maanantai 4. toukokuuta 2015

Casan meditoinnissa

Eilen olin ensimmäistä kertaa Mietoisten Casassa meditoimassa. Voi kuinka hieno henki siellä olikaan. Ihana pariskunta emännöi tilaisuutta lempeän rakkaudellisesti. Aluksi oltiin piirissä käsi kädessä, lausuttiin yhdessä Isä meidän rukous (perinteinen), ja rukoilimme  Nepalin puolesta. Sitten menimme istumaan hienoon saliin jossa oli upeaa, kauniit asetelmat, patsaat ja kristallit, emäntä soitti kauniin kappaleen, Beethovenin Moonlight Sonata, Nosso Lar elokuvasta tutun jonka loputtua meditoimme hiljaisuudessa tunnin ajan. Meditoinnin lopuksi emäntä lauloi kauniin laulun. Lopuksi oli vielä passes hoito ja siirryttiin isojen verhojen taakse jossa istuttiin, ja passes hoitajat välittivät henkimaailman parannusta, se tuntui todella hyvältä, Alku-  ja loppu rukoukset ja lopuksi siunattu vesi juotiin pienestä pikarista.
Loppu rukouksena alkuperäinen Isä meidän rukous, joka on kirjoitettu valkoiseen marmorikiveen Jerusalemissa Öljymäellä siinä muodossa kuin Joosua sen lausui. Rukous on suora käännös ja osoittaa miten kaunis, syvällinen ja totuudellinen tämä Joosuan rukous on. Rukous on käännetty arameasta, joka on Mesopotamian alkuperäinen kieli, jota alueen kylissä puhuttiin 600-luvulla eKr.
Isä-Äiti, Elämän Henkäys, Soinnun Lähde, Sanaton Toiminta, Kosmoksen Luoja!
Anna valosi loistaa sisällämme, välillämme ja ulkopuolellamme, jotta voisimme käyttää sitä hyödyllisesti.
Auta meitä kulkemaan polkuamme hengittäen vain Sinusta säteilevää tunnetta.
Salli Itsemme kulkea samaa tahtia Sinun kanssasi, jotta kulkisimme kuin Kuninkaat ja Kuningattaret kaikkien luotujen kanssa.
Anna meidän tuntea Maan sielu sisimmässämme, sillä siten tulemme tuntemaan kaikessa olevan Viisauden.
Älä salli maallisten asioiden ulkomuodon ja pinnallisuuden pettää meitä, vaan vapauta meidät kaikesta siitä, mikä estää kasvuamme.
Älä anna meidän vaipua unohdukseen, että Sinä olet maailman Voima ja Kunnia, alati uudistuva Laulu, joka kaunistaa kaiken.
Olkoon Sinun rakkautesi siellä, missä toimintamme syntyy. Näin olkoon!
Amen
Ostin kaksi kirjaa Chico Xavierilta, Nosso Lar, ja Seksi ja kohtalo - valintojen vaikutuksia ja seurauksia.
Hymiö heart

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti