torstai 7. huhtikuuta 2016

Aurinkoista huomenta

On niin mahtavaa kun on kevät!! Auringon paisteessa on mukava herätä ja kuulla kuinka linnut laulavat. Eilen valvoin myöhään. Olen taas niin innostunut monista asioista, enkeleistä, chakroista etten tahtonut ollenkaan päästä nukkumaan kun luin ja luin.
Yksi teema joka noihin chakroihin tutustuessani on tullut nyt tärkeäksi on hyväksyminen itsensä juuri sellaisena kuin on. Se on hyvin tärkeätä chakrojen tasapainoisuuden kannalta. Hyväksyä se tämän hetken minä, eikä jotain harhakuvaa itsestään. Se tarkoittaa aivan kaiken  hyväksymistä ja anteeksiantoa ja sitä rakkautta niitäkin puolia kohtaan joista ei pidä. 


Eilen kun kävelin luonnossa koirani kanssa, aloin keskittymään yksitellen chakroihini, ensin juurichakraan ja tuntea maan energisoivan ja hoitavan sitä ja siitä järjestyksessä kävin kaikki energiakeskukset läpi, Tunsin kuinka aurinko, taivas ja raikas ilma, maa, puiden vihreys kaikki antoivat voimaa minulle. Tällä kertaa en halannut puita, mutta uskon että puut kuitenkin hoivasivat minua pyytämättäkin. 


Sain neuvon ystävältäni, kun kohtaat puun jonka kanssa haluat tehdä tuttavuutta. Voit sanoa: Tervehdys, suuri kaunis terve puu, 
Luojan luoma. Annatko minulle siunauksesi.

Laita silmät kiinni. 
Hoito alkaa välittömästi 
ja muistuttaa vähän reikihoitoa.
Kun lopetat , niin halaa puuta ja kiitä.Oheinen kuva on ystäväni ottama, hän sai kuvattua puun antaman siunauksen ja hoidon. 


Mukavaa päivää kaikille
Otin johdatukseksi
enkelikortin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti