keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Hei!

Pitkästä aikaa kirjoitan tähän minulle niin rakkaaksi käyneeseen blogiini. Pitkästä aikaa koska on ollut tunne että en ole voinut kirjoittaa mitään. Olen ollut niin hämmentynyt kaikesta ja on pitänyt miettiä asioita ja karsia pois turhaa painolastia mitä on itseeni kertynyt. Henkisyys ja enkelit, joku yhteys johonkin kauniiseen ja aitoon on ollut niin tärkeätä minulle että halusin aikoinaan aloittaa kirjoittamaan näistä asioista blogiin. Tämä kirjoittaminen toi lähemmäksi tätä henkistä maailmaa, mitä enemmän kirjoitin sen enemmän tunsin olevani yhteydessä. Joka tapauksessa henkistä polkua kulkiessa jossain vaiheessa kaikki alkaa muuttua, tulee vaiheita jotka tuntuvat raskaammalta, vaikka kuinka pyytäisi apua Jumalalta ja enkeleiltä ei aina kaikki ole pelkkää tähtipölyä...innostus ei todellakaan lopahda, mutta se muuttuu, tulee uusia haasteita jotka tulevat juuri siksi että kehittyisimme ja oppisimme ymmärtämään paremmin... Vaikka välillä saattaa usko kaiken merkitykseen hieman kärsiä on tärkeää väsymyksestä huolimatta puhua enkeleille ja Jumalalle. Puhuminen on tärkeätä ja todella ollut avuksi vaikeina aikoina ja upeaa on vastaukset joita sitten saattaa tulla mitä ihmeellisimmillä tavoilla. Tällaiset asiat ovat niitä ihania pieniä kannustimia jotta jaksaisin edelleen kulkea omaa polkuani.

On ihanaa ahmia kirjoja, vaikka usein tiedot ja kirjojen totuudet ovat taas ristiriidassa keskenään ja juuri kun luuli jo oivaltaneensa kuinka tämä on totuus, tulee taas uusi "totuus" joka tuntuu taas oikeammalta. Välillä se hämmentää, se voi suututtaakin, miksi ei voisi olla selkeää ja yhteneväistä totuutta. Sen verran olen kuitenkin oivaltanut että ei ole tarkoituskaan että me selvitämme ja tiedämme kaiken tässä elämässä. Meidän on tärkeää elää tätä elämää eikä epätoivoisesti ratkaista mysteeriä... on paljon viisaita tietäjiä jotka pystyvät kertomaan joitakin asioita meille ja joita me sitten voimme yrittää noudattaa mutta jos emme ole siihen vielä valmiita niin emme ole. Sitten tulee taas suuri opettaja ELÄMÄ joka saa meidät käytännön kautta ymmärtämään jotain jota emme ilman tätä kokemustamme olisi pystyneet oivaltamaan. Se on minun mielestä niin mahtavaa, pienetkin oivallukset ja muutokset saavat tunteen kuinka kaikki muuttuu ja kehittyy eikä jämähdä paikoilleen.

Olen huomannut myös asian jota ei ehkä aina tule mieleen. Kun on henkistä tietä kulkenut jo pitempään ja kohtaa vaikeuksia, on tietty rauha kuitenkin taustalla miten vaikeuksiin suhtautuu, ei pelkää enää vaan katsoo tilannetta jotenkin itsensä ulkopuolelta, onko se sitten sitä korkeamman minän tai sielun läsnäoloa. Elämä Oshon zen ajatuksen mukaan kulkee jatkuvaa aaltoliikettä, menestystä ei voi olla jatkuvasti vaan välillä tulee vaiheita kun on kaikkea muuta kuin menestynyt. Kun ymmärtää että näin kuuluu olla, on helpompi ottaa vastaan kohtaamansa haasteet.  Henkisyys auttaa myös ymmärtämään että sen avulla kasvamme, vaikka jotkut väittävät että vaikeudet eivät jalosta niin kyllä ne ihan oikeasti niin tekee, ehkä sitä ei heti ole nähtävissä koska voi olla surua, masennusta, katkeruutta ja kaikkea tiellä, mutta mahdollisuus suurempaan ymmärrykseen ainakin on olemassa. Silti toivottavasti voisimme oppia ilman näitä vaikeita asioita. 


Maailmassa tapahtuu paljon kaikkea ja on välillä todella vaikeaa kun on tunne että ei voi tehdä mitään tilanteen muuttamiseksi. Silloin on aika rukoilla, voi lähettää rakkaudellisia ajatuksia, pyytää Jumalaa lähettämään enkeleitä avuksi, jotta he yrittäisivät kovasti saada ihmisille opetettua rakkauden merkitystä ja oikeita tekoja. Enkelit tekevät todella töitä, he yrittävät todella antaa neuvoja ja kertovat miten meidän kannattaisi kohdella muita ihmisiä, voimme vaan rukoilla lisäksi että kaikki ihmiset oppisivat kuuntelemaan hyviä enkeleitään.Olen kovin innostunut  Ho'oponopono Havaijilaisesta menetelmästä jonka avulla puhdistetaan alitajuntaamme joka on täynnä turhaa dataa. Yksinkertaisesti puhdistaminen tapahtuu lausumalla OLEN PAHOILLANI, ANNA MINULLE ANTEEKSI, KIITOS, MINÄ RAKASTAN SINUA. Pelkästään Kiitos ja Minä rakastan sinua ovat myös tehokkaita. Tällä puhdistetaan siis itseä, kun ajatuksemme ja aikomuksemme puhdistuvat muuttuu asioita usein myös ulkoisessa maailmassa. Lauseita kannattaa siis toistella. Tällä hetkellä minulla on lainassa NOLLATILASSA kirja josta asiasta saa hieman selkoa. Täältä löydät Tri Hew Lenin haastattelu Rita Montgomeryn ja Tri Rick Mossin kanssa. Suomenkielisine tekstityksineen.

Ihmeellistä, sain kirjoitettua suoraan sydämestä joitakin asioita. Toivon että tästä tämä blogi piristyy ja pystyn taas kirjoittamaan suoraan sydämestäni. Että sydämeni saisin avattua. Rukoilen sitä että jokainen joka tänne blogiini eksyy saisivat sydämeen rauhan ja rakkauden ja luottamuksen tulevaan. 
Kiitos teille jotka olette olleet jo lukijoita. 
Jumalan siunausta ja enkeleiden apua ja opastusta. Amen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti