sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kirjat tuli takas

Pinterest
Olin niin onnellinen kun uuteen kotiini saapui ystävieni tuomana kirjojani. Kirjat kun olivat olleet heidän vajassaan muuton ajan. Jos jotain tavaraa rakastan, niin ne ovat kyllä kirjat, vasta nyt koti tuntuu kodilta kun saan pitää käsissäni rakkaita kirjojani. Mutta koti tuntuu vasta kodilta myös kun  siellä on käynyt tärkeitä rakkaita ihmisiä. Katselimme ystäväni uusista enkelikorteista viestejä ja kyllä saimme mietittävää. Söimme herkkuja ja joimme ruusu-shamppanja vihreää teetä jotka sain heiltä tuliaisiksi. Kynttilöitä poltettiin. Äiti Amman suitsukkeen joutusin sammuttamaan jo aiemmin kun epäilin että pään särkyä siitä saan.
Eilinen loppu ilta ja tämä aamu meni sitten Äiti Amman viisaiden ohjeiden parissa ja tuntui kun joku taas olisi puhdistanut olemustani ja asiat palasivat tärkeysjärjestykseen, televisio pysyi kiinni. Amman kirjassa puhutaan koko  elämän omistamisesta Jumalalle ja Jumalan muistamisesta joka ikisenä hetkenä. Minulla oli ohjelmassa tänään istuttaa siemeniä jotka


Pinterest
olin ostanut, aluksi nyt purjon siemeniä ja paprikan siemeniä. Laitin multaa pieniin kasvatus ruukkuihin ja päätin istuttaa siemenet Jumalalle, avasin siinä samassa radion ja minua hymyilytti kun radiossa kerrottiin kuinka nyt on juuri oikea aika ryhtyä siementen istutuspuuhiin. Tuli niin lämpöinen olo sisimpään, tuli tunne kuinka Jumala tietää mitä minä teen ja ajattelen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti