lauantai 6. elokuuta 2016

Hyvää oloaOlen alkanut syömään terveellisemmin, sillä tavalla mikä sopii juuri minulle. Kahvin jätin melkein kokonaan jo yli vuosi sitten koska minulle se ei tehnyt hyvää. Elimistöni oikein janoaa kaikkea vihreää ja kasvispitoista ja kaipaan myös kaikkea sellaista tekemistä mistä tulee hyvä olo. Asia joka todella on tullut elämääni on kundalini jooga. Sitä olen pyrkinyt tekemään melkeinpä joka päivä. Missään ohjatussa en ole nyt käynyt, aiemmin kylläkin,  mutta youtubesta  löytyvää todella hyvää ohjausta olen käyttänyt hyväkseni. Olo on paljon  rauhallisempi kuin ennen ja minun selkä alkaa olla hyvässä kunnossa ja niska. Ja mitkä vaikutukset  onkaan stressiin ja ahdistukseen tällä upealla joogamuodolla.  Kaikella on oikea aikansa ja nyt on aika eheytymiseen. Myös naiseus minussa on kaivannut huomiota, olen parantanut haavoja ja syyllisyyksiä. Hoitanut alimmissa chakroissa olevia tunnejäämiä reikihoidoilla  ja energiahoidolla  päivittäin.. ja ne ovat pehmentäneet  tukoksia. Uutta ja ihanaa on myös että olen ilmoittautunut shiatsuterpapian kurssille. En malta odottaa että saan hoitaa ja tulla hoidetuksi ihanalla shiatsu hoidolla.

Tarkoitus olisi että saisin myös karsittua tavaroita ja jäljelle jäisi vain rakkaat ja tärkeät asiat ja tavarat.. että olisi selkeää ja helppoa mennä ja tulla... ottaa joogamatto esille ja tehdä hoitoja muille ja itselle. Nyt tärkeysjärjestyksessä ensimmäinen  on että alkaisin voimaan paremmin. Itsensä rakastaminen on tullut tärkeäksi koska olen huomannut kuinka paljon sillä on vaikutusta elämään jos et hyväksy itseäsi tai olet liian ankara ja tuomitseva.

Uskon että tätä kaikkea on nyt paljon ilmassa, uusia ravitsemus ryhmiä tulee esim. facebookiin... joista saa ryhmän tukea. 
Onko sinulla ollut tarvetta elämäntapa muutoksiin? 
Olisi mukavaa kuulla :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti