lauantai 7. helmikuuta 2015

HELMIKUUN ENERGIAENNUSTE:


VUODEN 2015 ENERGIA
 
Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
4.2.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)
 
Tämä on vuoden 2015 ensimmäinen energiaennusteeni. On ihana olla taas kanssanne ja tässä vuodessa 2015, hyvin erilaisessa vuodessa.
 
Ensin kertaus parista asiasta, mitä olen käsitellyt vuosien varrella ennusteissa.
 
Vuoden 2012 jälkeinen masennus/raskaus
 
Palauta mieleesi vuosi 2012 ja ne, joilla kenties oli suuria toiveita tai haluja siitä, mitä 21.12.2012 toisi tullessaan. Kuulin monien ihmisten tuolloin puhuvan siitä, etteivät he voineet edes ajatella vuoden 2012 yli, koska he tunsivat sen olevan niin tärkeä vuosi – mitä nyt?
 
No, olen maininnut aiemmin, että oli eräänlaista vuoden 2012 jälkeistä masennusta monilla henkisillä tai heränneillä ihmisillä. Ihmisillä jotka luulivat, että jotain tapahtuisi, mutteivät he sitten nähneet sen ilmentyvän ympärillään.
 
No, hyvä uutinen on, että 2015 olemme riittävän kaukana tuosta merkkipaalusta, että asiat alkavat kaikilla oikeasti maadoittua myötätuntoisessa, rakastavassa ja henkisessä toiminnalla.
 
2015 – rakastavan toiminnan lisääntymisvuosi
 
Tätä on jo tapahtunut joillakin teistä muutamana viime vuotena. Joistakin teistä on tuntunut kirkkaammalta ja maadoittuneemmalta kuin koskaan ennen siinä mielessä, mitä voitte tehdä maailmassa ja miten voitte käyttää sitä, miltä teistä tuntuu ja mitä näette, tuomaan lisää tietoisuutta toimintanne kautta. Tuomaan tuota tietoisuutta joko jollekin tapaamallenne ihmiselle tai luomaanne liiketoimintaan (ja haluatte sen olevan hyvin tietoista liiketoimintaa) – alueita on loputtomasti ja tällä tavalla monet teistä ovat jo keskittäneet huomionsa.
 
Mutta se yleisaalto, että kaikki saavat kiinni tuosta olotilasta, osuu meihin nyt enemmän kuin koskaan ja se jatkuu koko vuoden.
 
Tänä vuonna siis useammat ihmiset tulevat esiin siitä mudasta, joka heihin on vaikuttanut vuoden 2012 jälkeen, ja he alkavat tunnistaa, että he voivat elää. Todella elää, tehdä ja käyttäytyä tietoisesti ja rakastavasti elämässään ja maailmassaan.
 
Tiedän, että monet jotka katselevat näitä videoita, ovat herkkiä. On käytetty termiä "erittäin herkät ihmiset" niistä, jotka tuntevat paljon. Ja se on hyvä termi – on hyvä tietää se itsestään. Monet herkät ovat käsitelleet sitä tilannetta, että tunteminen lisääntyy kollektiivissa.
 
Herkät ja rajat
 
Siis planeetan ihmiset tuntevat enemmän kuin koskaan ja se on kannustanut monia herkkiä tai pakottanut monet herkät oppimaan vaatimaan omat rajansa. Mitä sinun siis herkkänä ihmisen tarvitsee tehdä varmistaaksesi, että tilaasi ei tunkeuduta tai ympärilläsi olevat eivät vaikuta sinuun?
 
Sinun täytyy kutsua itsesi elämään yhtä paljon, kuin usein ehkä tunnet olevasi tarkkailija tai toisiin reagoija.
 
Monet teistä ovat muutamana viime vuotena tunteneet, että äyskäröitte jatkuvasti vettä veneestä (energeettisesti ja tunteellisesti) ja yritätte vain pitää tasapainonne ja omat rajanne.
 
Tänä vuonna teidän herkkien on paljon helpompaa löytää jokin tapa maadoittua säännöllisesti elämäänne – on kyse sitten jostain liikuntarutiinista joka toimii teillä kolme kuukautta tai vuoden, omien rajojenne tutkimisesta syvemmin tai jostain toiminnasta, minkä haluatte laittaa maailmaan. Teidän on aika vaatia ja ottaa tilanne elämässänne ja maailmassa.
 
Koska niin paljon kuin tämä maailma onkin tunne- ja aistimispaikka, teidän jotka olette herkkiä, täytyy muistaa, että se on myös tekemispaikka. Ja tuo tekeminen voi olla hyvin rakastavaa ja hyvin tietoista.
 
Katso jotain sellaista kuin Dalai Lama. Hän kannattaa ehdottomasti tietoisuutta ja rauhaa, mutta hän myös tekee asioita koko ajan.
 
Ja sinulle tulee kaunis tasapainotila, kun olet henkisesti riittävän avoin. Sitten alat palata maadoittuneeseen kehoosi ja löydät tuon täydellisen kohtaamispaikan, missä voit saada lisää tietoisuutta tekojesi kautta joka päivä hyvin maadoittuneella tavalla.
 
Ja luomasi sisäinen tila sallii tämän.
 
Tilan tekeminen uudelle
 
Kun siis menemme tähän vuoteen, mieti, mitä tunnet olevasi valmis jättämään taakse.
 
Minkä tarinan itsestäsi olet valmis jättämään taakse?
 
Oletko valmis jättämään taakse sen ajatuksen, että kamppailet aina rahan kanssa?
 
Oletko valmis jättämään taakse sen ajatuksen, että olet liian herkkä saamaan ystäviä, joten sinun täytyy olla yksin koko ajan (vaikka se tekee tavallaan olosi kurjaksi)?
 
Kun vuosi on alkuvaiheessaan, on aina hyvä käyttää sitä fokusoitumiseksi siihen, mitä haluaisit luoda. Ja joskus meidän täytyy jättää vanha taakse voidaksemme luoda.
 
Koska olen puhunut tässä oikeasti luomisesta koko ajan.
 
Vuoden 2015 koko olemus on uuden luominen, ei ainoastaan tälle vuodelle, vaan tulevalle vuosikymmenelle.
 
Määrittele pelko, jottei se enää viettele
 
Näet tämän, jos katsot monia asioita, joita ihmiset haluavat pelätä (tai joista he sinkoutua pelkoon) – on se sitten vesisärötys, netin puolueettomuus tai yksityistämisyritys tai hallitus- ja talousasiat. Tällä hetkellä on menossa monia ns. "hyviä taisteluja", kuten kutsuisin niitä. Liikkeitä ja ääniä, jotka yrittävät nostaa tietoisuutta joistain planeettamme synkemmistä ja tiukemmista asioista.
 
Maailmassamme on sotkuisia puolia ja vakavia ongelmia käsiteltävänä, mutta muutamana viime vuotena olemme nähneet suuremman yhteisöaallon ja –äänen noihin ongelmiin liittyen. Ja tästä syystä ihmisissä myös kasvaa vähän enemmän usko.
 
Valtavirtamedia nauttii hyvin ankean kuvan maalaamisesta, mikä pitää meidät kansana hyvin voimattomana ja peloissaan. Luin kaksi päivää sitten artikkelin, mikä myötäili jotain, mitä olen aiemmin nähnyt todettavan tilastollisesti: olemme turvallisemmassa paikassa kuin koskaan ennen siinä mielessä, mitä ihmisten naapurustoissa tapahtuu ja mikä rikosmäärä on, ja kuitenkin ihmisillä on enemmän nyt ahdistusta tai pelkoja siitä, mitä tapahtuu, sen vuoksi miten paljon media ja meihin vaikuttavat asiat heijastavat meihin pelkoa tai miten paljon puhutaan pelosta.
 
Niinpä yksi suurimmista lahjoista jonka voit antaa itsellesi tänä vuonna, on oppia omista peloistasi.
 
Mitkä asiat laukaisevat pelkosi tai tavallisesti pelottavat sinua? Kirjoita ne, jotta voit nähdä ja tiedostaa ne.
 
Koska sitten kun ne tulevat seuraavan kerran, se ei ole enää kuin kummitus, joka tulee pelottelemaan sinua yöllä. Sanot vain: "Niinpä niin, tämä olen minä pelossani." Ja tiedät vetää henkeä ja tunnustaa, että sinussa on pelkoa, ja voit antaa sen siirtyä pois sinusta.
 
Kaikki elämässä liikkuu ja muuttuu, joten OLE TÄSSÄ NYT.
 
Kaikki energia ja tunteet joita tunnemme, voivat liikkua ja liikkuvat, joten emme ole koskaan pelossa koko päivän ja yön. On aikoja, jolloin siirryt pois tuosta tilasta ja menet johonkin muuhun. Ja tämä on tietoisuustanssia.
 
Tietoisuus kulkee jatkuvasti kuin aalto. Ja monilla teistä tämä vuosi ei ole enää yhtä paljon aalto, joka raahaa teitä mukanaan, vaan olette vähän enemmän jalat maassa ja teette asioita elämässänne tuossa aallossa.
 
Kun on henkinen ajattelutapa, on erittäin helppoa melkein sivuuttaa se elämä, missä on, koska ajattelee entisiä elämiä tai sitä, miten tietoisuus jatkuu ikuisesti, ja voi tuntea valtavan hengen sisällään.
 
Mutta tosiasia on, ollessamme tässä ihmiskehossa, kaikki kehon ohjelmointi, kaikki kehohistoria mikä tulee perheemme geenilinjasta ja kaikki mikä on energeettisesti suhteessa kaikkiin muihin ympärillämme, pyytää meitä olemaan tässä ja näkymään. Se pyytää meitä elämään omaa elämäämme.
 
Oletko valmis ELÄMÄÄN ja RAKASTAMAAN elämääsi?
 
Yksi asia minkä parantumattomasti sairaat ihmiset antavat meille kirjoittaessaan artikkeleita kokemuksistaan, on, että he sanovat tällaisia asioita: "Luoja, miten huolehdin aiemmin paljon. Ja heti kun sain diagnoosin, lakkasin huolehtimasta. Toivon, että olisin tiennyt sen aiemmin, koska nyt olen alkanut arvostaa jokaista tuntia tai päivää, mikä minulla on jäljellä."
 
Tuohon elämänvoimaenergiaan useammat teistä pystyvät yhdistymään tänä vuonna ja tulemaan siksi, koska monet teistä haluavat löytää ja ottaa takaisin tuon väljyyden sisällänne.
 
Kun otat takaisin tuon väljyyden/tilan sisälläsi, elämä muuttuu. Ymmärtääksesi, miten ja miksi kadotit sen – joko toisten ihmisten käyttäytymisen tai historiallisten haavojen laukaisemana – sinun täytyy tuntea pelkomallisi. Sitten kun tunnistat pelkomallisi, lakkaat uskomasta siihen yhtä paljon kuin ennen. Ja alat ottaa takaisin sisäisen tilasi enemmän ja enemmän kuin koskaan ennen. Sitten alat elää isommin ja pystyt jakamaan ja tuomaan tuon avoimen ja avaran energian toisille. Ja tästä syystä olemme kaikki täällä.
 
Haluamme yhdistyä
 
Olemme tässä muodossa, koska haluamme yhdistyä täällä olevaan verkkoon. Ja tämä verkko voi viitata ihmisverkkoon, mihin minun kaltaiseni ihmiset ovat kovasti kallellaan – olen hyvin kallellaan ihmisiin päin. Teissä on toisia, jotka pitävät enemmän luonnonverkosta tai eläinverkosta ja olette kallellaan sillä tavalla. Niinpä aivan kuten minä palvelen ihmisiä, sinä olet ehkä ekologi tai yhteisösi voima eläimistä paremmin huolehtimisen puolesta.
 
Periaatteessa se mitä kukin meistä tekee tässä evoluutioajassa, missä satumme olemaan maan päällä, auttaa tietoisuuden laajentumisessa ja transformoitumisessa planeetalla. Ja samaan aikaan laajentaa omaa sieluamme.
 
Mitä tarvitset enemmän?
 
Kysy siis itseltäsi, mitä haluaisit saada vähän enemmän elämänkokemuksiisi? Sinulla on lupa tehdä se.
 
Jollakin teistä on ristiriitaa tässä, koska ajattelette, ettei ole kovin henkistä olla kiinni tai haluta. Ja vastakkainen on itse asiassa totta, koska voit haluta saavuttaa tai kokea jotain hyvin tietoisesti nyt kaiken sen sisäisen työn vuoksi, mitä olet tehnyt. Haluat ehkä vain kulkea valossa enemmän kuin koskaan ennen tai meditoida enemmän, mihin tavallisesti teet aikaa.
 
Mitä sinä siis haluaisit kokea enemmän tänä vuonna?
 
Ja kun käytte läpi tätä, teidän kaikkien on todella hyödyllistä muistaa, että olemme yksinäisiä ja yhdessä tällä planeetalla. Hyvin usein silloin kun saamme romanttisen kumppanin tai esimerkiksi muutamme jononkin yhteisöön, unohdamme, että olemme maapallolla yksin ja myös yhdistynyt. Se osamme joka tietää, että olemme yksin, unohtaa joksikin aikaa, että olemme yksin. Ja niinpä alamme kiinnittyä tuohon suhteeseen tai tuohon yhteisöön ja se vie meiltä pois ahdistuksen yksinolemisesta.
 
Mutta sitten kun teet rauhan yksinolemisen kanssa, kaikki kasvaa, myös kiitollisuus ympärilläsi ihmisistä, joiden kanssa olet yhteydessä. Tosiasia on, että synnymme ja kuolemme jokainen yksin. Ympärillämme saattaa olla rakastavia ihmisiä, kun synnymme ja kuolemme, mutta jos ajatellaan asiaa, olet tällä hetkellä jossain syntymän ja kuoleman välillä. Ja sinulla on elämä, mitä voit elää ennen tuota kuolemaa, ja voit muuttua, kasvaa ja tanssia elämässäsi uudella tavalla joka päivä, jos sallit sen tapahtua.
 
Voiko elämä olla niin hyvää?
 
Työskentelen aina intuitiivisesti enkä koskaan tiedä, mitä aion sanoa, ennen kuin aloitan. Ja kuin pohdin asiaa nyt, luulen että olen keskittynyt näihin teemoihin viimeiset 10 minuuttia teidän kanssanne, koska voin tuntea levottomuutta monissa kehoissa, joille puhun. Monet teistä pitävät siitä, mitä sanon, mutta se tuo teissä esiin myös pelkoa. Pelko sanoo:
"Voinko sukeltaa siihen?"
"Voiko elämä olla niin hyvää?"
"Petyin aiemmin. Voiko elämä olla ok?"
"Voinko saada tilaa itselleni elämässäni?"
 
Vastaus on kyllä, kyllä, kyllä ja kyllä. KAIKKI nuo asiat ovat mahdollisia.
 
Ne eivät ole aina totta joka hetki. Päivän joinain hetkinä käsittelemme haastavaa asiaa, joinain hetkinä tunnemme surua jonkin vuoksi, mitä ystävällemme tapahtuu, mutta kaikki liikkuu. Kyse on aallosta.
 
Siis teidän jotka tunnette olevanne tietoisuusaallon, energia-aallon, panttivankina, on itse asiassa aika päättää, että teidän on aika uida valitsemaanne suuntaan. Teidän on nyt aika päättää, mitä haluatte tehdä tänä elämänvuotena, joka on edessänne.  
 
Emme koskaan tiedä, minne olemme menossa. Emme koskaan tiedä, miten kauan meillä on elämää jäljellä. Valitse siis kirkkaampi todellisuus itsellesi tänä vuonna. Ja kirjoita se muistiin aikomuksena.
 
Aikomustesi luominen
 
Jos kuuntelet minua ja tunnet jonkin kipinöivän sisälläsi, mutta et tiedä sitä tarkkaan, vaan jokin herää sinussa puhuessani, kirjota aikomus. Kysy, millainen tämä vuosi olisi sinulle, jos se olisi elämäsi paras vuosi? Mitä tämä vaatisi?
 
Kirjoitat ehkä: "Saan uskomattoman rakastavia suhteita", koska tunnistat kaipaavasi rakastavia suhteita. Aikomukset voivat olla yksinkertaisia ja yhtä hyvin tunnepohjaisia kuin tekemistä tai jonkin fyysinen luomus. Voit vain ilmaista aikomuksen siitä, miltä haluat enemmän aikaa itsestäsi tuntuvan koko elämässäsi tai tietyllä alueella.
 
Siis kyllä, tämä on helmikuun 2015 ennuste, mutta oivallan nyt, että tämä on itse asiassa vuosiviesti kaikille teille käytettävissämme olevasta vuoden 2015 energiasta ja siitä, miten sen kanssa voi työskennellä.
 
Siis salli itsesi todella kokea ja kutsu itsesi kokemaan oma palasi kakkua täällä maan päällä. Sinun kokemuksesi. Sinun elämäsi.
 
Voit valita ja ohjata uudelleen koska tahansa.
 
On upeaa olla taas kanssanne tässä ennusteessa ja kiitos kaikille teille, jotka teette lahjoituksen joka kuukausi. Se todella tukee meitä ja olemme siitä hyvin kiitollisia. Halutessasi voi tukea nettisivuillamme.
 
Ja toinen uutiseni teille on, että pidän Energiamestaruusretriitin Coloradossa. Pidin ensimmäisen Norjassa tammikuussa ja se oli taianomainen kokemus. Se on kolmen päivän uppoutuminen energiatyöhön, kanavointiin ja ääniparannukseen. Se pidetään huhtikuun puolivälissä täällä USA:ssa. Yksityiskohta voit katsoa nettisivuiltamme.
 
Paljon rakkautta kaikille ja nähdään ensi kuussa. Pitäkää huolta.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti