torstai 7. toukokuuta 2015

Kodin suojaan

Onnekkaat maan asukkaat! Kun ohitatte sellaisten ihmisten vuoteet, jotka käyvät läpi pitkittynyttä kuolemaa, karkottakaa mielestänne ajatus sen nopeuttamisesta!
Noiden runneltujen kehojen ja noiden sinetöityjen huulten takana henkimaailman hyväntekijät jäsentävät toimenpiteitä, suorittavat jaloja tehtäviä, rukoilevat tai pitävät heitä ystävällisillä käsivarsillaan.Tähän asti ette ole tienneet muutaman minuutin arvoa sellaisille matkaajille, jotka ennen kodin suojaan palaamista pyrkivät arvioimaan uudelleen maallisia polkujaan, joita ovat tallanneet.
Mikäli ette tunne itseänne kykeneväksi tarjoamaan heille lohdutuksen sanaa tai tukea antavaa rukousta, antakaa heidän vain olla!... Heidän kyyneleensä ovat toivon helmiä, joilla uuden aamun sarastus kostuttaa heidän kasvojaan!... Nuo vaikerrukset, jotka tulevat heidän rinnastaan ja saavuttavat heidän huulensa, muistuttavat heitä sydämiinsä vangituista nyyhkytyksistä, jotka melkein aina muuttuvat ilon lauluiksi kuolemattomuuden edessä, joka valaisee heitä Tuonpuoleisesta!
Maankamaran taistelutoverit - te joiden näkökyky on vielä lihan vankilan rajoittama - rakkaimpien tunteittenne nimissä tarjotkaa lohdutusta ja hiljaisuutta, sympatiaa ja kunnoitusta heille, jotka lähestyvät hautaa! He eivät ole kidutettuja muumioita, joita silmänne näkevät matkalla hautakiven alle ja hajoamassa tomuksi! He ovat taivaan lapsia valmistautumassa palaamaan kotimaahansa, kohta ylittämässä Totuuden jokea, jonka rannat myös sinäkin tulet joku päivä saavuttamaan!...
Chico Xavier, Andre Luizin hengen sanelema teos, kirjasta Seksi ja kohtalo
Chico Xavierin, Andre Luizin hengen sanelema teos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti