sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Unettomana yönä

Pinterest
Kuinka vähän muistamme Jumalaa. Me ollaan kiinnostuneita monista henkisyyteen liittyvistä asioista mikä sinänsä ihan hyvä asia. Ylitarjontaa tuntuu olevan kyllä niin paljon että tulee väkisinkin tarve olla hiljaa, pudottaa turhat ajatukset ja mielikuvat pois. Tahto rauhaan, seesteisyyteen herää.

 En saanut unta yöllä, mietin asioita joita olen nähnyt ja kuullut. Jumala kysyy silloin minulta: "Etkö saa unta? Miksi et puhuisi minun kanssani". Silloin sen tajuan, miksi en voisi jutella yön unettomina tunteina Jumalan kanssa.

Luen ja luen ja keskustelen ja vaihdan mielipiteitä henkisyydestä ja Jumalasta. Mutta miksi en tosiaan puhu Jumalalle muuten kuin rukoillessa. Miksi en vietä aikaa hänen seurassaan, jutellen, kuunnellen ja läsnäollen.

Jumalalle kiitos, tiedän kyllä että kaiken kuulet minkä sinulle kerron tai mitä ajattelen. Annan tästä lähtien sille suuren arvon. Silloin kaikki turha jääkin pois, ei tarvitse niin paljon saada selville, voi elää tätä elämää tyytyväisempänä, läsnäolevampana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti