tiistai 28. heinäkuuta 2015

LeijonaporttiTällaista kuulemma "Olemme menossa portaalin lävitse ihan kohta... Kaaos on silloin normaalia Hymiö heart "Hiukkaset" ovat pyörteessä ja sekaisin tällä hetkellä Hymiö heart Asettuvat, kunhan olemme päässeet portaalin lävitse 12.8... Hymiö heart Tärkeintä on nyt itse pysyä mahdollisimman balanssissa ja maadoittuneena Hymiö heart."
Tästä en olevinaan tiennyt mitään,  näin muutama päivä sitten unta että silitin isoa leijonaa, tai oikeastaan ensin isoa lammasta ja myöhemmin talon sisätiloissa oli leijona jota myös halasin, se oli ihana uni, myös kaloja oikeaa leijonaa, reaali elämässä. Sen kuvan kommenteihin juuri joku kertoi tuosta leijonaportista. Jotain merkittävää vissiin taitaa olla tapahtumassa!!!! Tässä vuodelta 2014 ennusteita vuodesta 2015 
TIMANTTIPOLKU – UUSI LUOVA RAKKAUS- JA YLTÄKYLLÄISYYSSEIKKAILU 2015
AE Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
31.12.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
Tänä vuoden 2015 ensimmäisenä päivänä astutte uuteen alkuun ja uuteen seikkailuun maaplaneetalla. Monet kokivat vuoden 2014 vaikeana ja kaoottisena ja monilla teistä oli henkilökohtaisia haasteita. Mutta rakas valoperhe, se oli myös vuosi, jolloin taianomaiset yltäkylläisyys- ja luovuusportit ja –portaalit ankkuroitiin maapallolle. Kohtaamanne haasteet auttoivat teitä todella seisomaan voimassanne ja olemaan oman todellisuutenne luoja. Tämä on moniulotteisen valonmestarin ydinolemus.
Vuonna 2015 teille annetaan tilaisuus kehittää lisää taitojanne ja kykyjänne, kun voimakkaat timanttivaloenergiat aiheuttavat lisää tietoisuuden nopeutumista ja lisää DNA-koodiaktivointeja fyysisen ja henkisen evoluution hyväksi. Kutsumme tätä uutta aikaspiraalia "timanttipoluksi" ja tällä polulla löydätte äärettömän rakkauden ja myötätunnon voiman. Löydätte voimanne galaktisissa ja kosmisissa energioissa ja keskitätte sen rakkaudellisen ja harmonisen todellisuuden luomiseen, kun kuljette timanttipolkua moniulotteisina mestareina ja luojina.
Vuoden 2015 energiat
Rakas valoperhe, vuonna 2015 on hyvin voimakkaita muutos- ja transformaatiohetkiä. Ensimmäinen on maalis-huhtikuussa ja se käynnistyy päiväntasauksen aikaan. Tuolloin maapallolla koetaan täydellinen auringonpimennys, mikä antaa planeetalle mahdollisuuden siirtyä kaksinaisesta vastakkainasettelusta ja aggressiivisuudesta tasapainoisempaan ja harmonisempaan kollektiiviseen rinnakkaiseloon. Teidän jotka olette avautuneet korkeammalle tietoisuustilalle ja tulleet ilmentämisen mestariksi, on tällä hetkellä hyvä ylläpitää sisäinen rauha, harmonia ja rakkaus sekä keskittyä harmonisen ja yltäkylläisen todellisuuden luomiseen maan päälle. Teillä on kyky valjastaa kuudennen ulottuvuuden luova taika ja auttaa uuden todellisuuden luomisessa.
On myös kuunpimennys 4.4. ja näiden pimennysten välisenä aikana maan päällä nähdään monia muutoksia, mikä avaa tietä uusille muodoille ja uusille luomuksille. Nämä muutokset tuntuvat yksilö- ja kollektiivitasolla. Pyydämme teitä olemaan pelästymättä näitä muutoksia, rakkaat ystävät, ja keskittymään rakkauteen ja luovuuteen, tarttumaan tilaisuuteen harmonisoitua vuoden 2015 uuden aikajanaenergian kanssa ja luomaan yltäkylläisyyttä ja harmoniaa sen sijaan, että tuette konfliktin ja kaaoksen matalampia aikajanaenergioita.
Toinen voimakas hetki on planetaarisessa uudessa vuodessa 26.7. – 12.8. ja sen keskipisteenä on Leijonaportin evoluutio- ja luomisprosessi. Kohokohta on 8.8. 8-8-8-aikaportissa. Kosmiset energiat jotka kulkevat Leijonaportin läpi, vahvistavat uusia korkeampia energioita ja luovat monille tilaisuuksia aloittaa uusia projekteja tai siirtyä uudelle urapolulle, mikä on enemmän sopusoinnussa heidän tarkistetun tehtävänsä ja tarkoituksensa kanssa maapallolla. Tänä aikana galaksin korkeammat neuvostot – harmoniassa Aurinkoneuvoston ja Maaneuvostojen kanssa – käynnistävät monia uusia energiapyörteitä tai aikajanoja, jotka sallivat uuden todellisuuden ilmentämisen fyysiseen muotoon. Nämä projektit valmistelevat tietä vuoden 2016 ja 2017 voimakkaille vihkimyksille. Timanttipolun seikkailu on varmasti käynnissä! Te jotka olette valmiita, astutte tälle uudelle nopeutetulle tietoisuus- ja tilaisuuspolulle.
Kolmas voimakas hetki on syyskuun päiväntasaus, mikä on 23.9. Tässä kuussa on myös osittainen auringonpimennys 13.9. ja täydellinen kuunpimennys 28.9. Näiden voimakkaiden siirtymien teemat ovat jatkoa niille korkeamman tietoisuuden uusille energioille, jotka käynnistettiin maaliskuun päiväntasauksessa ja pimennyksissä. On myös lisätilaisuuksia ankkuroida harmonian, rauhan ja yltäkylläisyyden timanttivaloa ja luoda uutta todellisuutta. Se on jännittävää ja haastavaa aikaa, mutta myös täynnä uusia tilaisuuksia. Taaskin pyydämme teitä keskittymään näihin tilaisuuksiin voimaantuaksenne valon ja luovuuden mestareina ja auttaaksenne maaplaneetan uuden todellisuuden maadoittamisessa ihmisten kollektiivitietoisuusverkkoon, jotta muoto voi seurata aineellisella tasolla. Tällä kahden viikon jaksolla on runsaasti tilaisuuksia työskennellä valo-olentojen, enkelimaailman ja myös taianomaisten elementaalienergioiden kanssa, tämän taianomaisen ja ihmeellisen uuden todellisuuden ankkuroimiseksi.
Timanttipolku – korkeampi tietoisuus ja korkeampi todellisuustaajuus
Rakas perhe, kutsumme tätä korkeampaa tietoisuutta ja korkeampaa olemistaajuutta "timanttipoluksi". Tämä taajuus ankkuroi kuudennen ulottuvuuden ja sallii teidän kokea täysin moniulotteisen olemuksenne.
Tässä vaiheessa ankkurinne kuudennessa elementaalitaika- ja ihmeulottuvuudessa sallii teidän liikkua ulottuvuuksien välillä ahdistumatta tai menettämättä tasapainoa. Silloin kun olette keskittyneet syvään sisäisen rauhan ja luovan myötätunnon tunteeseen, pystytte kokemaan matalampia taajuuksia tämän sisäisen voiman ja vahvuuden kera, menettämättä sisäistä yhteyttänne ja suuntavaistoanne. Pystytte seikkailemaan viidennen, neljännen ja kolmannen ulottuvuuden energioissa ilman haittavaikutuksia.
Rakkaat ystävät, jos löytäisitte itsenne tehtävästä tai seikkailusta kolmannen ulottuvuuden tiheydestä ja kaksinaisuuden, konfliktin ja kaaoksen ympäröimänä, tiedätte tietysti, miten löydätte oman keskuksenne sydämestä, maadoitutte maahan ja seuraatte korkeamman itsenne ja henkenne opastusta sekä jumalaisen luovan älykkyyden ääretöntä luovaa viisautta. Ja tietäkää, rakkaat ystävät, että pelkästään taianomaisella valinnalla pystytte palaamaan korkeampiin tietoisuusulottuvuuksiin.
Miten tämä on mahdollista, saatatte kysyä. No, teidän on varmistettava, että olette hyvin yhteydessä taianomaiseen korkeampaan itseenne. Teidän on vaalittava sisäisen rauhan, seesteisyyden, ilon, rauhan, rakkauden ja yltäkylläisyyden taianomaista puutarhaa. Kun luotte tämän sisäisen puutarhan, se ilmentyy myös ulkoiseen maailmaanne pyhänä tilana, mikä ankkuroi ja heijastaa henkilökohtaisen taajuutenne tai energiapuumerkkinne maahan.
Henkilökohtainen pyhä tilanne välittää myös energiapuumerkkiänne ja alkaa olla vuorovaikutuksessa ulkoisen maailman kanssa ympärillänne ja muokata sitä, kun avaatte moniulotteisen tilan maaplaneetalle! Rakkaat ystävät, maapallo on ikinonnellinen tanssiessaan ja leikkiessään taas kerran valo-olentojen kanssa monissa ulottuvuuksissa.
Siis rakkaat, timanttipolku on kulkuväylänne moniulotteiseen keveyteen ja seikkailuun. Teistä tulee todellisuuden luojia, aikajanojen käynnistäjiä ja planeettatietoisuuden kanssaluojia korkeammissa taajuuksissa. Saatte itseluottamusta ratsastaa galaktisilla aalloilla ja vaihtaa taajuutta luovissa valoseikkailussa. Ja opitte, miten ilmennetään valoa ja energiaa muotoon, kun luotte uutta todellisuutta.
Vuoden 2015 siniset timanttilapset
Kun siirrytte tähän uuteen luovuus- ja voimaantumisvaiheeseen, saapuvien ja inkarnoituvien sielujen aalto tukee teitä, kuten aina. Näitä kutsutaan "sinisiksi timanttilapsiksi".
Nämä lapset ovat peräisin Elohimin enkeliperheestä tai heillä on läheinen yhteys siihen. Elohim on muodon luojia universumissa. Näiden inkarnoituvien olentojen tarkoitus ja tehtävä on tukea ja auttaa uusien muotojen luomista ja ilmentämistä maapallolle, kun uusi todellisuus alkaa muotoutua.
Nämä lapset ovat kosmisia henkiä, jotka ovat läheisessä yhteydessä galaktisiin perheisiin ja Galaktiseen neuvostoon. He ovat ilmentämisen mestareita ja taitavia synnyttämään muotoja sujuvasti ja elegantisti.
He ovat myös empaattisia ja voimakkaita ja pystyvät tulkitsemaan energioita ja ihmisiä ympärillään. He käyttävät empatiataitojaan ohjatakseen voimakkaita parantamisen ja yltäkylläisyysluomisen energioita sinne, missä niitä tarvitaan.
Näitä lapsia inkarnoituu sieluparviin tai –ryhmiin, kaksosina tai sisaruksina tai yhteisöihin, joissa he voivat parhaiten tehdä yhteistyötä muodostaakseen voimakkaan sinisen timanttivalopolttopisteen, mikä auttaa yksilöjen ja kollektiivin uusien ideoiden ja muotojen luomisessa maan päälle.
Rakas valoperhe, toivotamme teille suurta seikkailua timanttivalopolulla 2015!
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.


Hymiö heart

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti