perjantai 1. elokuuta 2014

MERKKEJÄ JA OIREITA - KORKEAMPIEN ENERGIOIDEN KOKEMINEN

Kirjoittanut David Raphael Isaacson ( www.spiritportal.org)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

CHAKRAT

Kun parantavat energiat osuvat eri chakrajärjestelmiisi, koet luultavasti paljon vanhoja tukahdutettuja muistoja ja erilaisia aistimuksia ja tunteita (kaikki "totuutesi" osia"). Kaikki nämä ovat opasteita matkallasi määrittelemään edistymistäsi ja kehityksesi vaiheita. Älä jää kiinni mihinkään tunteeseen tai aistimukseen, koska kaikki tämä muuttuu ja vaihtuu hetkestä toiseen (kaikki on osa ilmiömaailmaa). Muista, ettet ole yhtä kuin prosessisi tai mikään siinä kokemasi - olet hyvin paljon enemmän.

On monia tapoja, joilla käsittelemme tai vapautamme tukahdutettuja tai jumiutuneita energioita. Eri chakroissa virtauksen merkit ja oireet vaihtelevat.
Pinterest

KRUUNUCHAKRA - SEITSEMÄS CHAKRA

Kun tämä chakra avautuu ja sitä ärsytetään, saatat tuntea, että päätäsi operoidaan (niin voi ollakin), kuin joku pistäisi neuloja tai tankoja kalloosi. Sinulla saattaa olla migreeniä tai päänsärkyä, mitkä ovat merkkejä energiatukosten kohtaamisesta ja niiden työstämisestä. Kun energiat vapautuvat, sinulla saattaa olla kihelmöivä aistimus kehossasi (erityisesti pään alueella) tai saattaa tuntua lämmön ja sähkön virtaamista selkäytimen kautta kehoosi - aina sormiin ja varpaisiin saakka. Sinulla saattaa olla sisäisiä valon räjähdyksiä. Intuitio tulee helposti ilman tarvetta ajatella - sinä vain tiedät "näin olevan". Luota ja salli tämä tieto - se tulee korkeasta lähteestä.

KOLMAS SILMÄ - KUUDES CHAKRA

Kun tämä chakra avautuu ja sitä ärsytetään, sinulla saattaa olla sähköistä kihelmöintiä otsassasi. Saatat nähdä värejä, varjoja, kuvia, säkenöiviä valoja, auroja tai henkiä (ja kummituksia). Menneen elämän tilanne saattaa kulkea sisäisten silmiesi edessä, erityisesti unissasi. Se voi olla hyvin elävää ja todellisen tuntuista.

KURKKU - VIIDES CHAKRA

Kun tämä chakra avautuu ja vapautuu, saatat haluta puhua monisanaisesti ja nopeasti tai laulaa spontaanisti ja tarmokkaasti. Saatat kuulla sisäisiä ääniä, laulua tai ääntä. Telepatiasi avautuu ja voit aistia ihmisten kätkettyjä ajatuksia ja aikomuksia. Sanoilla ja äänillä alkaa olla enemmän voimaa ja merkitystä sinulle, ja saatat tuntea ihmisten värähtelyt vain heidän sanoistaan.

SYDÄN - NELJÄS CHAKRA

Kun tämä chakra avautuu ja saa lisää energiaa, saatat tuntea sen liikehtivän tai kipuilevan. Tämä osoittaa sitä, että sydämesi käy läpi "kasvukipuja" ja laajentaa kykyäsi rakastaa. Ja kun vanhaa surua vapautetaan, saatat itkeä runsaasti pienimmästäkin syystä. Sydän on hyvin herkkä keskus. Se tuntee kaiken hyvin syvästi. Sinulla saattaa olla kausia, jolloin rakastat kaikkia ja kaikkea (miten kaunista ja ihanaa).

SOLAR PLEXUS - KOLMAS CHAKRA

Silloin kun tämä chakra avautuu, vanhoja pelkoja saattaa vapautua kehon väristyksinä tai suoliston löystymisenä (ripuli). Silloin kun vihaa vapautetaan, saatat tuntea halua raivota (huutaa ja kiljua) ja yhtäkkiä tunnet voivasi pahoin ja oksennat. Alat ehkä tuntea heijastavasi voimakkaampaa olemusta kuin aiemmin, kun sanasi ovat intensiivisiä.

SAKRAALI (ASTRAALI) - TOINEN CHAKRA

Kun tämä chakra avautuu ja sitä ärsytetään, saatat tuntea kaikenlaisia seksuaalisia tunteita (myös yrittämättä). Elämiesi aikana sinulla on ollut monia intiimejä suhteita ja monia sielunkumppaneita. Jos on joitain tukahdutettuja ja täyttämättömiä karmoja (ja haluja) näiden olentojen kanssa (erityisesti luonteeltaan seksuaalisia), tämä energia tuo ne esiin. Vaikka sinusta saattaa tuntua hyvin epämukavalta tämän suhteen ja saatat vakavasti tuomita tämän, näin sielusi on halunnut ja näin se on valinnut työstävänsä nämä kysymykset. Onneksi tämän chakran prosessointi tapahtuu tavallisesti uniaikana astraalikehossasi (jotta voit sivuuttaa fyysiset muodollisuudet ja sosiaaliset rajoitukset). Sitten kun näiden yhteyksien energiat on käsitelty, suhteet muuttuvat ja pääsevät irti.

JUURI - ENSIMMÄINEN CHAKRA

Kun tämä chakra avautuu ja sitä ärsytetään, saatat tuntea lämpöä kehosi eri kohdissa - erityisesti selkärankasi juuressa saattaa tuntua voimakasta lämpöä. Kehosi saattaa tuntua hyvin raskaalta ja maadoittuneelta ja saatat alkaa lihoa. Jalkasi voivat tulla hyvin herkiksi ja saatat tuntea energiapyörteitä. Fyysinen yhteytesi luotoon ja planeettaan sekä asioiden (ja ihmisten) kasvattaminen ja hoivaaminen tulevat hyvin tärkeäksi.

Jos huomaat yrittäväsi kontrolloida prosessiasi tai vastustaa näitä tunteita, se vain tukkii virtaukset ja tekee siitä vieläkin vaikeampaa sinulle. Et voi pitää tulvaportteja suljettuna ikuisesti - anna siis kaiken valua ulos. Taas kerran, älä tuomitse äläkä vastusta. Virtaa vain sen mukana, mitä hetkessä tapahtuu. Kaikki on osa puhdistumisprosessia ja muuttuu omana aikanaan. Anna vain itsellesi tilaa ja aikaa "olla" - joko yksin tai niiden kanssa, jotka ymmärtävät ja voivat ylläpitää pyhää tilaa ympärilläsi (älä heijasta tunteitasi muihin tai syytä niistä muita).

LISÄÄ MERKKEJÄ JA OIREITA

Ennen kuin olet sopeutunut ja yhdistynyt uusiin korkeammalla värähteleviin energioihin, sinusta saattaa tuntua kuin painekattilalta - hermostuneelle, painostetulle, järkyttyneelle ja stressaantuneelle. Näiden korkeampien energioiden tarkoituksena on kiihdyttää parantumistasi tuomalla esiin vanhoja karmamalleja, negatiivisia käyttäytymismalleja, vääriä uskomusjärjestelmiä jne. tarkasteltavaksi ja vapautettavaksi. Prosessi on intensiivinen, mutta toimii.

Saatat kokea kehosi häiriintyvän väliaikaisesti "tilakysymyksissä" etkä tiedä missä tai milloin olet (ajassa ja paikassa). Kun näitä korkeampia energioita tulee sinuun, aineellinen 3D-tietoisuutesi vaihtaa toisiin ulottuvuuksiin. Tämä on tilapäinen ilmiö, joka kestää siihen saakka, kunnes olet sopeutunut, yhdistynyt ja maadoittunut näihin korkeammalla värähteleviin energioihin.

Kipumme ja särkymme auttavat meitä tiedostamaan energiavirtauksemme tai itse asiassa sen, missä virtausta ei ole (tämä on yksi kehomme tapa antaa meille palautetta siitä, mitä tapahtuu). Kun korkeammat värähtelyt ja energiat kulkevat niihin paikkoihin kehossasi/mielessäsi, missä pidät vanhoja, jumiutuneita energioita (tukoksia), saatat tuntea kipua tai särkyä (tähän sisältyvät päänsäryt ja flunssan kaltaiset oireet). Nämä oireet osoittavat sitä, että fyysinen keho yrittää vapautua negatiivisuudesta ja myrkyistä, joita on pidetty sisällä hyvin pitkään. Nämä oireet ovat täysin normaaleja - jatka tämän työn ja rentoudu. Kun tukos on täysin vapautunut, kipu tai särky menee sen mukana.

Uniaikana monet ongelmistasi (kumuloituneena monista elämistä) prosessoidaan alitajuisen mielen kautta. Unet voivat olla äärimmäisen eläviä, väkivaltaisia, seksuaalisia, perverssejä, outoja, toisista maailmoista, "muukalaisista" tai melkein mitä tahansa (jos jokin voidaan kuvitella, siitä voidaan nähdä unta). Nämä unikuvat eivät ehkä ole juuri sitä, mitä sinulle tapahtui menneissä elämissä, mutta ne ovat paras mielesi tulkinta niistä (mielesi voi käyttää vain niitä symboli- ja kuvavertauskuvia, joita sen tietokoneelle on ohjelmoitu). Kyse ei ole niinkään näiden tapahtumien yksityiskohdista (ja draamasta), vaan niiden takana olevan energian käsitteleminen on tärkeää.

Tämän vuoksi näet paljon unta yöllä. Tietoinen egomielesi, osasi joka haluaa analysoida ja järkeistää tällaisia kuvia loputtomasti, pysäytetään (nukutetaan), mikä sallii näiden asioiden käsittelemisen syvemmällä tasolla (muuten egomieli estäisi sinua prosessoimasta). Ja sitten kun alitajuinen mielesi on saanut "tarpeekseen" eikä pysty ottamaan enää vastaan (tai kun egomielesi alkaa ottaa sinusta otteen), se saattaa vaihtaa sinut tietoiseen tilaan ja herättää mitä kummallisimpaan aikaan yöstä.

Vastakkaistakin tapahtuu. Halu levätä tai nukkua päivällä on yksi tapa, jolla tietoinen egomieli selviytyy siitä, kun tietyt "herkät kysymykset" pakahduttavat sen energeettisesti tai tunteellisesti. Jos korkeammalla värähtelevät energiat osuvat sinuun päivällä, ne sekoittavat näitä syviä, ratkaisemattomia kysymyksiä ja näiden käsitteleminen saattaa saada sinut tuntemaan väsymystä ja velttoutta (erityisesti jos energiasi ovat alkujaankin matalalla). Näemme tätä samaa tapahtuvan hoitotilanteissa, paitsi jos sinut viedään uneen (jolloin egosi "menee pois päältä") ja alat prosessoida syvemmillä tasoilla.

Tämän parantumisprosessin aikana saatat kehittää sellaisen yliherkkyyden ympäristöllesi, ettet siedä minkäänlaista ulkopuolista ärsytystä tai se pakahduttaa sinut helposti. Se voi olla hyvin vähäistäkin ärsytystä, esim. oudot satunnaiset äänet, musiikki, liikenteen melu, tv, ihmisten puhuminen, kirkkaat tai moniväriset valot, jokin haju, voimakkaat ruuat, ärsyttävät liikkeet esim. autossa, kosketus tai vuodevaatteidesi pinta. Mikä tahansa aistisi voi ärsyyntyä vähimmästäkin ärsytyksestä.

Ymmärrä, että olet jo käymässä läpi hyvin vanhojen asioiden hirvittävän suurta, sisäistä energiakäsittelyä - olet jo hyvin täynnä ja äärimmilläsi tämän tekemisestä. Minkä tahansa ulkoisen ärsytyksen lisääminen lisää vain tätä tulta. Kun tunnet saaneesi tarpeeksesi, yritä päästä pois tästä kaikesta. Pysy poissa kaupungista, pysyttele huoneessasi, mene kävelylle puistoon tai luontoon, mene hiljaisuuteen maalle. Tee mitä tahansa, mikä voi katkaista ulkoiset ärsytykset ja antaa sinulle tilaa käsitellä sisäisiä juttujasi.

Kun korkeammat energiat osuvat solujesi biologiseen tunnejärjestelmään, ruokavalioosi liittyvät ongelmat tulevat esiin, mukaan luettuna menneiden elämien solumuistikuvat ruokaongelmista (juhlien ja nälänhädän aikana koettuja) sekä tunnelatautuneet "lohdutusruokaongelmat". Sinulla saattaa olla ruokavalioon liittyiä mielialavaihtelun kausia, jolloin sinulla on epätavallisia haluja tai menetät täysin ruokahalusi. Kehosi yrittää prosessoida ja sopeutua (tai tasapainottua) perustasolla. Älä taistele sitä vastaan, älä tuomitse sitä, virtaa vain sen mukana. Koreampien energioiden prosessointi vaatii paljon ruokaa - hyväksy se ja kunnioita sitä. Tämä on kovaa työtä kehollesi. Ole lempeä sille (ja itsellesi).

Ja jos painosi nousee, käsitä, että pidät edelleen kiinni energeettisesti, värhteellisesti tai ajatuksissasi kiinni jostain - tämä heijastuu sinulle näin takaisin fyysisellä tasolla. Jatka parannustyötä, mikä auttaa sinua irtipäästämisprosessissa. Jatka liikkumista, syö terveellistä ruokaa ja juo paljon vettä.

Saatat huomata olevasi suurimmassa pelkäämässäsi painajaisessa tai pahimmassa mahdollisessa tilanteessa. Tässä puolisosi karkaa lastesi (ja koirasi) kanssa, pörröinen lemmikkisi karkaa pihaltasi tai talostasi, menetät hyväpalkkaisen työn, pankkitilisi näyttää nollaa, perheessä on kuolemantapaus, sinä tai joku rakkaasi saa parantumattoman sairauden, autosi menee rikki, vammaudut onnettomuudessa, sinut ryöstetään (tai raiskataan).

Olen pahoillani - mikään näistä ei ole kaunista, mutta ne ovat kaikki haasteita, joita sielusi (yhdessä Suuren Hengen kanssa) on asettanut eteesi auttamaan sinua löytämään rauhallisen keskuksesi ja kohtaamaan ja voittamaan rajoituksesi ja karmakysymyksesi. Jälkikäteen näet hopeareunuksen näissä synkissä pilvissä ja saat tärkeän elämänoppitunnin. Sinusta tulee parempi ihminen kaiken kokemasi vuoksi - aivan kuin Jeesus ylitti ristinsä rajoitukset, niin teet sinäkin.

Ajoittain sinulla saattaa olla hyvin voimakkaita tunteita siitä, ettet kuulu mihinkään: tunnet olevasi outo, erillään, väärinymmärretty kaikkien lähelläsi olevien keskuudessa; et sovi työpaikkaasi, kotiisi, yhteisöösi, ilmastoon tai kulttuuriin; tunne, että olet saanut elämäsi valmiiksi eikä sinulla ole mitään tarkoitusta tai merkitystä olla täällä enää. Saatat haluta päättää kaiken ja ajattelet itsemurhaa - mikä on ymmärrettävää.

Näitä tunteita tulee, kun yrität murtautua yhden "juttujesi" tason läpi (energeettinen kiinnityksesi siihen) tai olet juuri lähteneiden "juttujesi" harhassa. Mieti mahdollisuutta, että saatat salaa vastustaa menemistä seuraavalle tasolle (ja on monia tasoja lisää, et ole vielä päässyt niille). Ole kärsivällinen ja pysyttele mukana - elämässä on muutakin.

Käyt läpi väliaikaista vaihetta, joka muuttuu, kun menet syvemmälle tässä työssä. Jos olisit valmis tämän osalta, Henki veisi sinut pois tästä elämäpelistä käden käänteessä (ilman apuasi - voisin lisätä). Olet täällä merkittävästä syystä - viimeistelemässä karmaasi ja ilmentämässä henki-itseäsi tämän kehon kautta. Tämä vaatii kärsivällisyyttä ja paljon parannustyötä. Olemisesi täällä ei ole mitään sattumaa. Etsi merkityksiä. Löytäminen saattaa kestää jonkin aikaa, mutta niitä on.

Silloin kun tunnet "tilattomuutta", puheesi tulee ulos epäselvänä tai hämmentyneenä ja sinun on vaikeaa muistaa asioita. Saatat luulla, että tulet hulluksi tai sinulla on varmaan vakava mielisairaus, muttei asia ole näin. Tilattomuuden aistimukset osoittavat, että mielesi on avautumassa ja laajentumassa uuteen ja vapaampaan ajattelu-, tuntemis- ja olemistapaan. Alat kokea todellisuutta 3D-ulottuvuuden ulkopuolella. Tämä on hyvä asia, et vain ole tottunut siihen.

Muisti ja puhe ovat vasemman aivopuoliskon toimintaa, mikä liittyy enemmän maailmalliseen, horisontaaliseen, lineaariseen ja rationaaliseen "ajatteluun". Korkeammalla värähtelevät energiat siirtävät tullessaan huomiosi pois vasemmalta puolelta (mikä saattaa tällä hetkellä olla vallitseva puolesi) ja aktivoivat oikeaa aivopuoliskoa, johon liittyvät henkiset/tuonpuoleiset, vertikaaliset, ei-lineaariset ja irrationaaliset "tunteet". Henki haluaa luoda tasapainon näiden kahden puoliskon välille, mutta sen tekemiseen saattaa liittyä energioidesi ja huomiosi väliaikainen siirtäminen pois hallitsevalta puolelta ja vaihtaminen "nukkuvalle" puolelle. Kun nämä puoliskot ovat tasapainossa, muistisi ja puheesi palautuu normaaliksi.

Saatat alkaa kehittää inhoa tai haluttomuutta elämän maalisempia asioita kohtaan… kuten tyhjänpäiväinen tai väittelevä keskustelu, yhteiskunnan ulkoiset statussymbolit, urheilu ja muu huvitoiminta, tietynlainen musiikki ja tv-ohjelmat, tupakointi, alkoholin käyttö, synteettiset lääkkeet, nykyinen työsi, vanhat harrastukset, tutut lempipaikat ja mukavat tavat, poliittiset kamppailut ja sosiaaliset pippalot, kulttuurilliset stereotypia-asenteet tai -käyttäytyminen, merkityksettömät seksisuhteet ja tietyt ihmiset, joiden kanssa huomaat nyt olevan vähän yhteistä - perhe, ystävät, kumppani tai tuttavat. Tämä kaikki on osoitusta siitä, etteivät sinun energiasi ja värähtelysi ole enää harmoniassa näiden asioiden ja ihmisten kanssa. Sinua "työnnetään" päästämään irti ja siirtymään eteenpäin. Olet muuttumassa sisältä ulospäin… ja kun sinusta on tulossa eri ihminen, tahdot myös saada ja tehdä erilaisia asioita elämässäsi.

Energiakentässäsi ja tietoisuudessasi tapahtuu hyvin monia epätavallisia asioita, mitä egomielesi (rajoittuneella ymmärryksellään suuremmasta todellisuudesta ja korkeammista totuuksista) ei pysty ymmärtämään. Näitä korkeampia energioita ja värähtelyjä soveltamalla egomielesi menettää sen kiinnityksen ("kuolemanotteensa"), joka sillä oli rajoittuneisiin (joskin mukaviin) tekopersoonallisuuksiin, käyttäytymismalleihin ja selviytymismekanismeihin. Se kommunikoi tämän menetyksen sinulle pelkona, ahdistuksena ja paniikkikohtauksina, mikä on egon tapa yrittää rajoittaa korkeampien energioiden tasaista virtaamista (sulkemalla sinut).

Tämä saa sinut tuntemaan itsesi voimattomaksi ja haavoittuvaksi. Yritä siis hengittää syvään ja rentoutua… Luota, että olet ok ja että tämä kaikki on korkeimmaksi parhaaksesi (ja menee ohi). Tiedä, että kaikkien näiden vanhojen määritelmien ja tapojen on lähdettävä, jotta puhdistetaan tietä ja luodaan tilaa uudelle, voimakkaammalle, kauniimmalle, viisaammalle, todellisemmalle ja rakastavammalle sinulle, joka ottaa vallan.

Kun päästät irti noista egomielen tekopersoonallisuuksista, käyttäytymismalleista ja selviytymismekanismeista ja kun nuo ihmiset, paikat ja asiat, joissa olit kiinni (mutta jotka eivät palvelleet korkeinta totuuttasi) alkavat lähteä, saatat masentua ja pettyä elämään. Taas kerran, kaikki mikä ei ole sopusoinnussa uuden kanssa, täytyy siirtää pois tieltä, jotta uusi voi tulla.

Ennen kuin "uusi itse" tulee ja täysin yhdistyy ja maadoittuu, vanhalle sinulle tässä "välitilassa" koettu tyhjyys voi olla kuitenkin vaikeaa kestää. Ole kärsivällinen, tämä muuttuu ajan kuluessa. Aivan samalla tavalla kuin fyysinen syntyminen kestää aikansa, niin myös korkeamman itsen (Kristus-itsen) syntyminen kestää oman aikansa (todellisuudessa paljon pidempään). Mutta kun se syntyy, siinä on sinulle aihetta juhlaan lopun elämäsi ajaksi.

Koska eläimillä ja pienillä lapsilla on hyvin harvoja suodattimia ja tukoksia, saatat huomata niiden olevan usein paljon herkempiä ja vastaanottavaisempia korkeammille energioille ja värähtelyille, jotka työskentelevät kanssasi. Ne saattavat jopa pelätä niitä (koska ne eivät ymmärrä) tai tuntea kovasti vetoa niihin (koska ne muistuttavat kodista). Mukavaa palautetta teille.

Kaikenlaiset sähkölaitteet (hehkulamput ja tietokoneet mukaan luettuna) saattavat "sätkyillä", jos ne ovat energiakentässäsi, silloin kun tietty korkeavärähteinen sähkömagneettinen energia kanavoituu sinuun. (Mielenkiintoinen ilmiö tapahtuessaan, ellei sitten tietokoneesi mene rikki juuri käyttäessäsi sitä.) Tilanne saattaa korjaantua, jos energiasi maadoittuu enemmän - auttaa, jos vietät enemmän aikaa kädet ja jalat maassa (ja vähemmän aikaa persoonattoman elektroniikan lähellä).

Saatat huomata elämässä tulevan odottamattomia käänteitä ja tapahtumia, jotka ovat kaukana pelkästä kokeilusta - tapaat ihmisiä, joihin et olisi tavallisesti koskaan törmännyt tai joiden kanssa sinulla ei olisi ollut mitään yhteistä, ja nyt olet heidän kanssaan samalla aaltopituudella. Aiemmin tekemäsi suunnitelmat tuntuvat nyt epämukavilta ja yhtäkkiä alat tehdä uusia, yllättäviä ja erilaisia valintoja. Olet lopultakin murtautumassa ulos vanhoista energeettisistä värähtelyurista ja alat toimia uudella ajattelu-, tunne- ja olemismallilla… ja tämä on vasta alkua.

MERKKEJÄ KORKEAMMISTA ENERGIOISTA

Tässä muutamia merkkejä, jotka osoittavat korkeampia energioita olevan läsnä:
surisevia tai jyliseviä tai hymiseviä tai kiliseviä ääniä, kellojen soimista, epätavallista kihelmöintiä, energia-aistimuksia, vilunväristyksiä ja kananlihalla olemista, karvojen yhtäjaksoista pystyssä olemista, laajentumisen tai ristiriidan tai raskauden tai keveyden tunteita, tunnottomuutta tai halvaantumista joissain kehon osissa, sähköistä sykkimistä tai energia-aaltoja, pyörimistä tai värähtelyä tai jonkinlaista liikettä…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti