lauantai 16. joulukuuta 2017

Joulun aikaa


Siitä onkin aikaa kun olen 
viimeksi kirjoittanut tänne blogiin. 
Toivon kaikille 
oikein hyvää ja rakkaudellista 
joulun odotusta Minulle joulu on ollut lapsesta asti hyvin tärkeä. Lapsena joulu oli minulle suorastaan niin PYHÄ etten voinut ymmärtää jos sen harras tunnelma jotenkin pilattiin, esim. karkealla musiikilla yms. Joulu oli taianomainen, rakastin joulukuusta ja sen kauneutta ja kaikkea mikä liittyi jouluun, Maria ja Joosef, Jeesuslapsi, enkelit, Beetlehemin tähti, Itämaan tietäjät ja paimenet. Rakastin joululauluja ja lunta, kynttilöitä ja tietenkin tonttuja.  Nukuin usein olohuoneessa lähellä kuusta. Minusta oli ihanaa kun ihmiset oli jouluna aina niin rakkaudellisia ja huomioivat toisiaan. Tosiaan lapsena olin pakahtua siihen rakkauteen. Uskon että se toi pienelle lapselle muiston sieltä taivaan kodista josta oli tultu tänne karkeaan maahan.

Lorna Byrne kertoo kirjoissaan tietyistä Joulun enkeleistä jotka pudottelevat valopalloja ihmisten koteihin tuoden näin joulun henkeä ihmisten mieliin. Joulun vietto on muuttunut vuosien saatossa ja  nykyään minulle on tärkeämpää juuri joulun henki ja sanoma, hyvä tahto ja rakkaat läheiset ihmiset ja yhdessäolo enemmän kuin vaikka tarjoilut ja lahjat. 
Se valtava kiire on jäänyt pois.


Tämä joulu on myös nyt erilainen, omat lapseni ovat jo isoja mutta meidän sukuun on tullut pieni tyttölapsi joka katsoo joulua lapsen viattomin silmin 
ja hän tuo paljon 
rakkautta meidän elämään. 

Tänä jouluna vietämme erilaista joulua muutenkin koska moni rakas ihminen on lähtenyt taivaan kotiin. Toki uskon että he ovat vain ajatuksen päässä ja sillä tavalla läsnä meidän kanssamme. Mutta kaihoisaa on kun isä ja muut rakkaat läheiset eivät ole enää kanssamme. Mutta kyyneleemme kuivuvat kun meidän luona on tämä uusi ihana ihmislapsi joka tuo meille paljon iloa ja johon kaikki olemme rakastuneet syvästi.

Tervetuloa Joulu ja Rakkaus
kaikkien sydämiin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti