sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

HEINÄKUUN ENERGIAT


Kirjoittanut Jennifer Hoffman 29.6.2014
Vuoden 2014 ennusteissa kirjoitin, että vuoden toinen puolisko olisi hyvin erilainen kuin ensimmäinen ja tuo jakso alkaa 1.7. On hyvin sopivaa, että kuukauden alussa Merkurius alkaa taas kulkea eteenpäin ja kuukauden aikana Mars ja Saturnus lopettavat pitkän perääntymisensä ja neljä planeettaa vaihtaa merkkiä. Siinä on paljon toimintaa yhdelle kuukaudelle, mutta olemme valmiita siihen, eikö vain? Heinäkuu avaa ovet muutokselle, vapauttaa paljon jumiutunutta energiaa ja kutsuu meidät astumaan siihen muutokseen ja transformaatioon, mitä olemme odottaneet pitkään. Se aika mitä olemme toivoneet ja odottaneet, on nyt täällä. Meidän täytyy vain päättää, mitä teemme tällä energialla.
Muutoksen ja transformaation välinen ero on energiatasolla merkittävä. Muutoksessa korvaamme vain asian toisella samalla tavalla, kuin vaihdamme alusvaatteet joka päivä. Transformaatiossa saamme täydellisen muodonmuutokset niin, etteivät edes tutut ihmiset enää tunnista meitä. Meillä on nyt tilaisuus transformoitua – olemmeko valmis käyttämään sen ja tulemaan uudeksi versioksi itsestämme? Se meitä kutsutaan ja pakotetaan tekemään, mutta niin paljon kuin sanommekin haluavamme sitä, sitoutuminen, harmonisoituminen ja integroituminen tuohon energiaan on täysin uusi juttu.
Kohdataanpa se. Tämä ei ole ollut helppo jakso kenellekään, mikä alkoi 1990-luvun alussa ja kiihtyi todella 2000-luvun alussa. Oma elämäni on tehnyt kovia ja odottamattomia käännöksiä tuon jakson aikana ja tiedän, että sinunkin on. Olen yrittänyt toisinaan erittäin kovasti tehdä muutoksia, mutta ajoitus oli pielessä, asiat eivät olleet oikeita, minulla oli tehtävänä muita asioita, joita en tiedostanut, ja työtä mikä piti minut tiukasti maadoittunena paikkaan, missä en halunnut olla. Mutta omat toiveeni eivät näyttäneet yhtä tärkeiltä kuin käsillä olevat tehtävät ja tämä on ollut kokemuksemme – tähän saakka.
Meitä ei pidättele nyt enää mikään, paitsi kenties se epämukavuus mitä tulee, kun vapautetaan yhtäkkiä pitkän kahlehtimisjakson jälkeen. Meiltä voi viedä jonkin aikaa oppia päästämään irti tehtävistä, mitkä ovat olleet elämäntarkoituksemme hyvin pitkään, mutta ne ovat yhtä innokkaita pääsemään irti meistä kuin me niistä. Kaikki pyrkii transformoitumaan nyt ja meidän ei luultavasti tarvitse kysyä, missä irtipäästämistä täytyy tapahtua, koska se on hyvin ilmiselvää niinä tilanteina ja ihmisinä, joiden kanssa emme ole enää harmoniassa tai resonoi.
Kätemme ja sydämemme jotka ovat hyvin tottuneita ottamaan raskaita parannustaakkoja, ovat nyt vapaat etsimään toisia väyliä. Voimmeko päästää irti siitä, minkä tiedämme olleen elämämme tarkoitus ja sielutehtävä, ja sallia itsemme astua uuteen tarkoitukseen, mikä palvelee iloamme? Muutosta on ilmassa, mutta sielutason transformaatiolupaus on uusi polkumme. Jos aiomme harmonisoitua uuden energian kanssa, meidän täytyy olla valmis tulemaan uudeksi versioksi itsestämme ja yhdistymään koko voimaamme, minkä olemme kieltäneet itseltämme palvellessamme parannustehtäviämme, ja tämä vaatii ensin transformaatiota ja sitten niiden muutosten hyväksymistä, joita siitä nousee.
Miltä tuntuu, kun ei ole parantaja joka tilanteessa? Millaisia suhteita voimme saada, jos ensisijainen aikomuksemme on tulla palvelluksi omalla tasollamme ja saada samalla mitalla, mitä olemme niin vapaasti antaneet toisille? Tämä on yksi asia, mihin meidän on tartuttava siirtyessämme heinäkuuhun, ja yksilö- ja kollektiivimatkamme uusi vaihe.
Niiden jotka ovat luottaneet, että toiset kantavat heidän tuska- ja parannustaakkansa, on nyt opittava luottamaan itseensä. Ne jotka ovat tukeneet ja toisinaan kannustaneet tällä keskinäisellä riippuvuustasolla, huomaavat, ettei heillä ole aikaa eikä energiaa tehdä sitä. Marttyyriparantajan aika on ohi, niin kuin on myös valotyöntekijän aika. Olemme nyt valomajakoita, jotka säteilevät omaa valoaan omasta ilon, rauhan, rakkauden, tyytyväisyyden ja yltäkylläisyyden tilastaan niin, että toiset voivat tietää, mitä on elää paikasta, mikä on parantunut, eheytynyt ja täydellinen. Olemme parempia parantajia, kun muistutamme toisia heidän omasta voimastaan emmekä tunne sääliä heidän tuskansa vuoksi. Olemme myös parempia parantajia, kun olemme onnellisia ja elämme ilossa, kuin kärsiessämme ja kamppaillessamme energian kanssa, mikä ei kuulu meille. Maapallo ja ihmiskunta eivät tarvitse meitä näyttämään polkua – niiden täytyy tietää, että on vaihtoehto, ja katsoa meidän näyttävän sen portaalin, minkä läpi niiden on itse kuljettava.
Heinäkuun teemoja ovat laajentunut, energisoitunut, valaistunut ja kehittynyt, jolloin me
* laajennamme kykyämme ja halukkuuttamme vastaanottaa ja pitää energiaa uusilla värähtelytaajuustasoilla
* energisoidumme uudesta tarkoituksestamme ja tehtävästämme ja käytämme uutta energiaa luomaan uuden elämän ja olemistavan, mikä palvelee meitä ja mitä rakastamme
* säteilemme valoamme kirkkaasti toisille inspiroituneen transformaation majakkoina ja
* kehitymme uusiin ja korkeampiin olemistapoihin.
Meillä on myös tilaisuuksia tyydyttää suhdeunelmamme, koska tämä uusi energia vaatii kumppanuuksia kaikilla tasoilla, ja tähän sisältyy rakastavien, tyydyttävien ja romanttisten suhteiden luominen kumppaneihin, jotka ovat samanhenkisiä (ei enää sielukumppaneita tai karmakumppaneita) ja jotka ovat myös valmiita suhteisiin, jotka alkavat tasavertaiselta eheys- ja parantumistasolta. Täytyykö tästä enää paljon parantua? Kuukausien ja vuosien odottamisen jälkeen luulen, että olemme lopultakin tässä, ja odotan innolla tätä liikettä ja transformaatiota, kuten teidän sinunkin odottavan. Upeaa kuukautta.
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti