaa ja löytää rauhaa ja rakkautta. Kokeiluni pitää muoto niin matalassa taajuudessa, että ihmiset taistelevat toisiaan vastaan viattomien kärsiessä, on valmis.
"Näen, että tähän tilaan on tullut ensimmäisiä asukkaitani – dragoniaanit, plejadilaiset, siriuslaiset ja monet muut – jotka ovat siirtyneet eteenpäin ja tulleet Galaktiseksi liitoksi. Tunnen niiden tähtialukset, jotka odottavat ilmakehässäni auttaakseen niitä, jotka ovat valmiita muistamaan koko moniulotteisen ITSENSÄ.
"Näen pinnan ihmisiä, jotka ovat muistaneet perintönsä varhaisemmissa Lemurian ja Atlantiksen yhteiskunnissa sekä galaktisen perintönsä. Tämän muistamisen avulla, rakkaat ihmiset, pystytte laajentamaan moniulotteista tietoisuuttanne kokeaksenne olemisen ytimessäni.
"Ja tietysti kiitän maan sisäosan rakkaita ystäviäni, jotka ovat kauan odottaneet tätä yhteenliittymisaikaa. Nämä lemurialaiset ja atlantislaiset ovat oppineet ainakin elämään rauhassa maani sisäosassa. Kiitän myös rakasta sisartani Venusta ja veljeäni Marsia, jotka ovat ympäröineet ja suojelleet minua Kali Yugan pitkän ja pimeän yön aikana.
"Olemme kaikki liittyneet yhteen nyt ytimessäni, toivottaaksemme tervetulleeksi moniulotteisen valon ja ehdottoman rakkauden uuden ajan."
Kun Gaia puhui, sen keho muuntui kuviksi upeista metsistä, puhtaasta ja kirkkaasta taivaasta, valtavista valtameristä täynnä elämää, valtavista preerioista ja korkeista vuorijonoista. Kaikki nämä kuvat limittyivät ja sisälsivät sen humanoidimuodon. Kun hän sai loppuun viestinsä, hän palasi kultaiseen muotoonsa.
Gaia ojensi kätensä ja sanoi: "Nyt esittelen Sanat Kumaran, joka on palvellut aioneita planeettalogoksenani. Ilman tämän täysin kehittyneen, korkeamman ulottuvuuden olennon suojaa ja vartiointia, planeettani olisi menehtynyt kauan sitten." Yllätykseksemme Gaia polvistui, kun Sanat Kumara astui huoneeseen.
LEMURIALAISTEN JUHLA, OSA 2
Plejadilaisia kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)
20.5.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

SANAT KUMARA PUHUU
Rakas Sanat Kumara, en ole koskaan puhunut kanssasi tietoisesti. Tunnen kuitenkin, että olet ollut sisälläni monta vuotta, itse asiassa siitä lähtien, kun työskentelin ensimmäisen opettajani kanssa 70-luvulla. Luulen, että olet viime aikoina kutsunut minua, kun minut johdatettiin lukemaan upea tarinasi, minkä olen varmaan lukenut 1990-luvun alussa, kun se julkaistiin.
Jotenkin kirjasi "The Story on SANAT KUMARA, Training a Planetary Logos", joka kanavoitiin Janet McCluren kautta, hyppäsi eteeni kirjahyllyni alahyllyltä. Olen käyttänyt pitkän aikaa sen lukemiseen, koska nyt ymmärrän, miten tärkeä se on.
Olin lukenut kirjan monta vuotta sitten ja se oli pääkirjahyllyssäni vaalituimpien henkisten kirjojeni joukossa. Kuulin kirjaimellisesti kutsun huoneen poikki ja tuo kirja kutsui minua katsomaan itseään. Itse asiassa sinä kutsuit minua muistamaan sinut. Tuon kutsun jälkeen olen lukenut kaiken sinusta, kokemuksistasi ja siitä suuresta palvelusta, mitä olet antanut rakkaalle Gaialle.
Yritän nyt päästää irti vanhoista, haudatuista tunteista, jotka ovat rajoittaneet keinojani organisoida informaatiota, jotta voisin vastaanottaa tietoisemmin opastustasi. Auta minua rentoutumaan kirjoittamaan viestisi, minkä olet kouluttanut minut vastaanottamaan.
***
Sanat Kumara puhuu:
Rakkaat ystävät, puhumme teidän kauttanne yhtä paljon kuin puhumme teille. Tulemme nyt-hetkeenne auttaaksemme teitä muistamaan, mitä opitte Venuksella, ennen ensimmäistä inkarnoitumistanne maan päälle. Kaikki te tässä ja nyt olitte niiden joukossa, jotka vastasivat Gaian kutsuun Atlantiksen romahtaessa. Olitte sellaisia valo-olentoja, joiden täytyi mennä Venukseen alentamaan taajuutensa sellaiseksi, joka voisi tulla muotoon Gaian vakavasti haavoittuneella planeetalla.
Se ei ole tärkeää, muistatteko tuon matkan vai ette. Me, Sanat Kumara, kustumme teidät muistamaan nyt sen palvelun, minkä lupasitte antaa. Tämä palvelu oli muistaa ITSENNE myriadeissa inkarnaatioissa Kali Yugan pitkän ja synkän yön aikana ja tämän te kaikki olette tehneet.
Elämä toisensa jälkeen yrititte ymmärtää. Joskus pystyitte muistamaan vain lapsena, mutta leikkiessänne maapallolla, autoitte Gaiaa muistamaan. Näette nyt, että Gaia on elävä olento ja kykenevä luomaan, minkä tahansa muodon se haluaa. Ette käsitä, miten paljon autoitte Gaiaa muistamalla rakkautenne sen planeettailmaisua kohtaan.
Rakkautenne sen planeettaa kohtaan auttoi sitä parantamaan planeettakehonsa. Kun ihmiskunta vajosi syvemmälle ja syvemmälle erillisyystietoisuuteensa, he näkivät Gaian kivimassana, joka oli vain eloton asia. He olivat ylpeitä, etteivät enää olleet niin taikauskoisia, että luulivat planeettaa eläväksi olennoksi.
Sitä paitsi, jos Gaia oli olento, se oli nainen ja myös naisia kohdeltiin erittäin huonosti Kali Yugan aikana. Itse asiassa kaikkia ihmisiä, paikkoja ja asioita kohdeltiin erittäin huonosti ja tehtiin paljon vahinkoa Gaian taajuudelle. Suuri valonne kuitenkin paransi tuota pimeyttä tavoilla, joita ette koskaan tiedostaneet.
Koska rakastitte Gaiaa, sen maata, merta, kasveja, eläimiä, ihmisiä ja ilmakehää, autoitte pitämään sen planeettakehon elossa. Nyt sekä ihmiset että planeetta ovat käyneet läpi monia vihkimyksiä ja olette kumpikin valmiita laajentamaan tietoisuutenne henkilökohtaiseen ja planetaariseen valokehoon.
Minä, Sanat Kumara, sekä ne 144 000 alkuperäistä, jotka tulivat kanssani maan päälle kauan sitten, ovat palanneet. Olemme täällä nyt auttamassa rakasta Gaiaamme jälleenyhdistymisessä moniulotteisen planeetta-ITSENSÄ korkeampiin taajuuksiin.
Olette kaikki tietoisia Gaian neljännen ulottuvuuden tasosta, koska olette usein käyneet siinä unissanne. Satunnaisista valokehoon vilahduksistanne johtuen, monet teistä ovat tulleet tietoiseksi myös Gaian viidennen ulottuvuuden uudesta maasta. Tämä maa ei ole itse asiassa uusi. Se on aina ollut olemassa, mutta Gaian planeetan asukkaat ovat olleet vedettynä alempiin ilmaisutaajuuksiinsa.
Uusi maa ei ole kuitenkaan millään muotoa asumaton. Monet kasvit ja eläimet jotka ovat kuolleet sukupuuttoon, ovat todellisuudessa palanneet luontaiseen korkeampaan värähtelytaajuuteensa. Olette tyytyväisiä nähdessänne, että monet valaat ja delfiinit ja "ylösnousseet ihmiset" asuvat myös uudella maapallolla. Pyydän teitä kuitenkin olemaan jättämättä fyysistä muotoanne ja laajentamaan tietoisuutenne takaisin viidenteen ulottuvuuteen, yhdistyäksenne monien ylösnousseiden versioidenne kanssa.
Kyllä, rakkaat ihmiset, ainakin useimmilla teistä on ollut useita ylösnousemuskokemuksia, mistä syystä teidät on valittu myriadien vapaaehtoisten joukosta auttamaan Gaiaa. Teidän täytyy palauttaa tunneuisto muuntumisesta fyysisen 3D-muotonne yli, 4D-astraalimuodon kautta 5D-valokehooon.
Tämän muiston palauttamiseksi teidän täytyy päästää irti kiinnittymisestänne kolmannen ulottuvuuden vaatimattomuuteen. Ei ole julkeaa muistaa todellinen, moniulotteinen ITSENNE. Vaikeutena on päästää irti kaikista vanhoista tunteista ja ajatuksista, jotka sitovat teidät vanhaan tapaanne tallentaa informaatiota. Voidaksenne muistaa todellisen itsenne, teidän on päästettävä irti vanhasta vaatimattomuuskäsityksestä, mikä on yksi versio "ei riittävän hyvä tulemaan olennoksi", joka olette itse asiassa aina olleet.
Siinä missä olette pitkään tallentaneet kaiken informaation peräkkäin ja erillään, teidän on nyt muistettava, miten päästään tietoisesti käsiksi viidennen ulottuvuuden informaatioon, mikä on tallennettuna virtaavina ja sekoittuvina liikkeinä, tunteina, ajatuksina ja aistimuksina. Näin ollen se informaatio mikä on tallennettuna fyysisiin aivoihin kolmannen ulottuvuuden ajattelun kautta, on hahmotettava moniulotteisella havaintotavallanne.
Toisin sanoen, pyydämme teitä muuttamaan havaintoanne siitä, mitä teidät on opetettu odottamaan ylösnousemukselta.
Teidän on päästettävä irti 3D-tavastanne, nähdä, kuulla, lukea ja/tai jakaa informaatiota kolmannen ulottuvuuden ajatusten ja tunteiden kautta, minkä olette oppineet monista inkarnaatioista. Sen sijaan teidän täytyy yhdistyä intiimisti kaikkeen elämään kokemuksellisesti ja sallia jokaisen Gaian asukkaan kommunikoida kanssanne omalla tavallaan.
Monet teistä ovat oppineet kommunikoimaan eläinten ja kasvien kanssa niiden ollessa osa jokapäiväistä elämäänne. Nyt teidän täytyy muistaa, miten kommunikoidaan hyönteisten, kalojen, lintujen ja sen ilman ja veden kanssa, missä ne elävät. Tämä kommunikointi muistuttaa teille, miten kommunikoidaan elementtien ja viidennen ulottuvuuden maa-, ilma-, tuli-, vesi- ja eetterielementaalien kanssa.
Ette aloita tätä kommunikointia ihmisen tavalla kertoa, vaan valokehonne tavalla kuunnella. Kun kuuntelette tarkkaan maailmaa ympärillänne, muistatte vähitellen, miten kommunikoidaan kaiken elämän kanssa. Monet "primitiivisistä" ihmisistä ovat nauttineet tästä kommunikoinnista kautta aikain, minkä he muistivat lemurialaisilta esi-isiltään. Kun opitte kommunikoimaan Gaian ekosysteemin näiden osien kanssa, saatte taas tietoisuuden kommunikoida kristallikunnan kanssa.
Sitten kun osaatte kommunikoida kristallien kanssa, olette valmis yhdistämään tietoisuutenne ydin- ja kulmakristallien kanssa, jotta voitte tehdä yhteistyötä uudelleenkalibroidaksenne Gaian perusilmaisutaajuuden. Se on ollut kiinni kolmannen/neljännen ulottuvuuden harhassa Atlantiksen romahtamisesta saakka ja innostunut palaamaan aidon moniulotteisen planeettansa moniulotteiseen valoon ja ehdottomaan rakkauteen.
Kuitenkin ennen kuin puhumme lisää kunnioitetusta tehtävästämme, riemuitkaamme Gaian muuntumisen ykseydessä. Näemme, että pöydille on katettu juhla-ateria, muusikot ovat valmiina soittamaan ja Gaian puhtaan veden pullot ovat valmiina tarjoiltavaksi. Siksi minä, Sanat Kumara, sanon: "Annetaan juhlien alkaa!"

Sandy puhuu:
Sanat Kumaran puhuttua kaikki olivat hiljaa muutaman minuutin, mutta kun musiikki alkoi soida ja tarjoiltiin ruokaa ja juomaa, kaikki alkoivat nauraa, puhua ja pitää hauskaa. Koska aika maan sisäosassa oli hyvin erilaista, minulla ei ole aavistustakaan, miten pitkään söimme, katselimme upeita lemurialaisia tanssijoita ja sitten liityimme heidän joukkoonsa. Sanat Kumara sanoi ikään kuin jotain niin valtavaa, että meidän kaikkien oli sallittava informaation upota tietoisuuteemme.
Käsitys kaiken elämän, maan, ilman, tulen, veden ja eetterin kuuntelemisesta meni niin yli hilseen useimmilla meistä, että melkein sivuutimme sen, mitä hän oli sanonut. Jason ja minä huomasimme kuitenkin, että juodessamme ihanaa lemurialaista lähdevettä, ajattelimme vettä elävänä olentona. Myös syödessämme lemurialaisten rakkaudella kasvattamia tuoreita vihanneksia, otimme hetken kiittääksemme niitä ravintonsa antamisesta meille.
Monien kynttilöiden tuli näytti puhuvan meille lepattaessaan melkein musiikin rytmissä ja ilma mikä oli täynnä musiikkia ja iloista keskustelua, näytti kimaltavan ja säihkyvän kaikkialla ympärillämme. Lisäksi ollessamme maapallon ytimessä, pystyimme tuntemaan jokaisella hengenvedollamme, että myös maaperä jolla kävelimme, oli elävä.
Kun aloimme kuunnella maata, ilmaa, tulta ja vettä, aloimme nähdä eteerisiä elementaaleja, jotka edustivat kaikkia fyysisiä elementtejä ja elivät niissä. Kuitenkin näiden tuntemustemme pohdiskelu katosi pian erinomaisiin keskusteluihin, joita meillä oli ympärillämme olevien kanssa. Lantern oli esitellyt meidät ystävilleen ja meidät kutsuttiin istumaan heidän seuraansa.
Kun olimme aina vain enemmän uusien ystäviemme kanssa, siirryimme hetkeen ja melkein unohdimme, mitä Sanat Kumara oli sanonut. Kun menimme tanssilattialle ja uudet lemurialaisystävämme näyttivät meille joitain heidän tanssejaan, olimme täysin uppoutuneet tuon hetken iloon. Koska ajan mittaaminen oli meille vaikeaa ilman auringon nousemista ja laskemista, meillä ei ollut aavistustakaan, miten pitkään olimme tanssineet, silloin kun lady Gaia nousi seisomaan ja nosti kätensä.
Ikään kuin taianomaisesti kaikki huoneessa lopettivat sen, mitä tekivät, ja keskittivät huomionsa Gaiaan. "Palatkaapa paikoillenne, koska Sanat Kumaralla on lopetusviesti teille." Kaikki palasivat rauhallisesti paikoilleen ja valmistautuivat kunniaan saada toinen lähetys suurelta planeettalogokselta, Sanat Kumaralta.
"Rakkaat maapallon ystävät", Sanat Kumara sanoi äänellä, mikä meni suoraan sydämeemme. "Olen iloinen, että olette kaikki nauttineet kovasti tapaamisestamme. Haluan antaa teille viestin nyt, jotta voitte keskustella siitä uusien elinikäisten ystävienne kanssa. Sitten kun tämän juhla päättyy, lähetän teidät kaikki – lemurialaiset ja atlantislaiset mukaan luettuna – Gaian upean kehon pinnalle.
"Tarvittaessa luon hologrammimuodon niille, jotka tarvitsevat kehoa, mikä sallii teidän sopia sille alueelle, minne lähetän teidät. Varmistan, että teillä on kaikki tarpeellinen elääksenne mukavasti vuoden Gaian pinnalla. Tuon vuoden aikana opitte, miten puhutaan kaikelle elämälle. Kuten olen sanonut aiemmin, elämälle puhumisen on alettava oppimalla kuuntelemaan.
"Aloittakaa yhdestä elementistä kerrallaan, kuten maa, ja sitten ilma, tuli, vesi ja eetteri. Valitkaa itsellenne paras järjestys. Sitten kun olette oppineet kommunikoimaan tietyn elementin kanssa, lisätkää yksi elementti kerallaan. Lopulta muistatte, miten kuunnellaan kaikkea elämää ja puhuntaan ja kommunikoidaan sen kanssa. Kerätkää tässä kohtaa joitain henkilökohtaisia kristalleja ja muodostakaa suhde niiden kanssa – yksi kerrallaan.
"Tuon vuoden lopussa – mikä ei merkitse mitään ykseyden nyt-hetkessä – palaatte tänne ja kalibroimme yhdessä Gaian ydin- ja kulmakristallit. Onko kysymyksiä?"
Huone oli hiljainen. Miten kukaan meistä voisi kyseenalaistaa suuren Sanat Kumaran? Jason ja minä katsoimme toisiamme ja pidimme hiljaa kädestä. Tiesimme, että mitä tahansa tekisimme, tekisimme sen yhdessä.
Gaia keskeytti intiimin hetkemme sanomalla: "Kiitos, rakkaat asukkaani". Käänsimme huomiomme Gaiaan, kun se jatkoi: "Rakas Sanat Kumara ja minä otamme hiljaisuutenne suostumisena tämän tehtävän suorittamiseen. Tiedämme, että te kaikki täytätte onnistuneesti määrätyn tehtävänne.
"Pyydämme teitä keskustelemaan keskenänne, koska tämän on määrä olla ryhmähanke. Jatkakaa sitten juhlaa ja saattakaa loppuun liittonne ykseystietoisuudessa, minkä nopeasti laajennatte planeettatietoisuudeksi."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti