perjantai 27. helmikuuta 2015

Kollektiivinen meditaatioBrasiliassa pienessä Abadianian kylässä toimii Joao Teixeira de Faria niminen "Jumalan palvelijana" ja "Jumalan Johanneksena" tunnettu voimallinen parantaja ja meedio. Parannuskeskuksessa ihmeet seuraavat toisiaan, jumalallinen rakkaus virtaa helpottaen ihmisten kärsimyksiä. Joao de Deus sallii henkimaailman lääkäreiden ottaa haltuun kehonsa kolmesti viikossa. Silloin saavat ihmeellistä hoitoa ne tuhannet ihmiset, jotka ovat tulleet kaikkialta maailmasta hakemaan apua. Hän on toteuttanut tehtäväänsä yli 50 vuotta ja tehnyt lukuisia pyhiinvaellusmatkoja ympäri maailmaa. Välittömän paranemisen toivossa yli kahdeksan miljoonaa ihmistä on saapunut hänen luokseen näiden vuosien aikana. Kymmenettuhannet ihmiset matkustavat vuosittain Brasiliaan tapaaman häntä hänen keskukseensa Casa Ignatius Loyolaan. Keskuksessa majoitetaan satoja vieraita joka päivä.
Jokaisen parittoman viikon perjantaina kello 20.00 – 22.00 on kollektiivinen meditaatio, johon kukin osallistuu kotonaan tai halutessa järjestää ryhmiä omalla paikkakunnallaan. Voit osallistua meditaatioon kyseisenä aikana, joko koko meditaation keston ajan tai sen mukaan miten sinulle sopii. Entiteetit sanovat, että jopa 20 minuuttia meditointia on hyvä asia. Entiteetit suosittelevat, että meditoinnin alussa visualisoit itsesi Casaan. Aika on sama täällä Suomessa, kuin Abadianiassa Casan tapahtumat perjantai iltapäivisin. 

Meditaation voi aloittaa vaikka tällä rukouksella 


Caritas rukous


Jumala, Isämme, jolla on voima ja hyvyys, 
anna voimaa niille,
jotka kärsivät puutteesta,
tuo valoa niille, jotka etsivät totuutta,
täytä ihmiskunnan sydämet myötätunnolla ja armeliaisuudella.
Jumala, suo opastava tähti matkaajalle, lohdutusta ahdistuneille ja lepoa sairaille.
Isä, herätä katumusta syyllisissä ja totuutta hengessä,
anna opastusta lapsille ja isä orvoille.
Herra, kattakoon hyvyytesi kaikki luotusi.
Herra, ulota armosi niille, jotka eivät sinua tunne ja toivosi niille, jotka kärsivät.
Salli hyvyydessäsi lohduttavien henkien levittää rauhaa, toivoa ja uskoa kaikkialle.
Jumala, valonsäde tai välähdys sinun rakkaudestasi voi polttaa maan.
Anna meidän juoda sinun hedelmällisen ja loputtoman
hyvyytesi lähteestä, ja kaikki kyyneleet kuivuvat, tuska laantuu,
ja vain sydän ja ajatus kohoavat sinun tykösi jälleentuntemisen ja rakkauden huutona.
Kuten Mooses vuorellaan, mekin odotamme sinua syli avoimena.
Oi voima,oi hyvyys, oi kauneus, oi täydellisyys.
Janoamme sinun armoasi ja haluamme saavuttaa sen.
Jumala, anna meille voimasi avuksi matkallamme niin, että pääsemme nousemaan sinun tykösi.
Anna meille puhdas sydän, uskoa ja järkeä.
Anna meille nöyryyttä, joka tekee sielustamme sinun kuvasi kaltaisen.
Aamen. Näin olkoon


Meditaation lopussa voimme myös 
pyhittää elämämme Jumalalle
niin voimme tehdä joka ilta
nukkumaan mennessämme 

(Elizhabeth Clare Prophetin kirjasta Opas ylösnousseiden mestareiden opetuksiin jota voin lämpimästi suositella kaikille sillä kirja on täynnä asiaa) 
"Meidän on pyrittävä erottamaan totuus ja sitten taistelemaan sen puolesta mistä ikinä sitä löydämmekin. Ja koska jokaisella miehellä ja naisella on luova mahdollisuutensa tuoda esiin jokin Jumalan elementti, meidän tulisi kokeilla sitä mitä tulee esiin Jumalan tahdon mittapuun mukaan, joka meillä kaikilla on itsessämme, sillä Jumala antaa meille viisautta ja lahjan nähdä ja tuntea Hänen tahtonsa.
Kuinka se toteutetaan? 
Se toteutetaan aina pyhittämällä päivämme ja elämämme Jumalan tahdolle rukoillen Häntä, polvistumaan hyvin hartaaseen rukoukseen ennen kuin käymme illalla nukkumaan - pyytämällä, että Jumala jälleen oikaisee tietoisuuttamme. Meidän tulisi omistaa seuraava päivämme Jumalalle jo edellisenä iltana. ja sitten nukkuessamme Jumala puhdistaa sielumme ja motiivimme ja antaa meille ratkaisut ongelmiimme. Voimme virittäytyä kosmiseen mieleen, mikä on kuin mielikuvituksellinen kosminen tietokone. Se antaa meille yöllä kaiken, mitä tarvitsemme kohdataksemme tulevan päivän haasteet. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti