keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukuun 16.Lorna Byrnen muistuttaa meitä 
kirjassaan Taivaallinen rakkaus :Kun tulet enemmän tietoiseksi itsesi rakastamisen tärkeydestä, voit ryhtyä miettimään menneisyytesi tapahtumia, jotka ovat saaneet sinut lukitsemaan rakkauden sisimpääsi. Tapahtumat ovat voineet olla isoja tai pieniä, mutta ne järkyttivät sinua ja estävät nyt sinua rakastamasta itseäsi. Menneisyyttä ei voi muuttaa, mutta sinä voit muuttaa tulevaisuutesi. myöntämällä nämä tapahtumat ja päättämällä alkaa päästää irti tuskasta, jonka ne aiheuttivat. Nimetön enkeli kertoo minulle, että näiden tapahtumien tunnustamiseen on eri keinoja: niistä voi puhua jonkun kanssa, niistä voi puhua ääneen itselleen, ja niistä voi kirjoittaa kirjeen itselleen (tai jollekulle muulle). Niin tekemällä tunnustat loukkaantumisen, joka sai sinut lukitsemaan rakkauden näkymättömiin itsesuojelun vuoksi.
Kaikki ihmiset ovat erilaisia. Pyydä suojelusenkeliltäsi apua sen selvittämiseksi, mikä kohdallasi toimii parhaiten näistä häiriöistä pääsemiseksi. Se saattaa olla kynttilän sytyttäminen. Jotkut ihmiset tarvitsevat vahvaa ruumiillista toimintaa, ja he saattavat hyötyä perunannostosta tai pitkästä, ankarasta juoksulenkistä, joka vie pois tuskan.
Tämä on prosessi. Sinun täytyy vapautua keräämästäsi tuskasta ja kivusta, ja saatat joutua palaamaan siihen monta kertaa. Saatat huomata muistavasi asioita, joita et ole ajatellut vuosikausiin, asioita, jotka kenties tuntuvat nyt vähäpätöisiltä mutta jotka satuttivat kauan aikaa sitten. Nimetön enkeli vakuuttaa minulle, että joka kerta kun työstät mennyttä täysin tarkoituksellisesti, vapautat hiukan itseesi kohdistuvaa rakkautta.
Rukous voi tietysti auttaa rakkauden vapautumista. Jumala loi yhteyden sielun ja rakkauden välille keinoksi vahvistaa ihmisyyttämme, joten rukous on erityisen voimallinen rakkauden vapauttamisessa. Kun näen rakkauden hyökyvän jossakussa ihmisessä, näen joskus sielun liikahtavan tämän yhteyden asiosta.
Olen pyytänyt enkeli Hosusilta erityistä rukousta auttamaan ihmisiä, jotka haluavat opetella rakastamaan itseään enemmän, ja hän antoi minulle tämän rukouksen:


Rakas Jumala
Ole hyvä ja auta minua vapauttamaan se
kaikkein arvokkain rakkauden lahja, minkä olet
antanut minulle, se rakkauden lahja, joka on
yhteydessä sieluuni.
Aamen


Lorna Byrne: Taivaallinen rakkaus


Kuvat Pinterest
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti