keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Psyykkisen suojauksen rukous

Aluksi liitän tänne teille tämän mahtavan suojauksen joka oli aivan unohtunut minulta käytöstä... löysin sen omista tallennetuista tiedostoistani. Kun sanoin tämän ääneen tunsin todella voimakkaan energian ja suojan tulevan ylleni. 

Käytä tätä rukousta niin usein kun pystyt.
Sano tämä rukous 9 päivänä peräkkäin ja
pysähdy jokaisen lauseen jälkeen hetkeksi, jotta energia voi rakentua ympärillesi.
Psyykkisen suojauksen rukous
Minä pyydän nöyrästi jumalallista suojausta suojaamaan minua kaikilla tasoilla.
Pyydän, että taivaalliset säteet virtaavat päälleni runsaana. Minä pyydän enkelikuntia, Metatronia ja Mikaelia olemaan johdossa. Pyydän, että Kristus-valo, Buddha-valo, Mahatma energia, pyhä henki, Reiki-energia, kaikkien arkkienkeleiden ja ylösnousseiden mestarien valo ympäröisi Minua rakkaudellaan…. Pyydän, että Mahatma energia yhdistyy olemukseeni jokaiseen puoleeni. Pyydän, että Mahatma energia yhdistyy myös Äitimaan ja kaikkien elämänmuotojen olemuspuoliin Jumalan korkeimman tahdon mukaisesti. Minä kutsun Arkkienkeli Zadkielia ja St. Germainia ja pyydän, että hopeanvioletti liekki ankkuroituu täysin ja pysyvästi minuun ja ympärilleni. Minä pyydän, että hopeanvioletti jumalallinen liekki lähetetään menneisyyteeni, nykyisyyteeni, tulevaisuuteeni, muuntamaan kaiken karman… pyydän myös lordi Melchizedekia, arkkienkeli Metatronia ja arkkienkeli Mikaelia olemaan apunani… auttamaan kaiken karman muuntamisessa ja täydellisessä tasapainotuksessa. Pyydän, että arkkienkelit asettavat suojaavan Daavidin tähden ympärilleni ja kotini ympärille pysyvästi. Kutsun Arkkienkeli Gabrielia, Arkkienkeli Hanielia ja taivaan apua ja pyydän, että vihreä liekki ja valkoinen liekki ankkuroidaan täysin ja pysyvästi minuun. Pyydän myös, että arkkienkelikuntien vaaleanpunainen liekki ankkuroidaan täysin ja pysyvästi minuun. Minä pyydän Arkkienkeli Mikaelia ankkuroimaan täysin hopeahaarniskaisen metalliasun ympärilleni pysyvästi. Minä pyydän Arkkienkeli Mikaelia katkaisemaan kaikki karmiset siteet pysyvästi ja ankkuroimaan erityisen sinisen liekin pysyvästi minuun, niin että se ympäröi minut. 2 Minä kutsun myös Äiti Mariaa ja Arkkienkeli Rafaelia ja pyydän kaikkien auran reikien ja vuotojen sinetöimistä ja muuntamista. Pyydän, että kaikki olemuksessani oleva, joka ei ole Jumalan korkeimman tahdon mukaista, muunnetaan välittömästi jumalalliseksi valoksi. Pyydän, että olen jumalallisesti linjautunut, parantunut ja energisoitu kaikilla olemukseni tasoilla sekä täydellisessä tasapainossa Jumalan kolminaisen liekin kanssa. Pyydän, että saan täyden tuen ja ohjauksen ihmiskunnan edistämisistä, parannusta ja henkistä kehitystä koskevalle työlleni. Pyydän, että minut puhdistetaan ja siunataan kaikilla olemukseni tasoilla tekemässäni työssä ja pyydän yhä enemmän jumalallista voimaa ja yhä enemmän suojausta, kun parantumiseni edistyy ja laajenee. Pyydän, että voin säteillä taivaallisia säteitä minne menenkin ja auttaa kaikkia polullani kohtaamiani ihmisiä. Rakas jumalallinen läsnäolo, Minä olen –läsnäolo, sielun läsnäolo, Mahatma energia, ylösnousseiden mestareiden kollektiivinen tietoisuus. Jumalan nimessä pyydän, että tämä jumalallinen meditatiivinen rukous voimistuu, ilmenee ja tulee käyttöön kaikissa elämänmuodoissa tällä planeetalla ja koko maailmankaikkeudessa. Minä hyväksyn että näin tapahtuu Jumalan korkeimman tahdon mukaisesti. Kiitän teitä nöyrästi - Amen

Toinen ihana tapa aloittaa aamu on tämä 
Lämmöllä suosittelee:
Ennen kun nouset sängystä tee alla oleva

Arkkienkeli Mikaelin suojaus

Visualisoi taivaan zenitistä tuleva valoputki, joka on halkaisijaltaa n. 3metriä. ja ulottuu isä-äitimaan uumeniin asti. Tuo valo muodostaa aurasi ympärille valosfäärin ja kaiken tämän ympärille kuvittele taivaan sinien energia.

Lue ääneen tai hiljaa mielessäsi ajatellen jokaista sanaa

Degree:
Jumalan Pyhä Valkeus, laskeudu ylleni mahtavana,
täydellisenä ja voittamattomana.

Muodosta suojeluksen valosfääri
alempien olemusteni ympärille.

Rakas Arkkienkeli Mikael,
käske enkeleitäsi luomaan täydellinen suojeluksen sfäärisi
valonpiirini ja elinpiirini ympärille,
jotta voin elää täydellisen vapaana kaikesta negatiivisesta
ja ei toivotusta
ja minun suunnatusta epäsovusta.

Affirmaatio:
Minä Olen suojeltu.
Minä Olen pyhitetty.
Minä Olen valaistu.
Minä Olen vapaa.
Minä Olen Jumalallinen Olento.
Kiitos suojeluksesta

* * * * * *

Suojeluksen Arkkienkeli Mikael

Mikael suojelee ihmisten aiheuttamilta mielipahaenergioilta ja ikäviltä tilanteilta, langenneiden enkeleiden houkutuksilta, viettelyksiltä ja vainajasielujen lähestymisyrityksiltä sekä kaikenlaisilta fyysisiltä ja henkisiltä onnettomuuksilta.

Mikael palvelee Jumalan Luomisen 1. Säteellä ja edustaa Jumalan Tahtoa ja Voimaa. Hänen energiansa on universaalisena sähkönsinistä ja planetaarisena punaista, ja se resonoi kurkkuchakran kanssa.

Mahtava Mikael on rohkeuden, vahvuuden ja suojelemisen enkeli. Hän on kaikkien enkeleiden ruhtinas. Hän vuodattaa Jumalallista Tahdonvoimaa, Suojelusta, Varjelusta, Uskoa ja Rohkeutta kaikille sitä haluaville.

Pyydä Hänen suojelustaan jo aamulla vuoteessa ja visualisoi Mikaelin sinivalkoinen valo itsesi ja halutessasi kulkuneuvosi, kotisi ja työpaikkasi ympärille. Pyyntösi seurauksena Mikaelin enkelit taistelevat langenneiden kanssa ja vapauttavat sinun pyhyytesi vapaaksi pyhyydeksi. Voit pyytää hänen palveluksiaan myös läheisillesi.

”Mikael-vakuutus” on kaikkein paras matkavakuutus!

* * * * * * * *

Mikael The Archangel of Protection

Michael protects you from negative energies caused by people’s resentment and gives you protection against unpleasant situations, fallen angels’ temptations and seductions, attempted approaches from deceased souls, as well as all kinds of physical and mental misfortunes.

Michael serves together with Archeia Faith on The First Ray of God’s Creation and represents both the Will and the Power of God. When his energy is auniversal, it’s electric blue in color but when it’s planetary the color of it turns red. His energy resonates with the throat chakra.

Mighty Michael is the Angel of Courage, Strength and Protection. He is the prince of all angels. He radiates divine will-power, security, protection, faith and courage to all who welcome it.

Ask for his protection first thing in the morning when you are still in bed and visualize Michael's blue-white light surrounding you ... and, if you want your vehicle, home and workplace too. As a result Michael sends his angels to do battle against the fallen ones and release your devoutness into free holiness. You can ask for his services also to your loved ones.

"The Michael-insurance" is the best travel insurance you have ever had!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti