maanantai 11. toukokuuta 2015

Kiva viikonloppu

Oikein kiva viikonloppu takana tai oikeastaan koko viime viikko oli mukava ja yllätyksiä täynnä, niin kuin edellinenkin. Tänään maanantaina tuli vielä tarjous että pääsen taideterapia harjoittelu asiakkaaksi. Aivan mielettömän hienoa!.
Mutta viime viikosta piti tänne muistiin kirjoittaa että torstainen Casan kollektiivinen meditaatio jossa meditoimme Valoa ja Korkeimpaa hyvää parantaja Joaolle Casa dom Inagioon. Lisäksi pyydämme parannusta, suojelusta ja ohjausta meille itsellemme ja kaikille tarvitseville Dom Inacio Loyolalta, Kuningas Salomonilta, Dr. Augustolta, San Fransisco Xavierilta, St:a Rita de Cassialta sekä kaikilta Casan parantajilta, lääkäreiltä ja suojelusenkeleiltämme.Tuo meditaatio kokemus oli minulle voimakas, ensin tunsin kuinka huuliani hellästi ihan kuin vedettiin hymyyn ja minua alkoi se naurattamaan, sen jälkeen tuli niin valtava rakkaus lähelleni, tunsin kuinka olin kuin pieni lapsi, vanhempien auttajien rakkauden ja hellyyden ja anteeksi antavuuden kohteena. Minua alkoi niin valtavasti itkettää se rakkaus, mutta silti tuntui hyvältä vaikka kyyneleet valtoimenaan valuivat.  Nyt opin tällä hetkellä lukemastani Nosso Lar kirjasta että  kun olemme oppineet tietämään että me kuulumme ja kaikki maailmankaikkeudessa kuuluu Taivaalliselle Isällemme jopa kyyneeleet muuttuvat erilaiseksi, sillä on olemassa sateita jotka tuhoavat ja sateita jotka luovat, sama pätee kyyneliin. Joskus aikoinaan kirjoitin runooni "älä peitä kyyneltä se puhtainta on elämässä". En tiedä minkä laatuisia kyyneleitä ne olivat, oliko karvaita vai oliko puhdistavia. Olen aina pitänyt tärkeänä mahdollisuutta saada itkeä, ja kyllä, kyllä kyyneleeni ovat olleet parantavia ja hyvää tekeviä. Itku on kuin raikas sade jonka jälkeen on hyvä ja puhdistunut olo. Kyyneleet puhdistavat ja kaunistavat silmät kirkkaiksi. Nyt karkasin siitä aiheesta mitä olin kirjoittamassa eli viime viikosta. Perjantaina vietin taas Kollektiivisen meditaation parissa, ja virtaukset tuntuivat hyvin, mutta niin hyvää yhteyttä en saanut kuin torstaina. Meditoinnin ajaksi olin asettanut lasin viereeni pöydälle jossa siunattua vettä. 
Meditoinnin loputtua join Valon auttajien energisoiman parantavan veden.

Lauantai aamulla otin enkeliviestin oli se Arkkienkeli Rafaelin kehon hyvinvointi kortti. Eli pyysin sitten vielä häneltä apua ja motivointia liikuntaan ja ruokavalioon. Ei kauan aikaa kulunut kun ystäväni soitti ja pyysi uimaan... epäröin ja vastustelin hiukan... kun ystäväni sanoi painokkaasti, että nyt kyllä tulet ei mitään muttia .... ja hänen tyttärensä tulee kanssa mukaan, mielessäni kävi heti ajatus että en mitenkään voi sitten jättää menemättä kun hänen tytärkin varmaan toivoo että tulisin. Sitten sinne lähdin ja uimme yhteensä yhden kilometrin ja sen jälkeen istuimme ihanassa porealtaassa. Ystäväni tytär kertoi sitten myöhemmin että hän oli  pyytänyt enkeleiltä että suostuisin. Ja hyvä kun lähdin, tuli niin hyvä ja rento olo. Sovittiin että kaksi kertaa viikossa aletaan käymään..Se hyvä puoli uimisessa on kun siinä ei kehon kolotukset ja kömpelyydet tunnu.
Hymiö smile Hymiö heart Tuon allaolevan enkelikortin sain muistutukseksi täksi aamuksi.


Hymiö hear 
Hymiö heartCasan kristalleja ja enkelikivi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti